سه شنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

چه چیزی در انتظار اتصال پیام داخلی است؟


در پی اعلام لزوم حمایت از پیام رسان های ملی، برخی از کاربران احساس می کنند که پراکندگی و تعدد پیام رسان های داخلی باعث سردرگمی آنها شده است، بر این اساس پیشنهاد شد قابلیتی به نام ارتباط بین پیام رسان های ملی ایجاد شود و به گفته وزیر ارتباطات، این عملکرد تا پایان سال جاری عملیاتی خواهد شد.

به گزارش ای بی اس نیوز، حامد منکرسی – معاون سیاست گذاری و اعتبارسنجی سازمان فناوری اطلاعات کشور – درباره ویژگی های امکان اتصال پیام رسان های داخلی به یکدیگر گفت: زمانی که ایمیل برای اولین بار ظاهر می شد، کاربران معمولاً به یک شرکت یا محصول خاص وابسته بودند. ، و فرستنده و گیرنده هر دو باید عضو یک پلتفرم باشند تا پیام های خود را به یکدیگر ارسال کنند.

وی با بیان اینکه این نیاز همزمان با ایجاد نشدن انحصار برای یک شرکت یا یک پلتفرم و مجبور شدن کاربران به استفاده از آن به وجود آمده است، افزود: به همین دلیل استانداردهایی ایجاد شده تا سرویس دهندگان اصلی بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. همدیگر و کاربر وابسته به پلتفرم خاصی نیستند، مثلا برای یاهو از طریق جیمیل ایمیل بفرستند یا از یاهو به Iran.IR پیام بفرستند.

معاون سازمان فناوری اطلاعات در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به بسترهای بانکی گفت: زمانی کاربر به بانک خاصی وابسته بود و سپرده گذار و گیرنده پول باید در همان بانک حساب داشته باشند. بانک که اکنون با تشکیل استانداردهای لازم به راحتی قابل انجام است.وی کارت پول را به صورت کارتی انتقال داد.

منکارسی با بیان اینکه این مشکل برای پیام رسان ها نیز به وجود آمده است، افزود: این مشکل تنها در ایران نیست، بلکه در سایر کشورها نیز وجود دارد، بنابراین تمام وابستگی ها و انحصارها شکسته شده و مردم می توانند با آزادی عمل با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. و هرکس می تواند بر اساس سلیقه خود انتخاب کند.” و یکی از پیام رسان ها را به عنوان پیام رسان اصلی خود انتخاب کند و بتواند تمامی نیازهای پیام رسانی و اشتراک محتوا را با او برطرف کند.

وی با تاکید بر رفع انحصار پیام رسان ها، افزود: شاید این مشکل در برخی کشورها از جمله ایران به دلیل وجود بسترهای متعدد جدی تر باشد و مردم انتظار داشته باشند که دولت راهکارهایی برای تسهیل ارتباطات ارائه دهد و بر همین اساس ، وزارت ارتباطات نقش رگولاتوری را ایفا می کند و پروژه ای را با همکاری پیک ها و شرکت هایی که در این زمینه تجربه دارند آغاز کرده است.

بیشتر بدانید:

طرح اتصال پیام رسان بومی تا پایان سال رونمایی می شود

افزودن «ارتباط» به پلتفرم های ایرانی

با یکپارچه سازی پیام رسان های ملی به یک آرزوی ملی دست یابیم

قائم مقام سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه سازمان فناوری اطلاعات کارنامه موفقی در زمینه ارتباطات بین سازمانی دارد، گفت: چندین سال است که واحدهای تجاری با عبور از اتاق پایاپای برای ارائه خدمات به یکدیگر اطلاعات می دهند. آزمایش هایی برای حل این مشکل استفاده شده است.

مانسرسی درباره تجربه کشورهای دیگر در این زمینه گفت: قانون موسوم به قانون بازار دیجیتال (DMA) به صراحت بیان می‌کند که تمامی پلتفرم‌هایی که قصد فعالیت در کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارند باید قوانینی را رعایت کنند که یکی از آنها قوانین متقابل است. اتصال کاربران به یکدیگر و حتی جدول زمانی اجرای آن را نیز مشخص کردند که بر اساس آن در مرحله اول ارسال متن و فایل، در مراحل بعدی تشکیل گروه و تماس های صوتی و تصویری، مقدمات را آماده می کنند. این کار.

وی درباره ضرب الاجل برقراری ارتباط بین پیام رسان های داخلی افزود: اتحادیه اروپا برای این کار جدول زمانی چهار ساله تعیین کرده است. وزارت ارتباطات نیز مدتی فرصت دارد، بنابراین فاز اول طرح ارسال متن و فایل است که در کمتر از شش ماه محقق شد و مراحل بعدی تکمیل کانال و گروه است تا کاربران از بسترهای مختلف می توانند به عضویت یک گروه درآیند و از آنجایی که پیچیدگی های خود را با توجه به بازخوردهایی که از فاز اول دریافت می کنیم، برنامه ریزی برای فاز دوم و نهایی برنامه ریزی می شود.

معاون سازمان فناوری اطلاعات از اجرای فاز اول این طرح توسط پیام رسان ها برای ارسال متن و فایل خبر داد و گفت: در واقع پیام رسان ها محصول را تولید کرده و به منظور کشف و در اختیار کاربران جامعه محدود قرار داده اند. رفع هر گونه باگ و نقص با برنامه‌ریزی‌شده، این استانداردها و پروتکل‌ها در دسترس همه پلتفرم‌ها قرار گرفته‌اند و آن‌هایی که زودتر از آزمایش خارج شوند، می‌توانند اعلام عمومی کنند.

منکارسی با بیان اینکه پیام رسان های «بله»، «ایتا» و «آی گپ» در این زمینه پیشرو هستند و مردم چند روزی است که شاهد اطلاع رسانی آن ها هستند، تصریح کرد: در این زمینه اقداماتی انجام شده تا مردم دچار سردرگمی نشوند بر این اساس، پس از اینکه ویژگی جدید به طور پیش‌فرض در پیام‌رسان‌ها پس از به‌روزرسانی غیرفعال شد، برنامه‌ریزی شده است تا جلسات با پیام‌رسان‌ها اضافه شود. به عبارت دیگر این قابلیت به گونه ای است که در هنگام عرضه نسخه جدید پیام رسان ها در پیام رسان ها غیر فعال می شود.

وی ادامه داد: پس از فعال سازی، اگر کاربران در پیام رسان های دیگر آن را فعال کرده باشند، با جستجو متوجه می شوند که با چه کسانی می توانند ارتباط برقرار کنند. به عبارت دیگر، هر دو طرف باید به پیام رسان خود اجازه داده باشند تا این ارتباط برقرار شود. همچنین امضای دیجیتالی را برای پیام رسان ها تهیه و پیاده سازی کرده ایم تا اطمینان حاصل کنیم که فرستنده و گیرنده کسانی هستند که ادعای دریافت پیام را دارند و اگر کوچکترین تغییری رخ دهد، امضا باطل و غیرقابل تشخیص می شود. لذا تمامی این مفاد در نظر گرفته شده تا مشکلی پیش نیاید.

معاون سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه کارکرد ارتباط متقابل بر روی پیام رسان ها از طریق شماره تلفن ثبت شده در پیام رسان ارائه می شود و کاربران می توانند پیام هایی را که در لیست مخاطبان آنها قرار دارد ارسال کنند، خاطرنشان کرد: انتظار می رود با اضافه شدن این پیام رسان، با استفاده از این ویژگی، مردم پیام رسان ها را بیشتر دوست خواهند داشت، زیرا این مزیت نسبت به پیام رسان های خارجی است و مخاطبان و جامعه آماری بیشتری را در اختیار کاربران قرار می دهد. علاوه بر این، این مزیت و رقابت برای تجارت نیز به وجود می آید.

منکارسی درباره هزینه های اجرای این طرح گفت: اجرای اصلی طرح توسط پیام رسان ها انجام می شود و پیام رسان ها متعهد شدند برای جذب کاربران بیشتر ارتباط بهتری به کاربر بدهند. وزارت ارتباطات نیز تنها در حوزه تدوین سیاست ها و استانداردهای کلی فعالیت می کند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *