سایر موضوعات

فعالیت 9 مرکز مددکاری در واحدهای اقتصادی لرستان

جهانی تصریح کرد: بر اساس مفاد قانون کار، کارفرمایان واحدهای اقتصادی در رشته های مختلف و با بیش از 50 کارگر موظف به ایجاد مراکز بهداشت حرفه ای هستند.

وی راه اندازی خانه بهداشت در واحدهای بیش از 50 نفر در کارگاه های اقتصادی را برشمرد و افزود: با تعامل و همکاری دانشگاه علوم پزشکی و با هدف تامین سلامت کارگران، ارتقاء سواد سلامت و ایجاد رفتارهای بهداشتی مناسب. در میان کارگران و سالم سازی محیط های کاری تولیدی. ، صنعتی، خدماتی و معدنی 78 مرکز بهداشتی درمانی در واحدهای اقتصادی استان ثبت و فعالیت می کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان همچنین به واحدهای اقتصادی زیر 50 کارگر اشاره کرد و گفت: همچنین با همکاری کارفرمایان و بنگاه های اقتصادی که بین 20 تا 49 نفر مشغول به کار هستند ایستگاه های بهگر ایجاد کرده ایم و در این استان 75 ایستگاه بهگر دارد که در سطح واحدهای اقتصادی استان فعالیت می کنند.

علی جهانی توجه کارفرمایان به سلامت روان کارگران را در اولویت قرار داد و گفت: توجه به نیازهای کارگران به ویژه در حوزه نشاط اجتماعی و برنامه ریزی کارفرمایان برای ایجاد انگیزه و نشاط منجر به سلامت و سلامت می شود. از کارگران بنابراین از آسیب های اجتماعی جلوگیری می شود و بهره وری تولید افزایش می یابد.

وی برنامه ریزی آسیب های اجتماعی و پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر را در واحدهای کاری استان برشمرد و گفت: اجرای طرح همیاران جامعه کار تولیدی در استان یکی از مهمترین برنامه های پیشگیری از اعتیاد در واحدهای کار بود. استان که در این مراکز که در واحدهای اقتصادی 20 تا 50 نفره هستند با پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جامعه کارگری از طریق کارگاه های آموزشی و مسابقات ورزشی با هدف ارتقای سطح مهارت های زندگی و ایجاد ایجاد می شود. نشاط در بین کارگران در راستای کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد به مواد مخدر و تاکنون 9 مرکز مددکاری در استان راه اندازی شده است.

ای بی اس نیوز/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با تاکید بر اینکه رونق تولید در گرو سلامت روحی و جسمی کارگران است، گفت: 9 مرکز احیا در واحدهای اقتصادی استان در حال فعالیت است.

مدیر عامل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان خاطرنشان کرد: بخشی از تامین سلامت روحی و جسمی کارگران به کارفرمایان و امکانات و منابعی که در اختیار آنها قرار می‌دهند و بخشی نیز به خود کارگران بستگی دارد، برخی حتی در هنگام کار خود را درگیر می‌کنند. در استرس های غیرضروری و آسیب رساندن به سلامت روانی آن ها، از این رو تامین سلامت روان و سلامت جسمی در محیط کار فرآیندی دوسویه و در گرو همکاری و تعامل کارگر و کارفرما است.

جهانی اجرای برنامه های آموزشی مختلف برای کارگران را با محوریت سلامت و ایمنی جامعه کار و تولید، پیشگیری از آسیب های اجتماعی عنوان کرد و گفت: امسال 2 هزار و 620 ساعت آموزش در این زمینه به کارگران ارائه شده است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا