جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

3 منبع قانونی برای تامین مالی صندوق نوآوری 100 تریلیونی اعلام شده است

ملکیفر افزود: در راستای تامین مالی این بنگاه های دانش بنیان با در نظر گرفتن ضرایبی از جمله سهم صندوق از تامین مالی دانش بنیان و همچنین همکاری اهرمی صندوق با شبکه بانکی و سایر فعالان نظام تامین مالی، سرمایه نوآوری است. صندوق در سال 1406 باید 100 همات (هزار میلیارد تومان) باشد که خوشبختانه با موافقت رییس جمهور و تایید هیات مدیره صندوق نوآوری و شکوفایی مقرر شد این افزایش سرمایه در مدت 5 سال انجام شود. .

نایب رئیس صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی یادآور شد: سال گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان خاطرنشان کردند که پیش بینی می شود کل فروش بنگاه های دانش بنیان با احتساب تولید ناخالص داخلی بین 1 تا 5 درصد افزایش یابد. با احتساب نرخ رشد اقتصادی اعلام شده در برنامه هفتم توسعه کشور، مجموع فروش آنها در سال 1406 به 1400 هزار میلیارد تومان می رسد.

وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود این میزان تا پایان امسال به بیش از 400 هزار میلیارد تومان برسد.

سیاوش ملکی فر در گفت وگو با ای بی اس نیوز وی گفت: در سال 1388 بر اساس قانون حمایت از کسب و کار دانش بنیان، سرمایه اولیه صندوق نوآوری و شکوفایی 3 هزار میلیارد تومان (معادل 3 میلیارد دلار) در نظر گرفته شده بود که همچنین مقرر شد این مبلغ به این صندوق واریز شود. صندوق ظرف 3 سال

ملک فر افزود: از زمان تصویب قانون حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان در سال 1388 تا کنون، 12 سال است که تعداد کسب و کارهای دانش بنیان به حدود 8000 کسب و کار افزایش یافته است و فعالیت این شرکت ها توسعه یافته و نیازهای مالی آنها نیز افزایش یافته است. افزایش یافت.

وی ادامه داد: علاوه بر این طبق همین قانون بعد از 3 سال باید نیم درصد از بودجه عمومی کشور به عنوان سرمایه به صندوق اختصاص یابد که تاکنون محقق نشده است.

انتهای پیام

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه تورم منجر به افزایش هزینه بنگاه ها و نیازهای مالی آنها نیز شده است، افزود: با توجه به گردش مالی کل کسب و کارها بر اساس دانش حدود 400 هزار میلیارد تومان است. بدیهی است صندوق نوآوری با سرمایه 2.6 هزار میلیارد تومانی که امروز دارد نمی تواند پاسخگوی نیاز مالی شرکت های دانش بنیان باشد.

افزایش سهم صنایع دانش بنیان در تولید ناخالص داخلی

به گفته معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، منابع تامین این میزان اعتبار در قانون دیده شده است به گونه ای که در 2 قانون حوزه دانش، 3 منبع مهم برای افزایش سرمایه تهیه شده است. از صندوق از 3 تا 100 هزار میلیارد تومان.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص تعهدات مالی شرکت ها به صندوق گفت: کسب و کارهای دانش بنیان به صندوق نوآوری و شکوفایی و شبکه بانک های همکار این صندوق بسیار قابل اعتبار هستند و نرخ نکول آن تسهیلات صندوق نیز بسیار کم است.

به گزارش ای بی اس نیوز، در دومین جلسه شورای راهبری فناوری ها و تولیدات دانش بنیان به ریاست آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، با موافقت رئیس جمهور و تصویب هیئت امنای نوآوری و شکوفایی، میزان سرمایه این صندوق تعیین شد. به 100 هزار میلیارد تومان افزایش یافته و منابع لازم را برای حمایت از تامین مالی بنگاه های دانش بنیان اختصاص می دهد.

وی افزود: از اوایل دهه 90 تاکنون بنگاه های دانش بنیان توسعه خوبی داشته اند به طوری که بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال حاضر 7 هزار و 957 بنگاه دانش بنیان در کشور وجود دارد اما در این مدت سرمایه صندوق متناسب با رشد بنگاه های دانش بنیان افزایش نیافته است.

ملکیفر با اشاره به اینکه حتی سرمایه اولیه صندوق نوآوری نیز به طور کامل پرداخت نشده است، یادآور شد: سرمایه اولیه ارائه شده به صندوق کمی بیش از 2600 میلیارد تومان است در حالی که تخصیص سالانه معادل نصف بودجه است. انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: فراموش نکنیم روزی که صندوق نوآوری و شکوفایی راه اندازی شد، سرمایه اولیه آن 3 میلیارد تومان یا 3 میلیارد دلار بود و امروز اگر بخواهیم صندوق هم همین وضعیت را داشته باشد، باید سرمایه اولیه آن باشد. 120 میلیارد تومان.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به شرایط تورمی و افزایش هزینه های کسب و کارهای دانش بنیان گفت: امروز اگر بخواهیم صندوق وضعیت سابق خود را داشته باشد سرمایه اولیه آن باید 120 هزار میلیارد تومان باشد. بنابراین قرار است با تصویب تخصیص 100 هزار میلیارد تومان به این صندوق، این اعتبارات از 3 منبع قانونی تامین شود.

منابع مالی صندوق نوآوری

وی ادامه داد: مشکل اصلی این است که تعداد شرکت های دانش بنیان در حال افزایش است و باید صندوق نوآوری برای تامین مالی این مجموعه بزرگ و رو به رشد تقویت شود.

وی در خصوص منابع تخصیص این اعتبارات تصریح کرد: خوشبختانه 3 منبع مهم برای افزایش سرمایه صندوق از 3 به 100 هزار میلیارد تومان در 2 قانون حوزه دانش تهیه شده است. منبع اول معادل نیم درصد بودجه عمومی است که در قانون دانش مصوب 1388 تاکید شده است و منبع دوم و سوم این افزایش سرمایه مواد 3 و 11 قانون جهش دانش بنیان است. تولید که اولی مربوط به حقوق ورودی ماشین آلات و تجهیزات تولیدی، صنعتی، معدنی و خدمات کشاورزی و دومی اخذ مالیات بر صادرات کالاهای نیمه خام است.

افزایش اعتبارات اعتباری در طول سال تحصیلی

معاون صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی کل گردش مالی بنگاه های دانش بنیان در سال 1388 را 200 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: برآورد ما از گردش کل کسب و کار بنگاه های دانش بنیان در سال 1400 حدود 300 هزار میلیارد تومان است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *