
ساعاتی پس از آنکه نفتالی بنت ، نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه در سخنرانی کنست به وجود چنین عملیاتی اعتراف کرد ، مناظره ای بین کابینه و دیگر مقامات دولتی بر سر موفقیت این عملیات درگرفت. به گفته یک منبع آگاه در دفتر نخست وزیری ، “این عملیات با موفقیت انجام شد اما منجر به گشایش قابل توجهی نشد”. منابع آگاه در دفتر نخست وزیری نیز مدعی شده اند که بنت با آگاهی و رضایت موساد این عملیات را افشا کرده است. یک منبع گفت: “رئیس موساد به ستاد عمومی گفت که عملیات موفقیت آمیز و مهم است.”
هاآرتص افزود: با این حال ، شبکه 12 رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه گزارش داد که رئیس موساد عملیات را شکست خورده می داند و به کارکنان خود می گوید که این عملیات “شجاعانه ، جسورانه و پیچیده” اما “ناموفق” است. به ناموفق. “این یک شکست بود.”
به نوشته این روزنامه ، منابع آگاه همچنین گفته اند که اظهارات و گزارشات بنت در رسانه های خارجی می تواند باعث آزردگی ایران و بنابراین این موضوع در ارتباط با درگیری بین اسرائیل و ایران بر سر این برنامه شود. در سوریه. ” به گفته آنها ، ارتش اسرائیل تاکنون سعی کرده از این مشکل جلوگیری کند.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز ، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مقاله ای نوشت: هدف عملیات موساد کسب اطلاعات از ران آراد ، افسر نیروی هوایی اسرائیل بود که از سال 1986 تاکنون خبری از وی نیست.
“از ابتدا ، برخی از سربازان گفتند که خطرات این عملیات مزایای احتمالی آن را توجیه نمی کند. داشتن اطلاعات مناسب برای پیشبرد تحقیقات.
این روزنامه ادامه می دهد: مقامات موساد هدف را تعقیب کردند ، اطلاعات از منابع ادامه یافت و عملیات انجام شد. با این حال ، این عملیات هیچ اطلاعاتی ارائه نکرد که بتواند به حل معمای آنچه که آراد پس از ربوده شدن وی در لبنان در سال 1986 اتفاق افتاد ، کمک کند.
صبح سه شنبه ، سایت خبری رای الیوم گزارش داد که موساد یک ژنرال بازنشسته ایرانی را در سوریه ربوده ، در یکی از کشورهای آفریقایی مورد بازجویی قرار داده و سپس آزاد کرد. گزارش دیگری از العربیه نشان می دهد که موساد در بقایای جسد شخصی در روستایی به نام «النبی ست» در جنوب لبنان اطلاعاتی پیدا کرده است تا مشخص شود آیا متعلق به آراد است یا نه.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص با استناد به گزارشات مطبوعاتی مدعی شد که یک ایرانی در جریان عملیات موساد برای یافتن یک افسر گمشده نیروی هوایی اسرائیل ربوده شد و پس از بازجویی در آفریقا آزاد شد.