سایر موضوعات

ما بزرگترین تولید کننده زعفران هستیم اما همچنان خام می فروشیم

عضو هیئت مدیره شورای ملی زعفران گفت: در ابتدای برداشت، میزان کروسین زعفران سرگل در بدترین شرایط بالای 250 است، اما زعفران نگهداری شده برای چندین سال قطعا و احتمالاً دارای سطح کروسین بین 200 تا 240 خواهد بود. بهترین شرایط یک خریدار حرفه ای در هر کجای دنیا به این موارد توجه می کند و اینطور نیست که بخواهیم نظرات غیر کارشناسی را به بازار تحمیل کنیم و به موفقیت امیدوار باشیم.

یکی از اعضای هیئت مدیره شورای ملی زعفران گفت: ما بزرگترین تولیدکننده زعفران در جهان هستیم، اما بهره برداری مناسبی از زعفران راه اندازی نکرده ایم و همچنان به صورت خام می فروشیم.

انتهای پیام

حسینی با بیان اینکه ما بزرگترین تولید کننده زعفران در دنیا هستیم اما بهره برداری مناسبی از زعفران در کشور راه اندازی نکرده ایم، گفت: باید خام فروشی زعفران را کنار بگذاریم و از محصولات جانبی آن بهره برداری کنیم. در سراسر جهان به دنبال ترکیبات زعفران هستند. . همچنین باید استانداردهای ISO را برای ادویه ها و چاشنی ها رعایت کنیم تا بازارهای صادراتی خود را از دست ندهیم. در حالی که انتظار داریم زعفران ما با بالاترین قیمت دنیا خریداری شود، اما برای تولید و عرضه محصول با کیفیت باید استانداردهای جهانی رعایت شود.

وی افزود: کشاورز که زحمت بکشد و مزرعه یک تا دو هکتاری خود را به درستی مدیریت کند، قطعاً با جمع آوری به موقع محصول، فرآوری مناسب و صحیح، بهترین عملکرد و کیفیت را خواهد داشت و شایسته بیشترین حمایت و ارزش است. یک محصول است.

علی حسینی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه زعفران در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی در سراسر جهان کاربرد فراوانی دارد، گفت: طبیعتا خریداران به دنبال محصولات با کیفیت بالاتر هستند، بنابراین اگر بخواهیم بازارهای صادراتی را توسعه دهیم و در با پیشرفت در این بخش، باید محصولات استاندارد را به دست مصرف کنندگان و خریداران برسانیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا