طرح های فناوری کشاورزی باید با توجه به نیاز کشور تعریف شود

شهریاری تنها انتظار ما از شرکت ها برای حمایت را تولید محصولات با قابلیت عملیاتی دانست و ادامه داد: محصولی که از این صندوق حمایت می شود نباید در آزمایشگاه باشد و قابل اعتماد باشد.
وی در خصوص ماموریت های این صندوق گفت: در این صندوق علاوه بر اجرای ماموریت های صندوق های پژوهش و فناوری، بازار را توسعه خواهیم داد.
شهریاری با اشاره به نحوه حمایت این صندوق از فناوری های تولید شده و تاکید بر اینکه از ابتدای تولید محصولات را در کنار شرکت ها قرار داده ایم، یادآور شد: پول مشوق تولید محصولات است اما گاهی شرکت ها محصولاتی تولید می کنند که مشتری برای آن وجود ندارد. باعث سرخوردگی فناوران و مهاجرت کشور شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر شهریاری در مراسم دوشنبه های استارتاپ و اتصال که امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، افزود: این صندوق برای حمایت از فعالیت های کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی راه اندازی شد و سرمایه صندوق 3500 میلیارد تومان است.
انتهای پیام
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه فناوری در بخش کشاورزی گفت: پول محرک تولید محصولات است; اما گاهی اوقات شرکت ها محصولاتی را تولید می کنند که مشتری برای آنها وجود ندارد که منجر به سرخوردگی فناوران و خروج آنها از کشور می شود. بنابراین لازم است برنامه های فناورانه متناسب با نیازهای تجاری کشور تعریف شود.
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه فناوری در بخش کشاورزی افزود: از این رو ارزیابی های جدی از نظر فناوران داریم، راهکارهایی برای ورود به بازار ارائه می دهیم و با این روش موفقیت هایی حاصل شد به طوری که یکی از شرکت های تولید کود کشاورزی با سرمایه 250 میلیون تومانی توانستند قراردادی به ارزش 140 میلیارد تومان منعقد کنند.
وی با بیان اینکه نیاز است ایدههای فناوران کشاورزی بر اساس نیازهای ملی باشد، خاطرنشان کرد: دانش مرز و سقفی ندارد، اما فناوران باید به حوزههایی که در کشور به آن نیاز دارند دست پیدا کنند.