این گزارش با تاکید بر اینکه بخش مسکن یکی از بخشهای شاخص هر اقتصادی است، حاکی از آن است که توجه به بخش مسکن علاوه بر تأثیرات عمیق اجتماعی-فرهنگی آن، از منظر اقتصادی نیز حائز اهمیت است و موتور رشد و توسعه . این بخش با ایجاد رشد اقتصادی و ایجاد شغل در بخش ساخت و ساز و بخشهای مرتبط، از طریق تأثیرگذاری بر مخارج مصرفکننده و سرمایهگذاری، به شدت بر تحول تولید ناخالص داخلی و نوسانات اقتصادی تأثیر میگذارد. بنابراین کشورها در شرایط بحران اقتصادی و مشکل شدید بیکاری از کمک این بخش به عنوان موتور رشد و مولد اشتغال بهره مند می شوند.
متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.
انتهای پیام
دفتر مطالعات زیربنایی مرکز پژوهش های مجلس گزارشی با عنوان رویکردهای سیاستی جهانی در عرضه مسکن با محوریت اقشار کم درآمد منتشر کرده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از مرکز پژوهش های شورای اسلامی، این گزارش حاکی از آن است که سیاست گذاران در تمامی سطوح اعم از انجمن های جهانی، ملی، منطقه ای، شهرستانی و محلی به دنبال رسیدگی به موضوع مسکن با سیاست ها، ابزارهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مختلف هستند (که عبارت است از: در بسیاری از کشورها به عنوان یک مشکل چند بعدی در نظر گرفته می شود
در این گزارش ضمن بررسی رویکردها، پنج سیاست اصلی مسکن شامل: سیاست ساخت و ساز مسکن، سیاست تامین مالی مسکن، سیاست زمین و خدمات، سیاستهای برخاسته از راهبرد توانمندسازی با موضوع مسکن و سیاست مسکن ارزان قیمت یا ارزان قیمت مشخص شده است. .
شایان ذکر است که بسیاری از جنبه های قیمت مسکن در سطح جهانی مشابه بوده و از قابلیت تعمیم بالایی برخوردار است و می توان از انتخاب راه حل های جزئی مبتنی بر آزمون و خطا اجتناب کرد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز