شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

اولین کنفرانس ملی “ایران و همسایگان” برگزار می شود

به گزارش ای بی اس نیوز ، سید حمزه صفوی ، مدیر مرکز آینده پژوهی جهان اسلام ، اهمیت و ضرورت برگزاری این رویداد علمی و کاربردی را برای کشور تشریح کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای 15 کشور همسایه با جمعیت است. بیش از 600 میلیون و میلیاردها دلار واردات و صادرات. “می تواند تعامل سازنده و فعال با دولت های حومه ای ، سازمان ها و موسسات اقتصادی آسیایی و اروپایی برقرار کند ، و به تولید بین المللی زنجیره ای جدید و همچنین حفظ موقعیت بین المللی در بازارها پی ببرد. توسعه تجارت ترانزیتی و ترانزیتی در ایران

مدیر مرکز آینده پژوهی جهان اسلام استقبال و حمایت از دانشگاه های اصلی کشور در این کنفرانس نشان دهنده اهمیت موضوع است و گفت: دانشگاه دفاع دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه های مرزی استان هایی مانند گیلان ، مازندران ، فردوسی مشهد و م Instituteسسه علوم مقدس دفاع و آموزش شهید قاسم سلیمانی و انجمن ژئوپلیتیک ایران از این کنفرانس حمایت کردند.

مدیرکل مرکز آینده پژوهی جهان اسلام اعلام کرد که نخستین کنفرانس ملی ایران و همسایگان آن با مشارکت وزارت امور خارجه و مرکز آینده پژوهی جهان اسلام در بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.

وی موضوعات این کنفرانس علمی را برشمرد: سیاست همسایگی ، توافقنامه های امنیتی ایران و منطقه ، ایران و همگرایی اقتصادی منطقه ای ، ایران و همکاری های زیست محیطی منطقه ای ، سازمان همکاری ایران و شانگهای ، تعاملات علمی ، فرهنگی و تمدنی بین ایران و همسایگانش ، کدهای ژئوپلیتیک ایران و همسایگان ، رقابت های ژئوپلیتیکی و ژئواستراتژیک ایران و همسایگانش ، ایران و محور مقاومت و ایران ، همسایگان و کریدورهای منطقه ای و بین المللی ، محورهای اصلی این کنفرانس هستند.

انتهای پیام

وی یکی از اهداف این کنفرانس را کمک به نهادهای مسئول در تدوین سیاست همسایگی دانست و خاطرنشان کرد: یکی از اساسی ترین چالش ها در تعاملات و روابط ایران با سایر کشورها تلاش بی وقفه برخی بازیگران و قدرتهای منطقه ای است. به این جهان انزوای سیاسی ، تحریم های اقتصادی و محاصره الهام بخش انقلاب اسلامی در منطقه بوده است.

در نهایت ، صفوی از اساتید ، دانشجویان ، نخبگان و کارشناسان دعوت کرد تا خلاصه مقالات خود را تا پایان اکتبر 1400 از طریق وب سایت کنفرانس به آدرس www.ian.iiwfs.com ارسال کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران افزود: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین منافع ملی خود باید از موقعیت ترانزیتی خود و همسایگان خود استفاده کند که با تدوین محله سیاست گذاری و داشتن نقشه راه برای روابط با همسایگان به دست می آید.

صفوی کمک علمی برای حل برخی از مشکلات کشور را ماموریت م institutionsسسات و مراکز علمی دانست و با اشاره به روند همایش های مرکز آینده پژوهی جهان اسلام با عنوان “بحران های ژئوپلیتیک جهان اسلام در سال 2016” و “L آینده جهان اسلام در 1424 افق خورشیدی در سال 1398 “خاطرنشان کرد: سالها در تحقیقات علمی و کاربردی مرکز آینده پژوهی جهان اسلام ، ضرورت توجه به شرق ، کشورهای اسلامی و تماشای همسایگان در کار تولید این مرکز برجسته شدند و خوشبختانه با آمدن به کار دولت سیزدهم ، فضا برای رسیدن به این هدف بیش از هر زمان دیگر آماده است و ما می خواهیم با استفاده از نظرات به مسئولان اجرایی کشور کمک کنیم از جامعه علمی

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *