مجری طرح احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع معدنی گفت: در راستای رعایت تفاهم نامه ای که در مهرماه سال گذشته بین وزارت نیرو و صمت منعقد شد، به منظور تامین اعتبار و اطمینان بخشی، برق پایدار برای معدن تا پایان سال 1402 حدود 2900 مگاوات از طریق نیروگاه های جدید ساخته می شود خودکفایی صنعت معدن وارد مدار می شود.
absnews
مجری طرح احداث نیروگاه 10 هزار مگاواتی صنایع معدنی گفت: 1500 مگاوات تا پیک تابستان 1402 و مابقی تا پایان سال آینده به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: از این ظرفیت حدود 6000 مگاوات در هفت نیروگاه شامل فولاد مبارکه، فولاد گل غرسیرجان، آلومینیوم المهدی، فولاد خوزستان، آلومینیوم جنوب، نیروگاه سمنان و شرکت ملی مس وارد فاز اجرایی شده است. در حال توسعه هستند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نیرو، سیدزمان حسینی مجری طرح احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع معدنی گفت: تا کنون موافقت اصولی بوده است. برای احداث نیروگاه های سیکل ترکیبی با ظرفیت 17000 مگاوات در 30 سایت در سراسر کشور اعطا شد.
به گفته این مقام مسئول، موضوع این تفاهم نامه در ماده 4 قانون رفع موانع توسعه صنعت برق مورد توجه قرار گرفت و تا به امروز در مجموع 6000 مگاوات با توجه به ظرفیت های اول سمنان مورد توجه قرار گرفت. واحد گازسوز با ظرفیت 183 مگاوات حداقل ظرف مدت پنج ماه نصب و راه اندازی می شود و در پیک تابستان امسال به شبکه متصل شد.
تا پایان سال جاری؛