شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

میرسلیم: در نظام جمهوری حزبی و تشکیلاتی شرط لازم است

به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز، مصطفی میرسلیم شامگاه سه شنبه در مراسم بزرگداشت ششمین سالگرد ولادت مرحوم حبیب الله عسگراولادی دبیرکل سابق حزب موتلفه که در ساختمان هفتمین یادمان شهدای تیرماه برگزار شد، اظهار داشت: «حزب موتلفه در سال 1380 به عنوان یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی برگزار شد. دشمنان ما می دانند چه باید بکنند، دشمن مشکلات اقتصادی را در دست گرفته است.

وی تاکید کرد: اگر بپذیریم جمهوری اسلامی بر پایه دموکراسی بنا شده است، شرط لازم وجود تشکیلات است. در سازمان است که فکر، برنامه، آموزش و راه حل ایجاد می شود. اگر مسئولی در کشور در تشکیلات آموزش ندیده باشد دچار مشکل می شود و از همکاران خود در کادر حزبی استفاده نمی کند که حتی از افراد با حسن نیت که به این مهم اعتقادی ندارند و حتی حزب و حزب را در نظر می گیرند استفاده نمی کند. سازمان ضد ارزش، برعکس بود. بنابراین ما باید یاد بگیریم که در احزاب با هم کار کنیم.

یکی از اعضای شورای تشخیص فرصت درباره ویژگی های اجتماعی مرحوم عسگر اولادی گفت: ایشان به دستور امام خمینی(ره) کمیته امداد را تشکیل دادند. نگاه متفاوتی به کمیته امداد داشت و کار جالبی انجام داد. بحث این نبود که به اطرافیانش بگوید افراد نیازمند را به کمیته معرفی کنند و آشنا بازی کنند. وی معتقد بود کمیته امداد نباید جایگزین کمک های خود مردم شود.

میرسلیم این سوال را مطرح می کند که انقلاب چگونه تحت تاثیر قرار می گیرد و چگونه باید جان خود را برای حفظ نظام فدا کنیم؟ وی افزود: ابتدا باید تشخیص دهیم که دشمن چه چیزی در سر دارد، همانطور که مرحوم عسگر اولادی باید مکر دشمن را بشناسیم.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: حکمرانی خوب به تنهایی کافی نیست. باید بدانیم که سازمان و حزب راه حل را ارائه می دهند. حزب به کادرهای خود می آموزد که چگونه خوب حکومت کنند. از حاج حبیب الله عسگر اولادی یاد گرفتیم.

وی با بیان اینکه باید با نیرنگ های دشمن آشنا بود، افزود: ترفند آنها این است که مشکلات را به حدی افزایش دهند که اعتقادات و مشکلات روحی مردم کمرنگ شود و ابعاد فرهنگی انقلاب به فراموشی سپرده شود. دشمنان به صراحت گفته اند که اگر جمهوری اسلامی با مشکلات اقتصادی مواجه شود، جمهوری اسلامی نمی تواند به جنبه های معنوی و فرهنگی خود دست یابد.

نماینده مردم تهران ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی درباره حلقه دوستان و یاران سیاسی مرحوم عسگر اولادی گفت: دوستان ایشان بزرگانی چون مقام معظم رهبری، مرحوم بهشتی، مرحوم مهدوی کنی و شهدای گرانقدر بودند. مانند باهنر و رجایی اما این حلقه دوستان باعث نشد که دیگران را فراموش کند.

میرسلیم افزود: موافق و مخالف مرحوم عسگر اولادی به دو ویژگی اعتقاد به ساماندهی و تحمل نقد، مخالفت و مدارا و اعتدال اذعان دارد.

این نماینده مجلس یادآور شد: یکی دیگر از ویژگی های وی جایگزینی و کادرفنی بود و اصرار به انجام آن داشت. او منافع عمومی را بر منافع خود ترجیح می دهد. مرحوم عسگراولادی پر امید بود. وی از سال 1366 تا 1383 دبیر کل حزب موتلفه و رهبری جبهه مؤتلفه امام و رهبری بود و توانایی احترام به حزب، حزب و تشکیلات و تقویت فرهنگ تشکیلاتی را داشت.

وی در این خصوص خاطره ای را یادآور شد: سال گذشته دبیرکل گفت می خواهم به مرخصی بروم. زیرا برخی کارها و اقدامات را نمی توان در داخل حزب انجام داد. وی گفت: شما سوالات حزب را ادامه می دهید، من باید به سراغ تجزیه طلبان کاروان انقلاب بروم. او معتقد بود که نباید دایره انقلاب و جمهوری اسلامی را تنگ کرد. این یکی از درس هایی است که از او آموخته ایم.

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *