پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

کنفرانس دیپلماسی اسلامی گامی در جهت به رسمیت شناختن قدرت نرم اسلام

وی افزود: یکی دیگر از اهداف مورد توجه ما، مقابله غیرمستقیم و مثبت با افراط گرایی است که تصویری بد از اسلام و وجود مقدس پیامبر گرامی اسلام (ص) را نشان می دهد. همچنین باید یک مدل تبیینی از دیپلماسی اسلامی به دولت ها و ملت های مختلف به ویژه ملت های غیرمسلمان ارائه کنیم و این یک نگاه کلی و آگاهی جهانی است.

امیری در خصوص اولین کتاب دیپلماسی اسلامی گفت: برنامه های جانبی مختلفی را برای این همایش در نظر گرفته ایم. یکی از برنامه های موازی ما، انتشار اولین کتاب دیپلماسی اسلامی است که توسط 62 اندیشمند بزرگ جهان با مقالات مکتوب نوشته شده است. و سطحی از دیپلماسی اسلامی.

امیری افزود: در نظر داریم دستاوردهای این کنفرانس را با جامعه جهانی، سازمان ملل، اندیشمندان و نخبگان جهان در میان بگذاریم و تلاش خواهیم کرد در یک فرآیند علمی و فرهنگی، دستاوردهای این کنفرانس را در قالب یک استانداردها را معرفی کرده و در جهت تحقق اهداف اعلامیه مرحله دوم انقلاب و به سوی تمدن نوین اسلامی گام برداریم، این یک هدف جهانی بشردوستانه است.

امیری در خصوص محورهای اصلی این همایش گفت: چهار محور اصلی برای تهیه مقالات و ارائه همایش ها شناسایی شده است: 1. دیپلماسی اسلامی، وحدت، عدالت و مبانی نظری. 2. دیپلماسی اسلامی، آسیب شناسی و روابط بین الملل. دیپلماسی اسلامی، دموکراسی، قدرت نرم و مطالعات موردی و 4. دیپلماسی اسلامی، تمدن نوین اسلامی و اعلامیه مرحله دوم انقلاب است.

دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی گفت: علاوه بر این تلاش می کنیم جهان اسلام را به ابعاد مختلف شخصیت و سیره نبی مکرم اسلام مورد توجه قرار دهیم چرا که این امر می تواند مبنایی دقیق و کامل را در میان آنها ایجاد کند. کشورها روابط بهتری را تنظیم کنند.

امیری در پاسخ به این سوال که دیپلماسی اسلامی بر اساس پیامبر اسلام چه قابلیت هایی دارد و چگونه می تواند نقطه رجوع کشورهای مختلف به ویژه کشورهای اسلامی باشد، گفت: دیپلماسی امروز دنیا به هوای تازه نیاز دارد. امروز جهان پر از مشکلات، گرفتاری ها، شکست ها و بدعهدی هایی مانند تروریسم، فقر، گرسنگی و بی عدالتی است. دیپلماسی در دنیای امروز مستلزم شرایط جدید و تازه برای ایجاد فضای بهتر برای زندگی انسان است و این تحول مستلزم تعالیم پر برکت و انسان دوستانه الهی است.

امیری در خصوص اهداف و ضرورت های برگزاری این همایش خاطرنشان کرد: با حضور همه اندیشمندان و نخبگان، بعثت پیامبر اکرم (ص) برترین روز خلقت است، اما متاسفانه در کشورهای اسلامی و جهان ما کمتر به این مناسبت توجه شده است.» بنابراین یکی از ضروریات، بزرگداشت روز مبعث پیامبر گرامی اسلام است.

وی در خصوص دستاوردهای این همایش خاطرنشان کرد: دستاوردهای این همایش از جهات مختلف قابل بررسی است. ابتدا اهداف کنفرانس را برشمردیم و در همین گفت و گو به آن اشاره کردیم و پیگیری آن اهداف دستاوردهایی را برای ما به همراه خواهد داشت.

امیری افزود: به نظر می رسد هر چه بیشتر در این زمینه تلاش کنیم، ظهور و نفوذ گروه های افراطی در جهان کمتر می شود. این گروه ها که تصویرهای نادرستی از اسلام و مسلمانان می سازند، یکی از دستاوردهایی است که ما به دنبال آن هستیم و به نتیجه آن امیدواریم. این کنفرانس بین کشورهای اسلامی وحدت بیشتری دارد.

دبیرکل مجمع جهانی صلح جهانی اسلام افزود: در اولین کنفرانس شاهد حضور چند شخصیت برجسته از سراسر جهان در کنفرانس بودیم که از رهبران و حامیان این برنامه بودند و دیگر در بین ما نیستند. ما در این مدت به این افراد ادای احترام کردیم.»

عامری گفت: بزرگداشت زنده یاد آیت الله علی محمد تسخیری، رئیس هیئت مدیره مجمع جهانی صلح اسلامی و از اندیشمندان عرصه دیپلماسی اسلامی و مرحوم علامه سید جعفر مرتضی که از جمله فقها نیز می باشد. متفکران عرصه دیپلماسی اسلامی.

دبیرکل مجمع جهانی صلح جهانی اسلام افزود: به نظر ما مراجعه به آموزه های ادیان الهی به ویژه آموزه های اسلام و آموزه های پیامبر گرامی اسلام (ص) می تواند این شرایط را فراهم کند و یکی از دستاوردهای بزرگ کنفرانس می تواند استانداردها و دیدگاه های جدیدی را برای دیپلماسی امروز ایجاد کند. دیپلماسی مبتنی بر عدالت، انسانیت و رفاه بشر می تواند شرایط جدیدی را برای تنظیم روابط بین کشورها و ملت ها ایجاد کند.

وی گفت: همچنین به نظر می رسد یکی از انگیزه های اسلام ستیزی و پیامبر ستیزی در جهان نبود تصویر دقیق از وجود پیامبر گرامی اسلام و تبیین دقیق جهانی این آیه الهی است.

دبیرکل مجمع جهانی صلح درباره نحوه برگزاری این کنفرانس گفت: اگر وضعیت کشور تا ماه مارس از ثبات نسبی برخوردار باشد و برای ما اهمیتی نداشته باشد، به دلیل اپیدمی ویروس کرونا وضعیت کشور ما قابل پیش بینی نیست. شیوع ویروس کرونا و شرایط آن پیش‌بینی می‌شود: «و برخی به صورت مجازی برگزار می‌شود، اما اگر شرایط به همین منوال باشد، احتمالا کنفرانس را به صورت مجازی‌تر دنبال خواهیم کرد.

وی گفت: بزرگداشت مرحوم طوبی کرمانی رئیس کمیته علمی اولین جلسه را نیز خواهیم داشت که در همان کتاب دیپلماسی اول مقاله ای نیز نوشتند. اینها تنها تعدادی از ابزارهای اشتراک گذاری هدف گذاری هستند که می توانیم برای کنفرانس خود استفاده کنیم.

وی یادآور شد: همچنین از روسای برخی سازمان‌های بین‌المللی به‌ویژه کارشناسان عالی رتبه آنها دعوت کرده‌ایم در این کنفرانس حضور یابند تا با همدلی و حمایت اندیشمندان، رهبران مجرب و مجرب، فرصتی برای اجماع در این زمینه فراهم شود. نخبگان “

دبیرکل مجمع صلح جهانی اسلام گفت: توطئه هایی از سوی صهیونیست ها و گروه های افراطی برای تخریب چهره اسلام و پیامبر گرامی اسلام در حال پیگیری است. ما نیز باید تلاش کنیم تا شخصیت واقعی پیامبر گرامی اسلام را به جهانیان نشان دهیم. اسلام و یکی از دستاوردهای ما می تواند تأثیر مخدوش بافت ها در جهان باشد.

امیری تاکید کرد: برای این همایش نیز اهدافی را در نظر گرفته ایم که امیدواریم بتوانیم به آن برسیم. و هنجارهای حاکم بر دیپلماسی «پیامبر اعظم و تبیین ایشان از استثمار در شرایط کنونی. آسیب شناسی دیپلماسی اسلامی و آسیب شناسی دیپلماسی در جهان مبتنی بر عدم موفقیت در عرصه صلح، عدالت و امنیت جهانی است. یک هدف دیگر

میلاد پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت فرصت مناسبی بود تا خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز روز سه شنبه با داوود عامری دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی دیدار و درباره این ایام فرخنده و کنفرانس بین المللی گفتگو کند. در مورد دیپلماسی اسلامی و Soft Power، آن را خواهید دید.

دبیرکل مجمع جهانی صلح جهانی اسلام گفت: خوشبختانه تاکنون حدود 70 کشور و اکثر کشورهای اسلامی اعلام آمادگی کرده اند که در این کنفرانس شرکت کنند. برخی سازمان‌های مردم نهاد از کشورهای مختلف، نخبگان و نهادهای مرتبط نیز اعلام کرده‌اند که آمادگی دارند برای برگزاری برنامه بزرگداشت پیامبر گرامی اسلام امیدوار باشند.

دبیرکل مجمع جهانی صلح جهان اسلام با قدردانی از جامعه بزرگ متفکران و نخبگان مسلمان در کشورهای مختلف گفت: دبیرخانه این کنفرانس چند سالی است که فعال بوده و با نخبگان این حوزه در ارتباط است و سعی در ایجاد پیام ها و مطالب موجود در این حوزه، همراهی اندیشمندان مختلف در این دبیرخانه و حمایت آنان از برگزاری دومین نشست قابل توجه و ستودنی است.

امیری گفت: بسیاری از نهادهای علاقه مند در داخل و خارج از ایران برای برگزاری این اجلاس جهانی ما را همراهی می کنند و امیدواریم بتوانیم گامی هر چند کوچک در جهت ارائه شخصیت والای نبی مکرم اسلام (ص) و سیره ایشان برداریم چرا که ایشان می تواند یک الگو باشد.» همگرایی و هم افزایی کشورهای اسلامی و غیر اسلامی.

دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی گفت: جهان امروز نیازمند شناخت دقیق پیامبر گرامی اسلام و معارف ادیان الهی است چرا که می تواند بسترهای بسیاری را برای معیارهای مثبت بین المللی فراهم کند.

وی ادامه داد: از دیگر ضرورت های این سخنرانی این است که ابعاد شخصیت، اندیشه و سیره پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در دنیا به خوبی مورد توجه و تحلیل قرار گیرد تا شاهد تحریفات مختلف در این حوزه نباشیم. اسلام ستیزی و پیامبر ستیزی جریان های صهیونیستی و افراطی متأسفانه روز به روز بیشتر می شود و نیاز به مقابله ای مثبت و هوشمندانه دارد.

دبیرکل مجمع جهانی صلح جهانی اسلام افزود: علاوه بر این باید مؤلفه‌های دقیق خود را تبیین و به رسمیت بشناسیم و روابط خود را با حقوق بین‌الملل و روابط خود را بر اساس ارزش‌های اسلامی تنظیم کنیم که یکی از اهداف ما در این کنفرانس است. مجازات توهین کنندگان به ادیان توحیدی یکی از اهداف عملیاتی ما در مبارزه با الحاد است که می خواهیم به آن توجه کنیم و بخشی از ضروریات و اهداف کنفرانس است.

دبیرکل مجمع جهانی صلح جهان اسلام در خصوص مهمانان کنفرانس افزود: حضور داشته باشید.

عامری حدود ساعت دوم کنفرانس بین المللی دیپلماسی اسلامی و قدرت نرم در سیره پیامبر اعظم وی با حضور 70 کشور و برخی از نخبگان جهان گفت: این همایش به صورت حضوری و به مدت سه روز با حضور اندیشمندان و نخبگان جهان همزمان با ایام مبعث برگزار می شود. پیامبر گرامی اسلام.»

وی گفت: علاوه بر این نمایشگاه آثار گرافیکی و پوستر جشنواره سلام را در تهران برگزار می کنیم و برای استفاده مجازی در کشورهای مختلف در دسترس خواهد بود.

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *