اخبار سیاسی روز

حمله به شبکه سوخت با هوشیاری مردم و سرعت عمل دستگاه های اجرایی خنثی شد.

وی افزود: آمریکا هیچ دستاوردی در عراق نداشته است و امروز با تحقیر خارج می شوند. روسای جمهور آمریکا در انتخابات گفتند که ما میلیاردها دلار هزینه کردیم و نتوانستیم به هدف خود برسیم که این به دلیل شکست استراتژیک آمریکاست. آنها به گونه ای از افغانستان گریختند که خرابه هایی از خود به جای گذاشتند و حتی نتوانستند امنیت میدان هوایی کابل را حفظ کنند و مقدار زیادی سلاح و تجهیزات به جا گذاشته بودند. کسانی که آمریکا را دارای مکتب سازمان یافته، علمی و ساختار اقتصادی می دانند، باید ببینند که شکست های استراتژیک مکرر آمریکا چگونه رخ می دهد و این نشان از اشتباه محاسباتی آمریکا در جهان است.

به گزارش ای بی اس نیوز، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل در سخنانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران گفت: در عرصه های مختلف شناخته شده است.

وی گفت: مفهوم زیرساخت ما در پدافند غیرعامل شامل مجموعه های دولتی است که خدمات زیربنایی را به مردم ارائه می کنند و جمعیت به این خدمات وابسته است. حمله به سیستم سوخت بخشی از یک مدل جنگ ترکیبی است که در آن با تأثیرگذاری بر قطع خدمات و استفاده از تبلیغات، سعی در ایجاد یک حمله سایبری و ایجاد مثلث تهدید دارند.

جلالی ادامه داد: این یک مدل جدید از جنگ سایبری است که زندگی مردم را تحت تأثیر قرار می دهد. سوخت امروز و سایر سیستم های فردا می توانند هدف قرار گیرند. اگر شکست بخوریم، می تواند عواقب جدی برای ما داشته باشد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل درباره وضعیت اقتصادی کشور گفت: مقام معظم رهبری فرمودند راه نجات اقتصاد کشور برجام و مذاکرات خارجی نیست، اگر ترکیه و پاکستان بودند باید وضعیت اقتصادی آنها خوب می شد. اما اخیرا شاهد کاهش لیر بوده ایم. راه رستگاری تکیه بر درون است، بنابراین مشکل اقتصادی ما بر دو نکته اساسی متمرکز است. یکی اینکه از درس های دولت های گذشته استفاده کنیم، باید مواظب باشیم اقتصاد را وابسته به خارج کنیم و اقتصاد را شرطی کنیم و الحمدلله در دولت جدید به این موضوع توجه شود. معتقدم اقتصاد ما ظرفیت زیادی دارد که در یک برنامه چند ساله بتوانیم توسعه پیدا کنیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: حمله به سامانه سوخت بخشی از مدل جنگ هیبریدی است که در آن با تأثیرگذاری بر زمان توقف و استفاده تبلیغاتی، اقدام به تشکیل یک حمله سایبری و ایجاد مثلث تهدید می کنند.

جلالی گفت: امروز شاهد تغییر ماهیت تهدید در پدافند غیرعامل هستیم. در حوزه نظامی به درجه ای از بازدارندگی رسیده ایم اما باید همیشه هوشیار باشیم. استراتژی دشمن دوری از جنگ است و در برخی مناطق از «جنگ ترکیبی» استفاده می‌کند و جنگ در لایه‌های پایین و شبکه‌های اجتماعی و شبکه‌های نفوذ صورت می‌گیرد. در نوامبر 1998، می توانیم تصویری از سناریوی تهدید را تحلیل کنیم. بنابراین ما با یک تهدید ترکیبی روبرو هستیم که بخشی از آن مربوط به فناوری های جدید است. پدافند غیرعامل باید مکمل بخش دفاعی کشور باشد، همچنین باید بتوانیم راهبردهای نظامی را به بخش غیرنظامی ارجاع دهیم. در حوزه پدافند غیرعامل، راهبردهای علمی جدید عمیق و لایه به لایه است.

انتهای پیام/

جلالی تاکید کرد: این سه رکن نیاز به آموزش، تمرین و ممارست دارد و باید در مقابل این تهدیدات آماده باشیم. پوشش در لایه های فنی و حامیان بخش خدمات ضروری است. توجه به ملاحظات پدافند غیرعامل مهم است. هوشمندسازی و موازی سازی خدمات زیرساختی نیز ضروری است. به عنوان مثال وجود ژنراتورها در بیمارستان های سراسر کشور امکان کنترل قطعی برق را فراهم می کند. در عین حال مدل اطلاع رسانی، اطلاع رسانی و راهنمایی افراد برای شناسایی تهدید بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به سرنگونی پهپاد آمریکایی در آب‌های سرزمینی ما گفت: این توانایی ایران نشان داد که دشمن راه‌حلی ندارد و تا زمانی که ایران ایران اسلامی و آمریکا، آمریکای مستکبر است، این رویارویی ادامه دارد. این که ما شاهد افول آمریکا در منطقه هستیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: این سه رکن نیاز به هماهنگی دارند و باید بتوانیم در سه رکن حادثه را مدیریت کنیم. دقت، هوشیاری و جدی گرفتن تهدید ضروری است. این یک مدل جنگ است. رسانه ملی باید بداند که اینجا بحث رقابت داخلی مطرح نیست. جنگ است و دشمن رسما راهبردهای جنگ ترکیبی را اعلام کرده است، بنابراین جهت گیری رسانه ها برای هدایت افکار مردم مهم است. باید جریان های داخلی و خارجی را در این زمینه تفکیک کنیم و البته اقدام رسانه ملی قابل تقدیر بود.

جلالی ادامه داد: شکست بزرگترین مفهوم سرنوشت آمریکاست. این درسی است که باید با آن روبرو شویم. ایالات متحده یک کشور ورشکسته پر از آسیب پذیری است و امروز در بدترین وضعیت با اسرائیل قرار دارد.

جلالی گفت: جنگ ترکیبی حداقل سه بعد دارد. بعد اول فناوری است، یعنی در شرکت پخش و پالایش باید هشدارها جدی گرفته شود و هشدارهای امنیتی در دستور کار قرار گیرد. در این زمینه صحت عملکرد دوستان بسیار موثر است و کاستی ها قابل پیگرد قانونی است. رکن بعدی بهره برداری از زیرساخت ها است. ما باید خدمات را توسعه دهیم و تداوم آنها را کامل کنیم. تنظیم تداوم عملکردها در خدمت رسانی به مردم خط قرمز و اولویت جدی در حوزه آب، برق، ارتباطات، گاز و … است. که از سیستم های سایبری استفاده می کنند. بعد دیگر مربوط به پیامدهای عمومی است، به این معنی که بیمارستان ها باید در هر شرایطی یک ژنراتور پشتیبان داشته باشند. این سوال در برنامه آموزشی ما در آینده دنبال خواهد شد. بعد سوم بحث اطلاع رسانی و تبلیغات است. در حمله به سامانه سوخت، با هوشیاری مردم و ابتکار رسانه ملی برای اطلاع رسانی و تسریع در دستگاه های اجرایی، این توطئه نقش بر آب شد اما این آخرین بار نیست.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا