ارسال محصولات بیوتکنولوژی به بازار توسط 700 شرکت دانش بنیان

اگرچه تحریم ها و مشکلات اقتصادی مانع از دستیابی به این هدف شده است، اما پیشرفت کشورمان در حوزه بیوتکنولوژی یکی از نقاط عطف توسعه کشور در سال های اخیر بوده و دستاوردهای این حوزه با فعالیت 700 نفر به دست آمده است. بنگاه های دانش و فناوری و حضور متخصصان و پیشتازان علمی کشور بسیار برجسته و ویژه است. شرکت های دانش بنیان که در زمینه های مختلف فعالیت می کنند و نیاز صنایع کشور را تامین می کنند و بسیاری از آنها به دلیل کیفیت بالا در کشورهای همسایه و برخی بازارهای جهانی نیز عرضه می شوند.
به گفته معاون علمی ریاست جمهوری، در این برنامه شرکت ها به بلوغ و تجاری سازی محصولات خود می پردازند و به این ترتیب در بلندمدت شرکت ها با کمک دانشگاه ها و بدون نیاز به حمایت به تجاری سازی محصولات خود ادامه می دهند. از ستاد و فارغ التحصیلان نیز با بهره مندی از وجود بازار کار، مطمئن خواهند بود.
ستاد توسعه بیوتکنولوژی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان نیز به دنبال تزریق متخصصان دانشگاهها به شرکتهای فعال است تا با برنامهریزیهایی که تدوین کرده است، از این توانمندیها استفاده بهینه کنند تا با کمک آنها، توسعه و تولید محصولات را ارتقا دهند.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، پیش بینی ها حاکی از آن است که ارزش بازار جهانی بیوتکنولوژی تا سال 2025 به 727.1 میلیارد دلار خواهد رسید. حوزه فناوری با ارزش افزوده بالا که به یکی از شاخص های اصلی توسعه تبدیل شده است و سرمایه گذاری های جهانی در این زمینه به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. سال هاست که ایران تلاش می کند سهم خود را از بازار جهانی ارگانیک افزایش دهد و تلاش می کند حداقل سه درصد از این بازار را به خود اختصاص دهد.
در زمینه بیوتکنولوژی تقریباً 700 شرکت محصولات تجاری تولید می کنند که این محصولات در بازار نیز موجود است.