مکوندی با تاکید بر اینکه یکی از راهبردهای اصلی این شرکت استفاده از سازندگان داخلی است، تصریح کرد: از نظر بومی سازی تجهیزات، تجهیزات آموزشی برتر مهم و استراتژیک توسط دانش بنیان ساخته شده است که گام بسیار مهمی است. چنین تجهیزاتی در گذشته ساخته شده و امیدواریم ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه شرکت ملی حفاری یکی از پیشگامان تولید قطعات داخلی بود، گفت: در حال حاضر حدود 80 درصد قطعات مورد نیاز صنعت حفاری توسط سازندگان داخلی تولید می شود که امیدواریم بتوانیم قطعات ماندگار را تامین کنیم. از داخل استان
انتهای پیام
قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران گفت: شرکت ملی حفاری ایران دارای 73 دستگاه حفاری با ظرفیت های مختلف است که با کارفرمایان داخلی همکاری می کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، وی افزود: شرکت ملی حفاری ایران یکی از شرکت های بالادستی است و نباید واگذار شود. این موضوع ممکن است یک خطای سیستمی باشد و با نامه نگاری وزیر نفت از روند خصوصی سازی خارج شود.
مهران مکوندی در نشست خبری در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه تجهیزات ساخت صنعت نفت خوزستان که امروز 26 بهمن ماه در اهواز برگزار شد، گفت: روزی روزگاری بحث خصوصی سازی شرکت ملی حفاری ایران و این شرکت بود. از جمله شرکت هایی که قرار بود خصوصی شوند، اما نامه ای از سوی وزیر نفت برای حذف این بند ارسال شد.
مکوندی در پایان گفت: در حال حاضر 64 درصد دکل های حفاری فعال در مناطق مختلف در حال فعالیت هستند و بسته به اقداماتی که انجام می دهیم 20 تا 25 درصد چاه ها قبل از برنامه عملیاتی تکمیل می شود.
ای بی اس نیوز/خوزستان قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران گفت: 60 درصد ناوگان حفاری این شرکت نیاز به بازسازی دارد.
وی در خصوص تاثیر نوسانات نرخ ارز بر عملکرد شرکت گفت: بخشی از درآمد شرکت ملی حفاری ارزی است و بنابراین این نوسانات تاثیر چندانی بر فعالیت ها ندارد.
مکوندی ادامه داد: در حال حاضر 60 درصد ناوگان حفاری این شرکت نیاز به نوسازی دارد. اکنون در مرحله مناقصه هستیم تا شرکت هایی که ظرفیت ورود به بحث نوسازی و بازسازی اساسی این ناوگان را دارند و نسبت به بازسازی اساسی و نوسازی حفاری ناوگان این شرکت اقدام کنند.
قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران گفت: بیش از 22 هزار قطعه تولید داخل به شرکت ملی حفاری ایران وارد شده است و در این نمایشگاه بخشی از قطعاتی که تولید داخل نبوده اند وارد شده و در معرض دید شرکت های دانش بنیان قرار گرفته است. ، بنابراین در صورت امکان می توانند آنها را بومی سازی کنند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز