غلامحسین حسینی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اجرای طرح های مهارت آموزی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان را یکی از اقدامات سازمان آموزش فنی و حرفه ای در راستای اجرای سند تحول دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر موضوع مهارت آموزی 500 هزار دانشجو و 500 هزار فارغ التحصیل دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در قالب طرح های نخلستان و کهاد در دست ساخت است.
وی بر این باور بود که مهارت های حرفه ای باید به روز شود و گفت: مهارت های حرفه ای باید هر پنج سال یک بار بر اساس فناوری های نوین به روز شود و سازمان آموزش فنی و حرفه ای برای ارائه مهارت های عمومی و همچنین مهارت های تخصصی در این زمینه برنامه ریزی کرده است.
به گفته حسینی نیا، این افراد پس از معرفی به کارگاه ها تحت پوشش بیمه حوادث قرار می گیرند و بیش از 80 درصد آنها وارد بازار کار می شوند.
انتهای پیام
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه مهارت های حرفه ای باید هر پنج سال یکبار به روز شود، معتقد است افرادی که در شرکت ها و کارگاه ها معرفی می شوند و با فضای واقعی کار آشنا می شوند، زودتر وارد بازار کار می شوند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اجرای طرح «آموزش در محیط کار واقعی» گفت: بر اساس مطالعات انجام شده بهترین نوع آموزش، آموزش در محیط کار واقعی است. در حال حاضر 70 درصد آموزش ها در سازمان آموزش فنی و حرفه ای به صورت عملی و 30 درصد به صورت تئوری است و افرادی که در محیط کار واقعی به شرکت های طرح آموزش معرفی می شوند، با سرعت بیشتری وارد بازار می شوند. کار کردن
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای بر لزوم استفاده از ظرفیت بنگاه های تولیدی و خدماتی برای ارائه آموزش های حرفه ای تاکید کرد و گفت: در حال حاضر 4 میلیون واحد صنفی در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد یک میلیون و 400 هزار واحد قادر به اجرا هستند. برنامه آموزشی در آنها یک محیط کار واقعی یا محیط معلم-دانشجو دارند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز