وی البته تاکید کرد که تشکل های صنفی در حوزه پزشکی نیز باید در این زمینه به قوه قضاییه کمک کنند تا کارشناسان را قانع کرده و اختلافات فاحشی که بین کارشناسان به وجود می آید از بین برود.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای با اشاره به دیدگاه کسانی که خواهان اختلاف در تعیین مجازات قصور پزشکی هستند، گفت: ابزار قضاوت، قاضی قانون است و اگر بخواهیم به عدالت برسیم. ما باید قانون را اعمال کنیم “
وی با اشاره به قوانین جزئی در حوزه سلامت خاطرنشان کرد: خداوند در بحث تغذیه، ورزش و سبک زندگی دستورات غنی و جامعی برای سلامت جسم و روح انسان داده است و توجه به آن سلامت انسان را تضمین می کند. بدن و روح.
رئیس قوه قضائیه گفت: در حالی که قوانین و مجازات های سخت تری برای سقط جنین در نظر گرفته شده است، اما تنها با روش های کیفری و قضایی به این موضوع رسیدگی می شود و از توضیحات، فرهنگ سازی و سایر الزامات غفلت می شود، اما اقدامات قانونی بی نتیجه خواهد بود.
این قاضی با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، گفت: اگر با تصمیم گیری به موقع و رعایت مقررات بهداشتی عمل کنیم، از بسیاری از مشکلاتی که نیاز به درمان های پرهزینه و پرهزینه دارند جلوگیری می شود.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای سقط جنین و پیری جمعیت را از موضوعات مهمی برشمرد که برای فرهنگ سازی باید به آن توجه شود و گفت: اینها دفن شده اند اما امروز با جاهلیت مدرن مواجه هستیم که در آن هزاران جنین می میرند. حتی بعد از زندگی با رضایت و کمک والدین.
رئیس قوه قضائیه در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به لزوم فرهنگ سازی در موضوعات مهم گفت: همه دستگاه ها و نهادها باید به فرهنگ سازی در حوزه پیشگیری و درمان توجه داشته باشند و در صورت وجود ناهماهنگی بین آژانس های تبلیغاتی، نتیجه مورد انتظار را نخواهد داشت.
رئیس قوه قضائیه در نشست تخصصی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، قوانین تنبیهی در اسلام را محدود و احکام مربوط به پیشگیری را گسترده دانست و گفت: غفران قبر خداوند و توبه خالصانه خطای او را می بخشد.
پیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به بیان مشکلات موجود در حوزه پزشکی و پیشنهادات خود برای رفع این مشکلات و ارتقای نظام پزشکی کشور پرداختند. اظهارات نمایندگان تا اطلاع ثانوی ارسال خواهد شد.
انتهای پیام/
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در اسلام قوانین مجازات محدود و احکام پیشگیری گسترش یافته است، افزود:
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای تاکید کرد: در این موضوع کرونا کار فوقالعادهای انجام شده و تلاش کادر پزشکی واقعاً قابل تقدیر است، اما اگر در گذشته تلاشها و تصمیمهای مهمتر گرفته میشد، افراد کمتری بودند. می مردند یا افراد کمتری کارهایی را انجام می دادند. آیا آنها آلوده بودند یا وضعیت بدی نداشتند، ارزانتر بود یا الان؟
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به مشکلات و مطالبات جامعه پزشکی گفت: قطعاً پزشکان با مشکلات مختلفی مواجه هستند که باید به آنها رسیدگی شود، اما باید توجه ویژه ای شود. مشکلات پزشکان و هزینه های درمان و مسائل بیمه.
وی با تاکید بر اینکه درک قانون و کشف موضوع و ربط جرم و حکم برای قضاوت بسیار مهم است و باید ملاک عمل قرار گیرد، خاطرنشان کرد: اگر قاضی بخواهد به سلیقه خود عمل کند. مشکل باشد
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای با کمک مجلس برای حل موضوع مجردان در حال حاضر آن را نامناسب خواند و گفت: مردم تسلیم می شوند یا مجبور به پذیرش این تصور غلط هستند که این به ضرر مجلس است. تا با ابلاغ قانون به روز و کارشناسی شده این مشکل را در سریع ترین زمان ممکن برطرف کنند.
رئیس قوه قضائیه بر تغییر و به روز رسانی این قوانین با توجه به شرایط و تورم تاکید کرد و گفت: برخی قوانین مانند جریمه ها صددرصد مانع تعارض منافع نمی شود.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای افزود: خانواده یک تنبیه شده مدت هاست که دچار مشکلات مختلفی شده اند و فردا که فرزندش می خواهد ازدواج کند یا می خواهد به جایی سر کار برود. تحت فشار روانی است و ما باید همه آن را محاسبه کنیم. متوجه شده ایم یا نه؟
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در پایان با اشاره به اظهارات و درخواست های اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص موضوعات مرتبط با این کمیته، به لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای پیگیری این موضوعات اشاره کرد. خاطرنشان کرد: این کارگروه باید تعداد همکاری ها را تعیین و پیگیری ها را اولویت بندی کند تا مرحله به مرحله پیگیری شود.
رئیس قوه قضائیه در عین حال تاکید کرد: قضات باید در تشخیص مشکلات از نظر کارشناسی استفاده کنند و این موضوع را به حوزه پزشکی نیز تعمیم دهند، گفت: اگر قاضی از مشاوره تخصصی در مسائل مربوط به پزشکی قانونی و پزشکی استفاده کند. ، مطمئناً با دقت بیشتری رای خواهد داد.
این مقام قضایی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به هزینه های اجتماعی مجازات گفت: گاهی مجازات های سنگینی را برای مردم در نظر می گیریم که عادلانه است و قانون اجازه می دهد، اما باز هم نتیجه لازم را نمی گیریم و این کار را کرده است. تأثیرات فردی و اجتماعی برای اطرافیانش برای سالهای آینده.» .
به گزارش ای بی اس نیوز، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای، رئیس قوه قضائیه در نشست تخصصی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، سلامت روحی و جسمی مردم را در شکل گیری یک جامعه کامل موثر دانست و گفت: در این راستا، سلامت جسمی و روحی مردم در جامعه موثر است. جمهوری اسلامی برای تامین سلامت روح و جسم جامعه الزاماتی را در نظر گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی، پیشگیری را یکی از این الزامات در کنار توجه به بهداشت و درمان عنوان کرد و افزود: اما در همه زمینه ها.