چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

مشکل شخصی با کسی ندارم اما جریانی به دنبال زدن کشتی است

در این جلسه اعضای هیئت مدیره با اعلام اینکه کارهای انجام شده در کشتی دائمی بوده و این کشتی در زمینه نشاط اجتماعی بسیار خوب عمل کرده است، افزودند: امکاناتی که برای کشتی در نظر گرفته شده است. کشور و امیدواریم افرادی که این امکانات را دارند در آینده در اختیار آنها قرار گیرد. قرار است مسیر فدراسیون فعلی را ادامه دهند.

منشی تصریح کرد: مسابقات جام باشگاه ها نیز با حمایت اسپانسر بود و تمام هزینه ها با بانک شهر بود و فقط خوابگاه و اسکان دادیم. اما این تورنمنت از نظر مالی برای قهرمانان ما مفید بود و به همین دلیل با برگزاری آن موافقت کردیم، البته حمایت بانک شهر از مبارزه نیز قابل تقدیر است و آنها نیز از این همکاری راضی بودند.

منشی اضافه کرد: به عنوان مثال در تابستان روزانه 400 کشتی گیر در خانه های کشتی کمپ می زدند و هزینه غذا، اسکان، مکمل ها و لباس ورزشی را داشتیم. علاوه بر این، ما باید هزینه های حمل و نقل از جمله خرید بلیط هواپیما، هزینه هتل، هزینه ثبت نام را به دلار و یورو پرداخت کنیم.

دبیر ادامه داد: سیکل ما 7 ماه طول می کشد تا کشتی گیران در وضعیت آمادگی نسبی قرار گیرند و زمان ورود هر کشتی گیر به چرخه مشخص است.

دبیر دیگری اقدامات فدراسیون را برای چاپ کتاب شهدا و قهرمانان کشتی عنوان کرد و گفت: تا روزی که من در کشتی باشم کتاب شهدای کشتی چاپ می شود و تمام هزینه های آن خارج از بودجه کشتی است. نحوه نگارش این کتاب ها با ادبیات عامه پسند و مجاهدت است تا جذابیت لازم را داشته باشد و اگر فرزندان ما با خواندن این کتاب ها باتقوا و خداترس شوند از اشتباه دوری می کنند و به جای 4 مدال 8 مدال می گیرند.

رئیس فدراسیون کشتی با بیان اینکه در زمان ورودش به فدراسیون بیش از 200 هزار فرانک به اتحادیه جهانی بدهکار بودیم، اما اکنون مبلغ خوبی به اتحادیه بدهکار هستیم، گفت: چون نمی توانیم با اتحادیه ارتباط مالی داشته باشیم. اتحادیه، جوایز کشتی‌گیر بدهی است، فدراسیون کشتی محسوب می‌شود و معادل دلار آن را به کشتی‌گیران می‌دهیم، مثلاً 70 هزار دلار جایزه کشتی‌گیرانی بوده که فدراسیون پرداخت کرده است و این را فدراسیون از فدراسیون درخواست کرده است. اتحادیه و این مبالغ به عنوان هزینه شرکت در مسابقات برگزار شده توسط اتحادیه جهانی بوده و هزینه هتل از حساب ما کسر خواهد شد.

وی ادامه داد: علاوه بر این کتاب قهرمانان کشتی نیز در حال نگارش است و در حال حاضر کتاب سید علی اکبر حیدری دارنده مدال برنز المپیک در دستور کار قرار دارد و کتاب قهرمانان دیگر نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت. در آینده منتشر شود.

در این جلسه که با حضور محمدرضا طالقانی، محمدجواد خسروی، امیر محسنی، عبدالمهدی نصیرزاده اعضای هیات مدیره، ابراهیم مهربان دبیر، هوشنگ محمودی خزانه دار، غلام عباس اکبرنژاد حراست و احسان برگزار شد. فرید بازرس فدراسیون، علیرضا دبیر فدراسیون کشتی با ارائه گزارش کامل از روند کار، کارهای انجام شده در 3 ماه گذشته را ارائه و برنامه های فعلی و آتی فدراسیون را تشریح کرد.

دبیری با اشاره به اینکه وزارت ورزش و جوانان هنوز جوایز 1400 کشتی گیر را صادر نکرده است، گفت: دلار در آن زمان 25 هزار تومان بود و وزارت ورزش جوایز را به صورت سکه ای پرداخت نمی کند و مصوبه ریالی دارد. برای مثال به قهرمان جهان. 80 میلیون تومان پاداش به ما می دهند و حالا که دلار نزدیک 60 هزار تومان شده، آن پول بی ارزش است.

رئیس فدراسیون کشتی خاطرنشان کرد: 115 قهرمان جهان و المپیک داریم که 305 مدال برای ورزش کشور کسب کرده اند که اگر مدال آوران بازی های آسیایی و آسیایی را به این تعداد اضافه کنیم، تعداد آنها چندین برابر می شود.

رئیس فدراسیون کشتی درباره چرخه انتخابی گفت: خدا را شکر دو سال است که چرخه قانونی در کشتی داریم و هیچ کشتی گیری نمی تواند بگوید حقش تضییع شده است و بر اساس این چرخه اگر حق فردی ضایع شود او می تواند شکایت کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، بیستمین جلسه هیئت رئیسه فدراسیون کشتی صبح امروز با حضور اعضا در سالن اجتماعات ساختمان شهید جعفر جنگروی (فدراسیون کشتی) برگزار شد.

منشی درباره ساخت و سازهای انجام شده گفت: به لطف خدا بود که وزیر ورزش روسیه با اسماعیل احمدی رحمه الله چند هفته پیش از کشتی بازدید کردند و دکتر سجادی به من گفت ورزش روسیه وزیر کشتی بعد از دیدن امکانات کشتی در کشور واقعا تعجب کرد و گفت: نصب سردیس و عکس شهدا در اردوی تیم های ملی نشان می دهد که فدراسیون کشتی روی قهرمانان خود نه تنها از لحاظ جسمی و فنی، بلکه از نظر روحی هم کار می کند. ، و این موفقیت آنها کمک زیادی می کند.

وی ادامه داد: اما بودجه کشتی با مدال ها و افتخارات او همخوانی ندارد و به نظر من پولادگر کشتی را نمی فهمد و بلد نیست اجرا کند و گروهی از وزارت ورزش هستند که علیه کشتی حرکت می کنند. و نمی توانم افتخارات کشتی را ببینم.” به آنها می گویم چرا حسودی می کنی بیا مثل کشتی باش.

رئیس فدراسیون کشتی گفت: کشتی موتور محرکه ورزش ایران است، هر زمان که کشتی نتیجه می گیرد رشته های دیگر نیز افزایش می یابد و هر زمان که کشتی کاهش می یابد ورزش ایران افول می کند.

دبیر ادامه داد: من با کسی مشکل شخصی ندارم، اما در وزارت ورزش هم یک جریان زیرزمینی وجود دارد که به دنبال این است که کشتی از راه نرسد و تا زمانی که کشتی نمی خواهد حرکت کند، دنبال ضربه زدن هستند. کشتی جزئی از فرهنگ و میراث ایران است و همه باید برای ارتقای آن تلاش کنیم.

وی گفت: تیم ها را در 5 رده نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان به مسابقات رسمی بین المللی اعزام می کنیم همچنین تیم ها باید اردوهای چند ماهه برگزار کنند.

در ادامه علیرضا دبیر با بیان اینکه بیش از 82 درصد مدال‌های ورزشی ایران توسط کشتی کسب شده است، گفت: متاسفانه کشتی بار مدال‌آوری را برای ورزش کشور به دوش می‌کشد، اما در حال حاضر تخصیص بودجه، میزان دریافتی از سوی کشتی‌گیر است. فدراسیون کشتی به هیچ وجه با رکورد مدال های خود سازگار نیست. ندارد.

absnews

وی ادامه داد: ما باید درآمد خودمان را به دست بیاوریم تا بتوانیم با تصویب هیئت مدیره به قهرمانان خود جایزه میلیاردی بدهیم، زیرا این کار باعث ایجاد انگیزه در ورزشکاران می شود و کشتی که به موقع جایزه خود را دریافت نمی کند، انگیزه ندارد. هیچ انگیزه ای برای کار نیست.” هیئت مدیره ما و مصوبات آن قوی است و قدرت زیادی برای همکاری داریم. من مدتی میهمان کشتی هستم، اما تا روزی که به کشتی خدمت کنم، تمام تلاشم را می کنم تا آن را عالی کنم، الگوی دیگران باشم.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به اینکه جایگاه کشتی در رسانه ها بسیار پایین بود گفت: قبل از ورود به کشتی جایگاه کشتی در رسانه ها پایین بود و افراد کمی از قهرمانان کشتی و اکثر اسامی خبر داشتند. از قهرمانان دهه های گذشته در ذهن مردم ماندگار شده است، اما خدا را شکر در حال حاضر مسابقات از رسانه ملی پخش می شود و تعداد مدال های قهرمانان نیز افزایش یافته است، بسیاری از کشتی گیران ستاره شده اند و امیدوارم این موضوع به نتیجه برسد. روی جوانان دیگر تاثیر بگذارد و در آینده ستاره های بیشتری در کشتی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: باید در جام جهانی شرکت می کردیم و باید به حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ادامه دهیم زیرا اتحادیه جهانی قانونی دارد که اگر در این مسابقات شرکت نکنیم نمی توانیم در مسابقات جهانی و سپس به بازی های المپیک چون تیم های ما باید به این مسابقات اعزام شوند و این برای ما هزینه اضافی دارد. به نظر من سطح مسابقاتی مثل یاریگین از قهرمانی آسیا خیلی بالاتر است و حضور کشتی گیران ما در این مسابقات به نفع آنهاست و قهرمانی آسیا هیچ مزیتی برای کشتی ندارد.ایرانی.

وی با بیان اینکه عملکرد سالانه فدراسیون در سال 1395 حدود 27 میلیارد تومان، در سال 1396 31 میلیارد تومان و در سال 2018 38 میلیارد تومان بوده است، گفت: خوشبختانه عملکرد مالی فدراسیون در سال 2019 به 54 میلیارد تومان رسیده است و این عملکرد در سال 1400 131 میلیارد تومان شده است و امسال عملکرد ما به 250 میلیارد تومان می رسد و سال آینده برای چرخاندن چرخ کشتی باید عملکرد بالای 300 میلیارد تومان داشته باشیم.

وی ادامه داد: چند سال پیش لیگ کشتی خیلی کمرنگ شده بود و کشتی گیران سود مالی کمی داشتند، اما خوشبختانه آقای نصیرزاده در لیگ خوب عمل کرده و الان لیگ پولی شده است. به عنوان مثال حسن یزدانی اخمل توانست در لیگ قراردادهای میلیاردی ببندد و کار باید به گونه ای انجام شود که قهرمانان کشتی از لیگ سود زیادی ببرند.

درباره رضا ورزشکار

پیشنهاد ما به شما

میکل آرتتا در آرسنال با آتش بازی می‌کند!

کد خبر : 2128114 | 31 اردیبهشت 1404 ساعت 09:45 | 947 بازدید | 0 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *