چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

نجات 12000 ملوان در 10 سال گذشته – اخبار راه و مسکن – اخبار کسب و کار ای بی اس نیوز ای بی اس نیوز خبرگزاری ای بی اس نیوز

پنده خاطرنشان کرد: همزمان با تجهیز مراکز فوق به سامانه های مخابراتی پیشرفته، خرید شناورهای ویژه جست و جو و نجات با نام ناجی (19) و همچنین تامین اسکله برای شناورهای ناجی و نیز انجام شد. نصب سوله ها جهت استقرار پرسنل ناجی و رفع نواقص آن با اولویت پیگیری و اعزام کارشناسان دریایی به دوره های آموزشی تخصصی جستجو و نجات دریایی برای کلیه مراکز هماهنگی امداد و نجات دریایی انجام می شود.

وی با تاکید بر اینکه از سال 1377 بالگردها و پهپادهای ویژه دریایی برای پشتیبانی و سرعت بخشیدن به عملیات جستجو و نجات در بنادر عباس، بوشهر و انزلی مستقر شده اند که توانسته اند عملیات SAR دریایی را با کیفیت مناسبی ارائه دهند، گفت: با توجه به با توجه به اهمیت همکاری سایر سازمان ها و ارگان ها در امر جستجو و نجات، این سازمان تفاهم نامه ای را با سایر سازمان ها و ارگان های مرتبط بر اساس کنوانسیون جستجو و نجات امضا کرده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، نادر پسنده با اشاره به اینکه مجموع سوانح دریایی در سال 1401 135 حادثه بوده است، اظهار داشت: در این راستا تعداد عملیات جستجو و نجات و خدمات پزشکی از ابتدای امسال تاکنون انجام شده است. 344 عمليات بوده و تعداد بازماندگان داخلي و خارجي شامل 514 بازمانده ايراني و 20 بازمانده خارجي است.

وی یادآور شد: یکی از مهمترین وظایف سازمان بنادر و دریانوردی که مربوط به زندگی دریانوردان است، جستجو و نجات دریایی است و جمهوری اسلامی ایران در سال 1373 به کنوانسیون بین المللی جستجو و نجات دریایی ملحق شده است. و سازمان بنادر و دریانوردی مسئول اجرای آن است.

absnews

وی گفت: در سال 1394 مطابق با طرح ملی جستجو و نجات دریایی، دولت طی بخشنامه‌ای از کلیه دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی ذیربط در کشور خواست تا با سازمان ملل متحد همکاری کنند. بنادر و دریانوردی برای نجات افراد مضطر در دریا گفت: شبکه جستجو و نجات کشور طی 10 سال گذشته توانسته جان حدود 12 هزار دریانورد را نجات دهد و به حدود 1400 دریانورد دیگر خدمات درمانی ارائه کند.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های مختلفی از جمله طرح بهبود جستجو و نجات دریایی، تیم واکنش سریع و طرح‌های استانی برای بهره‌برداری از پتانسیل و توانمندی‌های مردمی و سایر نهادها در حال تدوین و اجراست. : اجرای مانورهای سالانه جستجو و نجات یکی از برنامه هایی است که به منظور ارتقای ظرفیت و آمادگی پرسنل درگیر در امر جستجو و نجات دریایی با کیفیت عملیاتی بالا و طیف وسیعی از تجهیزات سازماندهی می شود.

به گفته مدیرکل امنیت و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی؛ ایجاد آموزش های کوتاه مدت و میان مدت رایگان برای ناخداها و ملوانان به ویژه کنترل و بازرسی کشتی های سنتی و الزام آنها به حفظ و برقراری ارتباطات رادیویی و ناوبری و رعایت اصول ایمنی ناشی از افزایش تردد دریایی در سال های اخیر. ، آمار تعداد تصادفات و تلفات جانی در دریا نیز کاهش قابل توجهی داشته است.

مدیرکل امنیت و حفاظت دریانوردی سازمان بنادر و دریانوردی درباره آخرین وضعیت جستجو و نجات دریایی افزود: پس از ابلاغ مفاد کنوانسیون SAR برای اجرا، سازمان بنادر و دریانوردی شروع به ایجاد و ساماندهی اصلی دریایی کرد. مرکز هماهنگی و امداد و نجات در 7 استان ساحلی و ایجاد 13 مرکز فرعی در سایر بنادر و جزایر دارای مرزهای عملیاتی.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *