وظیفه صندوق توسعه حفظ ثروت بین نسلی است نه جبران کسری بودجه دولت

مدیر مبارزه با پولشویی و نیروی انتظامی صندوق توسعه ملی در خصوص استفاده از منابع این صندوق برای تامین هزینه های جاری گفت: صندوق توسعه ملی با الهام از صندوق ثروت جهانی در طول برنامه پنجم توسعه و در سال 1395 تاسیس شد. اساسنامه آن در قانون احکام دائمی برنامه های عمرانی کشور گنجانده شد. دائمی شده است. این بدان معناست که فعالیت صندوق ادامه یافته و ماموریت آن انتقال سرمایه از زمان حال به آینده است. زندگی ابدی خواهد داشت
مدیر مبارزه با پولشویی و نیروی انتظامی صندوق توسعه ملی گفت: قوانین موازی یا صدور مجوزهای خاص همواره منجر به خروج وجوه خارج از محدوده قانون از صندوق و تبدیل منابع ارزی به ریال شده است. . بنابراین اگر به دنبال نحوه هزینه کرد منابع صندوق هستیم، پاسخ همیشه با صندوق توسعه ملی نیست، بلکه با سایر نهادهایی است که بودجه و برنامه ریزی مصرف و برنامه ریزی این منابع را انجام می دهند. موضوعی که یک بار در صندوق درخواست نامه از آن انتقاد کردیم.
مدیر مبارزه با پولشویی و نیروی انتظامی صندوق توسعه ملی تصریح کرد: همچنین مؤسسات عاملی که اسامی آنها اعلام شده است; موظفند منابع خود را 50 تا 50 با منابع صندوق توسعه ملی و با نرخ سود 6 درصد بر اساس برنامه اجرایی کشور برای توسعه اشتغال کلی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تلفیق کنند. و در اختیار نامزدهای غیردولتی قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: نقش صندوق توسعه ملی در قانون و آیین نامه آن صرفاً تخصیص منابع مالی و نظارت بر عملکرد قانون مذکور، معرفی کاریابی ها و نظارت بر برنامه ها و … و ارائه گزارش های دوره ای شش ماهه است. حساب های عملکرد برنامه توسعه اشتغال پایدار روستایی بر عهده سازمان برنامه و بودجه و مسئولیت حسن اجرای متون و قوانین نظارتی بر عهده وزارت تعاون، کار و اجتماعی است. رفاه.
وی با اشاره به اینکه نحوه فعالیت، نگهداری و مصرف منابع این صندوق شباهت چندانی به صندوق نروژ یا سایر صندوق های ثروت ندارد، گفت: آنچه مشخص است تبیین طبیعت پس انداز و بین نسلی برای صندوق توسعه ملی است. اما نقش تثبیت کننده ای نیز برای پوشش کسری مالی دولت و جبران کاهش فروش نفت تحمیل شد.
مدیر مبارزه با پولشویی و نیروی انتظامی صندوق توسعه ملی گفت: ماموریت صندوق انتقال سرمایه از زمان حال به آینده است.
هوشنگی در خصوص تعداد تسهیلات تخصیص یافته به این بخش گفت: بر اساس اجرای این قانون از سال 1396 تا پایان سال 1400، 74 هزار و 209 میلیارد ریال از محل قراردادهای مربوط به این قانون به 152 هزار و 704 طرح اختصاص یافته است. اثربخشی آن باید به افکار عمومی و همچنین صندوق توسعه ملی جلب شود، بنابراین صندوق توسعه ملی از میزان اشتغال زایی، اثربخشی قانون مذکور و … اطلاعی ندارد و حتی مطالبه گر است.