انتهای پیام

به گزارش ای بی اس نیوز، سردار سرتیپ مهدی هادیان جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش در حاشیه رزمایش تخصصی پدافند هوایی 1401 مدافعان آسمان ولایت با اشاره به نقش نیروی هوایی در این رزمایش گفت: با توجه به ماموریت های تعیین شده به گفته مقام معظم رهبری، تدابیر ستاد عالی در خصوص برگزاری رزمایش ها ابلاغ شده است. از این رو عزیزانی که مسئولیت اجرای رزمایش ها را بر عهده داشتند ملاحظات و تدابیر لازم را در نظر گرفتند، نقش هر یک از نیروها مشخص شده و بر همین اساس مراحل مختلفی انجام می شود.
وی با اشاره به طراحی این رزمایش بر اساس سناریوی تهدید و تهدید احتمالی در مناطق حساس و حیاتی کشور گفت: این رزمایش با هدف ارزیابی سامانه پدافندی در مجموعه ارتش نیروی هوافضای سپاه و همچنین هواشناسی کشور برگزار شد. دفاع از آنجایی که شبکه پدافند هوایی کشور تحت نظارت و هدایت قرارگاه پدافند هوایی مشترک خاتم الانبیاء (ص) قرار دارد و تهدیدات هوانیروز مبتنی بر هوایی است، نقش نیروی نارنجی در این رزمایش انتخاب شد. در این رزمایش بر اساس سناریوی تهدید، نیروی هوایی طراحی لازم برای حمله به مراکز حیاتی و حساس را انجام داد تا سامانه های مستقر و سامانه های مراقبت و مراقبت و سایت های مختلف مورد ارزیابی قرار گیرد.
جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش خاطرنشان کرد: در واقع نیروی هوایی به عنوان نیروی نارنجی با در اختیار داشتن تمامی قابلیت ها اعم از هواپیمای با و بدون سرنشین با همراهی هواپیماهای سرنشین دار و بدون سرنشین نیروی هوایی، سپاه فضایی نیروی هوایی کشور و نیروی هوایی پدافند آجا باید برای حمله به مناطق حساس و بررسی و ارزیابی سامانههای پدافندی در سراسر منطقه رزمایش که دو سوم کشور را شامل میشود، برنامهریزی کند.
امیر سرتیپ هادیان گفت: با شروع رزمایش یگان های عملیاتی ما در سراسر کشور و پایگاه های مستقر در حریم مناطق رزمایش درگیر رزمایش هستند. همچنین انتقال تجربه به کارکنان جوان یکی از اهداف ما می باشد. به نوعی این عملیات علاوه بر بحث نیرو نارنجی شرایط را برای ارتقای توان رزمی هوانوردان جوان در کنار جانبازان به ارمغان آورده است، زیرا در حوزه تهدید در شرایط مشابه اهداف، طرح و برنامه داریم تا بتوانیم می توانیم به اهداف خود برسیم حمله در زمان بحران
وی ادامه داد: در واقع شناسایی نوع برنامه ریزی بر اساس برنامه واقعی است تا بتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم. نیروی هوایی ما با توجه به نیازهای پدافند هوایی کشور و اهداف مد نظر طراحان رزمایش، با استفاده از تاکتیک های مختلف و با استفاده از سامانه های مختلف سناریوهایی را طراحی و اجرا می کند.
جانشین فرمانده نیروی هوافضای ارتش استفاده هماهنگ و قدرتمند از سامانه های جنگ الکترونیک بومی در این رزمایش را یکی از ویژگی های مهم دانست و ادامه داد: در حوزه جنگ الکترونیک با در نظر گرفتن امکانات و فناوری های جنگلی خوب موجود در اسلام آباد. نیروی هوایی جمهوری ایران ما توانستیم سناریوی تهدید دشمن را ارزیابی کنیم و در این رزمایش دقیقاً همان سناریوی هواپیماها را اجرا کنیم.
سردار هادیان گفت: به طور کلی با توجه به توانمندی هایی که داریم، تاکتیک هایی که در این رزمایش به کار گرفته شده و طراحی شده است، علاوه بر داشتن سامانه های جنگ الکترونیک، هواپیماهای شنود و توانمندی هایی که در اختیار نیروی هوایی برای برنامه ریزی عملیات واقعی است. استفاده می شود و این رزمایش را به میدان نبرد واقعی برای نیروی هوایی برای دستیابی به اهداف مورد نظر تبدیل می کند.
وی افزود: همچنین برای تمامی سامانه های سراسر کشور به ویژه در مناطق بحرانی و بحرانی کالیبره و ارزیابی شده و توانمندی ها، ضعف ها، نقاط قوت و آسیب پذیری آنها محاسبه شود و در نهایت منجر به ارتقای توان رزمی و توان رزمی شود. بحث بازدارندگی راهبردی پدافند هوایی کشور برای خط اول قرار گرفتن، طرح های عملیاتی مختلفی توسط ستادهای ارشد طراحی و توسط کارکنان منتخب و جوان در این رزمایش به نمایش گذاشته شد.
جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: رزمایش تخصصی پدافند هوایی 1401 میدان نبرد واقعی نیروی هوایی برای دستیابی به اهداف مورد نظر است.