گروه تروریستی داعش مسئولیت این انفجارها را بر عهده گرفت.
انجمن با محکومیت این فاجعه هولناک و ابراز همدردی با خانواده قربانیان و آرزوی بهبودی عاجل برای قربانیان این حادثه تروریستی، از جامعه جهانی و سازمان ملل متحد، رهبران مذهبی و همه فعالان و فعالان حقوق بشر خواست تا این حادثه تروریستی را محکوم کنند. این مزدوران جنایتکار، در هر شرایطی، بستر اجتماعی بقای تروریسم و افراط گرایی را تضعیف می کنند.
علاوه بر این، در یک حمله انتحاری به نمازگزاران شیعه در سیدآباد قندوز در 6 اکتبر، 150 نفر کشته و صدها نفر دیگر زخمی شدند.
به گزارش ای بی اس نیوز، در حمله تروریستی بعدازظهر جمعه به مسجد فاطمیه قندوز افغانستان بیش از 40 نفر کشته و 70 نفر زخمی شدند.
به گزارش روز شنبه ای بی اس نیوز، انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در بیانیه ای در واکنش به حادثه تروریستی در مسجد فاطمیه قندهار افغانستان نوشت: مسجد فاطمیه قندهار.
در این بیانیه آمده است: «این پرسش که ارزش و افتخار تروریستها برای کشتن نمازگزاران بیدفاع چقدر است را نمیتوان واقعاً پاسخ داد، جز اینکه نشان میدهد این کردها، صرف نظر از ابزاری که با آن جنایت میکنند. جنایات در جامعه بشری، ناتوانتر از برای ابراز وجود و تسلیم در برابر اربابانشان، چنان جنایتی را مرتکب می شوند که با هر عقیده و گرایشی دل هر انسانی را به شدت جریحه دار می کند.
این انجمن اضافه کرد: تداوم حملات به مساجد، کلیساها و کنیسه ها در سال های اخیر در سراسر جهان ثابت می کند که تروریسم برای سال ها دچار سوء تعبیر و افراط گرایی ایدئولوژیک شده است و به عنوان ابزاری برای حفظ و گسترش منافع نظام سلطه عمل می کند. ربطی به دین ندارد، اما ادیان الهی و پیروان آنها به دلیل عصر روشنگری همواره از اهداف اولیه ضد دین بوده اند و تروریسم، تکفیر و افراط گرایی بازیگران این صحنه هستند.