شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

چه میزان گوشت قرمز در خوزستان تولید می شود؟

ای بی اس نیوز/خوزستان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از افزایش 1.2 درصدی تولید گوشت قرمز در استان نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

وی تولید گوشت قرمز را 1.2 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته اعلام کرد و گفت: گاوهای دورگه با 34 درصد و گوسفند با 31 درصد بیشترین نقش را در عرضه گوشت قرمز استان داشتند. دوم است.

نیرومند بیان کرد: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از جمله توسعه گاوهای دو منظوره، استفاده از اصلاح نژاد پربازده با بهبود مدیریت خوراک دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اقدامات موثر برای افزایش تولید گوشت قرمز در استان خوزستان.

انتهای پیام

وی تاکید کرد: تلاش می کنیم ظرفیت تولید گوشت را در استان افزایش دهیم.

عبدالامیر نیرومند در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره تولید گوشت قرمز در خوزستان اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه امسال 34 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: گاوهای اصیل، گاوهای بومی، شتر، گوسفند و بز از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان هستند که نیاز گوشتی بازار را تامین می کنند.

نوشته های مرتبط:

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *