اخبار اقتصادی روز

فواید مرغ سایز برای مصرف کنندگان/ مرغ چرب نخورید! – اخبار کشاورزی – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز ای بی اس نیوز خبرگزاری ای بی اس نیوز


به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، گوشت مرغ به دلیل ارزش غذایی بالا و قیمت مناسب یکی از منابع مهم پروتئینی در سبد غذایی خانواده ها است و سرانه مصرف آن در کشورمان 28 کیلوگرم برآورد شده است.

سیاست مرغدی تولید کننده متوسط، فرهنگ عزاداری در جامعه و عدم حضور متجاوزان داغدیدگان و مداخله کنندگان و وزن مرغ امروز به وزن گوش ها وزن آنها به 3 کیلوگرم می رسد.

پرورش و تولید جوجه های سنگین نه تنها خسارت اقتصادی زیادی به تولیدکنندگان وارد می کند، بلکه مصرف کنندگان این محصولات نیز با ضررهای مالی و سلامتی مواجه هستند.

بررسی ها نشان می دهد که با افزایش وزن جوجه علاوه بر کاهش کیفیت لاشه، میزان پوست و چربی ناحیه شکمی لاشه نیز بر حسب درصد وزن لاشه افزایش می یابد به طوری که این مقدار در یک 1200 گرمی حدود 20 درصد است. مرغ و 10% در مرغ 1200 گرمی. .

کاهش سن کشتار منجر به ترد شدن و افزایش کیفیت گوشت ران و سینه مرغ می شود. گوشت مرغ سائز خام به رنگ صورتی کمرنگ است و با بالا رفتن سن کشتار رنگ گوشت تیره می شود.

سبز شدن اندام سینه مرغ یکی دیگر از موارد کاهش کیفیت لاشه است که به دلیل کمبود خون و کمبود اکسیژن در عضلات عمقی سینه جوجه های سنگین ایجاد می شود.

توصیه های بهداشتی

افرادی که مشکل چربی و کلسترول خون دارند بهتر است از جوجه های جوان با وزن لاشه کم استفاده کنند زیرا هر چه مرغ بزرگتر و وزن لاشه آن سنگین تر باشد چربی و به خصوص اسیدهای چرب اشباع شده بیشتری در سینه مرغ ذخیره می شود. گوشت خون چرب و احتمالاً مشکلات قلبی عروقی.

طبق تحقیقات انجام شده توسط سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، مرغ با وزن استاندارد مرغی با وزن زنده 1.8 تا 2.00 و وزن لاشه 1.3 تا 1.5 کیلوگرم است.

خرید و مصرف مرغ با سایز استاندارد به دلیل کیفیت خوب می تواند سطح بهداشت عمومی را ارتقا داده و به امنیت غذایی جامعه کمک کند.

از جانب فواید استفاده از مرغ سایز کامل می توانیم استناد کنیم:

  1. تولید محصولات سالم، ارتقاء سطح بهداشت و سلامت عمومی جامعه.
  2. طعم، طعم و تردی گوشت ران و سینه را بهبود می بخشد
  3. کاهش لاشه به دلیل بروز بیماری های متابولیک مانند سندرم آسیت و بیماری عضله سبز
  4. کاهش باقی مانده آنتی بیوتیک در لاشه
  5. کاهش مقاومت آنتی بیوتیکی در مصرف کنندگان از طریق مصرف مرغ سالم
  6. کاهش مقدار پوست لاشه به عنوان بخش غیر خوراکی به عنوان درصد وزن لاشه
  7. کاهش چربی شکم
  8. کاهش بیماری های قلبی عروقی در بین مصرف کنندگان
  9. پخت آسان و راحت
  10. توانایی خرید بیشتر برای گروه های کم درآمد

استفاده کمتر از دارو و واکسن در جوجه ها

با توجه به این ویژگی ها و اهمیت تولید مرغ سیر در کشور، دولت اقدامات ترویجی و مدیریتی را نیز در این زمینه انجام داده است و وزارت جهاد کشاورزی نیز به دنبال افزایش سایز مرغ در بازار با همکاری است. از اتحادیه ها

حسین دماوندی نژاد; معاون امور تولیدات دامی وزارتخانه در این خصوص گفت: هر چه دوره پرورش پرنده در واحدهای مرغداری کوتاهتر باشد، مصرف دارو و واکسن کمتری دارد و بنابراین مرغ سایز محصولی است که سلامت آن حفظ می شود.

وی می افزاید: از نظر ما دوره پرورش جوجه کامل 38 تا 42 روز است و سپس به کشتارگاه منتقل می شود.

وی گفت: پرنده را قبل از اینکه مریض یا چاق شود و کیفیت لاشه برای مصرف افت کند، باید کشت.

دماوندی نژاد کاهش هزینه های تولید، افزایش کیفیت لاشه پرندگان از طریق مصرف کمتر دارو و بازاریابی بیشتر را از جمله مزایای تولید مرغ برشمرد.

وی ادامه داد: به طور جدی به دنبال این هستیم که مرغداران از طریق اتحادیه ها تشویق شوند تا جوجه های سایز بیشتری را روانه بازار کنند.

این مسئول گفت: اقدامات تبلیغاتی در خصوص مصرف مرغ سایز آغاز شده است و به ویژه از طریق مراجعی مانند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیگیر این موضوع هستیم.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اذعان داشت: از آنجایی که مرغ بریده شده در بازار رواج پیدا کرده است، ترویج مصرف جوجه های کوچک دشوار است، اما تلاش ما برای ترویج مصرف جوجه های کوچک در بازار است. جامعه مصرف کننده ادامه دارد.

وی با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی تصریح کرد: افزایش تولید و عرضه مرغ در اندازه بستگی به تقاضا در بازار دارد.

دماوندی نژاد گفت: سال هاست موضوع مرغ سالم و بدون آنتی بیوتیک مورد توجه وزارت جهاد کشاورزی بوده و طرح ها و برنامه های مختلفی برای این امر تدارک دیده شده است.

مشکلات عدم تولید مرغ در اتحادیه ها

علاوه بر مردم، کمبود سایز مرغ مشکلاتی را در اتحادیه ها نیز ایجاد کرده است، از این رو یکی از فعالان صنفی صنایع غذایی با اشاره به اینکه مرغوب ترین و مرغوب ترین کیفیت و طعم مرغوب است که منجر به تولید انتهای مرغ با کیفیت تر می شود، گفت: محصول، گفت: با خرید مرغ کم وزن، سورت شده و یک سایز در تهیه غذا، برای تامین آن با مشکلات زیادی مواجه شده ایم، به طوری که این محصول در بسیاری از کشتارگاه ها و مرغداری ها یافت نمی شود.

زرگان افزود: از آنجایی که میزان تولید جوجه های سایز کوچک کم است، مجبور شدیم مرغداری های سایز کوچکتر را سفارش دهیم و به همین دلیل مبلغ بیشتری را پرداخت می کنیم.

absnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *