مینی پیتزا تابه همانطور که از نام این غذا پیداست در تابه دو طرفه تهیه می شود و بافت بسیار جویدنی دارد. برای تهیه خمیر این مینی پیتزا از خمیر مایه فوری استفاده می شود که دیگر نیازی به عمل ندارد و به شما امکان می دهد خیلی راحت آن را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مینی تابه پیتزا
1 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
3 لیوان آرد
مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
1 فنجان آب ولرم
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز برای تهیه مواد میانی
سس کچاپ کاملا ضروری است
سوسیس 7 دور
10 عدد قارچ
فلفل دلمه ای 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
زرده و کنجد برای دستمال
طرز تهیه مینی پیتزای تابه ای خوشمزه و آسان
مرحله 1: مواد را مخلوط کنید
ابتدا باید آرد را الک کنید و در ظرفی ریخته و مواد خشک، نمک، بکینگ پودر، مایه مایه فوری، شکر و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود، سپس آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست شود. نرم و لطیف می شود، اگر مایه فوری نداشتید می توانید با نصف آب و نصف شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کف کند و عمل کند.
مرحله دوم: استراحت دادن به خمیر
سپس باید خمیر را به مدت 10 دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا نرم و یکدست شود و در انتها روغن را اضافه کرده و خمیر را گرد کرده و در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید. به مدت 2 ساعت تا عمل کرده و حجم آن دو برابر شود.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
سپس برای تهیه مواد میانی باید قارچ ها را بشویید و خلال کنید و در تابه ای روی حرارت تفت دهید تا آب اضافی قارچ ها گرفته شود. سوسیس یا کالباس را خرد کرده و کمی تفت دهید تا از حالت خامی خارج شود. فلفل رنگی را بشویید و به مکعب های کوچک برش دهید.
مرحله 4: مینی تابه پیتزا را بپزید
بعد از 2 ساعت پف خمیر را با دست گرفته و خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. کف قالب دوطرفه را چرب کرده و چانه های گرد شده را در قالب قرار دهید و دوباره به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا ور بیاید سپس با ته لیوان وسط خمیر را گود کرده و سس را داخل آن بریزید و بریزید. مقداری از مواد میانی را بریزید و روی مینی قرار دهید. روی پیتزاها را با پنیر پیتزا بپوشانید و درب تابه را ببندید و پیتزا را به مدت 25 دقیقه بپزید.