انتهای پیام/
رئیس شورای حل اختلاف لرستان ادامه داد: 570 نفر از افرادی که با شوراهای حل اختلاف استان همکاری می کنند بیمه شده و پاداش می گیرند اما حقوق ثابتی از آن شوراها دریافت نمی کنند.
وی با بیان اینکه برای کاهش معوقات 45 درصدی محاکم لرستان، 45 درصد پرونده ها در محاکم لرستان به هیأت های حل اختلاف استان ارجاع می شود، گفت: سازش بین طرفین پرونده های قضایی و کیفری است.
ای بی اس نیوز/ لرستان رئیس شورای حل اختلاف لرستان گفت: این شورا در کشور یک صدا است.
کاکلوند از آغاز ثبت نام آزمون استخدامی داوران و میانجیگران برای تقویت بدنه علمی هیأت های حل اختلاف خبر داد و گفت: ثبت نام در این آزمون تا 28 آبان ماه ادامه دارد و آزمون مربوطه نیز 5 آذرماه سال جاری انجام می شود.
یارالله کاکلوند امروز در جمع خبرنگاران گفت: تنها شش دهم پرونده های وارده به هیات حل اختلاف لرستان با اعتراض اصحاب دعوا مواجه است.
وی هیئت های حل اختلاف لرستان را جزو هفت استان برتر کشور در استفاده از بستر الکترونیک دانست و افزود: 90 درصد شعب حل اختلاف لرستان به سامانه ج.ام. S متصل هستند.
رئیس هیات حل اختلاف لرستان فلسفه وجودی هیات های حل اختلاف را تعلل دانست و گفت: میانگین رسیدگی به پرونده ها در هیات های حل اختلاف لرستان یک ماه است.
کاکلوند گفت: در هیأت های حل اختلاف لرستان 93 درصد ابلاغ ها به صورت الکترونیکی و اوراق وراثت 100 درصد الکترونیکی است.
کاکولوند با بیان اینکه 60 درصد هیأت های حل اختلاف استان را جوانان و نیروهای متخصصی تشکیل می دهند که با آنها همکاری می کنند، گفت: درخواست ما از مجلس و دولت این است که زمینه جذب این نیروها را فراهم کنند. ظرفیت افتخاری مستقر.