یکی از اعضای هیأت مدیره انجمن صنعت صدا و سیما با بیان اینکه در حال حاضر شرکت های دارورسان بیش از 10 تا 11 هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارند، گفت: این وضعیت به زنجیره تامین دارو لطمه می زند و امیدواریم که دولت وعده پرداخت ظرف شش ماه را بدهد. ماه ها پس از اتمام آن باید اجرا شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، سهراب کارگر – رئیس هیات مدیره انجمن صنعت پخش کشور – در نشست خبری پنجمین نمایشگاه و همایش بین المللی صدا و سیما گفت: انجمن صنعت پخش ایران با 1700 عضو فعال است.
به گفته وی، توزیع در کشور 9 درصد تولید ناخالص داخلی است. بیش از 120 هزار نفر در این صنعت به طور مستقیم شاغل هستند و 100 درصد داروها و 80 درصد کالاهای مصرفی غیر بادوام تحت پوشش این صنعت هستند.
کارگر با بیان اینکه 750 درصد گردش مالی این صنعت در بخش غیردارویی و 180 درصد گردش مالی در حوزه دارویی است، گفت: پنجمین نمایشگاه و همایش بین المللی صنعت پخش ایران 29 اردیبهشت ماه برگزار می شود. 21 در جزیره کیش.
وی با بیان اینکه نبود جایگاه مشخص در قانون یکی از معضلات قابل توجه صنعت صدا و سیما است، گفت: چالش دیگر قوانین موازی است چرا که صدا و سیما زیرمجموعه یک وزارتخانه است؛ چراکه صدا و سیما زیرمجموعه ای از وزارتخانه است؛ چراکه صدا و سیما زیرمجموعه ای از وزارتخانه است. مثلا مایحتاج اولیه زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی، داروهای زیر نظر وزارت بهداشت و ….
به گفته رئیس هیأت مدیره انجمن صدا و سیما، قانون نظام جامع توزیع زیر نظر وزارت صمت در حال اجراست که در دولت های گذشته راه اندازی شده بود اما با توجه به تغییراتی که در وزارتخانه ها ایجاد شد، همچنان ادامه دارد. استریل باقی می ماند
وی افزود: صنعت پخش در ایران خارج از یک وزارتخانه است. اما در کشورهای دیگر یک نهاد مشخص دارد. مهمترین خواسته فعالان این بخش قانونی شدن جایگاه صنعت سمعی و بصری است که شش وزارتخانه باید در آن مشارکت داشته باشند.
کارگر صدا و سیما را دو بخش فروش و توزیع که در فروش نیروی کار مهم است و بخش دوم ناوگان و انبار دانست و گفت: هر دو قسمت در ایران گران است و در ایران اینطور نیست. دیگر جهان. اکنون بزرگترین تولیدکنندگان شرکت توزیع خود را دارند که بهره وری را کاهش می دهد. تغییر این شرایط مستلزم سرمایه گذاری است.
امیدواریم وعده پرداختی دولت عملی شود
محمدرضا مرادی، عضو هیئت مدیره انجمن صدا و سیما نیز در ادامه جلسه درباره بدهی دولت به شرکت های پخش دارو گفت: در گذشته که دولت با کسری بودجه یا مشکل نقدینگی مواجه می شد، از اوراق، مجوزهای بانکی استفاده می کرد. ، مالیات و غیره ، اما از سال 2016 چنین نبوده است، بنابراین ما با حجم زیادی از تقاضاهای بخش عمومی مواجه هستیم. در حال حاضر شرکت های پخش دارو بیش از 10-11 هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارند. این وضعیت بر زنجیره تامین دارو تاثیر می گذارد. امیدواریم به وعده دولت مبنی بر پرداخت در شش ماهه که روزهای پایانی آن است، عمل شود.
انتهای پیام