فیلیپین بزرگترین قرارداد تجاری در جهان را منعقد کرده است

به گزارش ای بی اس نیوز، مشارکت جامع اقتصادی منطقه ای (RCEP) شامل 10 اقتصاد آسیای جنوب شرقی و همچنین چین، ژاپن، کره جنوبی، نیوزلند و استرالیا است که اعضای آن حدود 30 درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل می دهند. این قرارداد که از سال 2012 آغاز شد، در نوامبر 2020 امضا و در ژانویه 2022 با اکثر کشورهای عضو این توافقنامه لازم الاجرا شد. توافق کاهش تعرفه ها و شروع تجارت خدمات، ایالات متحده را مستثنی می کند و به عنوان یک پیروزی برای چین تلقی می شود.
بر اساس گزارش رویترز، هند در سال 2019 به دلیل نگرانی در مورد ورود کالاهای ارزان چینی به این کشور از این قرارداد خارج شد، اما ممکن است بعدا تصمیم به پیوستن به آن بگیرد.
بالیساکان به خبرنگاران گفت که سرمایهگذاران خارجی به دنبال مکانهایی هستند که قوانین روشنی وجود دارد، به ویژه تسهیل تجارت، سیاستهای سرمایهگذاری که به آنها پایبند هستند و نمیتوان آنها را در هر زمانی تغییر داد.
باشگاه تجاری ماکاتی گفت که این پیمان همچنین به کسب و کارهای فیلیپینی کمک می کند تا در خارج از کشور گسترش یافته و ایجاد شغل را تسریع کنند و افزود که تدابیر کافی برای محافظت از صنایع محلی وجود دارد.
آرسنیو بالیساکان، وزیر برنامهریزی اقتصادی فیلیپین، روز سهشنبه گفت: «فکر میکنم برای ما این یک تغییر دهنده بازی است.
انتهای پیام
قانونگذاران فیلیپین روز سه شنبه (21 فوریه) ورود این کشور به بزرگترین پیمان تجارت آزاد جهان را تصویب کردند و حامیان آن گفتند که این امر باعث افزایش سرمایه گذاری و اشتغال می شود اما مخالفان هشدار می دهند که می تواند به کشاورزان آسیب برساند.
این پیمان باید به کاهش هزینه ها و تسهیل زندگی برای مشاغل کمک کند و به آنها اجازه دهد تا محصولات خود را در هر نقطه از بلوک بدون نیاز به الزامات جداگانه برای هر کشور صادر کنند.