اخلال در نظام صنفی ایران

فراهانی گفت: این موضوع در ماه های اخیر به گونه ای تشدید شده که نارضایتی و اعتراض گسترده اصناف را برانگیخته است. زیرا از یک سو حجم انباشته پرونده های صدور یا تمدید پروانه کسب افزایش یافته و از سوی دیگر درآمد اتحادیه ها که از محل صدور و تمدید پروانه کسب می شود به شدت کاهش یافته و در در برخی موارد نزدیک به صفر است. علاوه بر این، عدم پاسخگویی اتحادیه ها به نامزدها نیز باعث سردرگمی اتحادیه ها شده است.
وی افزود: همچنین اختلالات مکرر در ارتباط سامانه های بین سازمانی (پلیس محلی، پست، اداره مالیات و …) و مشکلات استعلام و تبادل اطلاعات از دیگر چالش های این سامانه است.
وی با بیان اینکه زیرساخت های این سامانه فرسوده و مراحل فرآیندی آن با محدودیت های فراوانی همراه است، گفت: بنابراین لازم است در خصوص بهبود و توسعه عملکرد فرآیند آن تصمیم گیری شود تا مشکلات و مشکلات برطرف شود. برای جلب رضایت نامزدهای صنفی سامانه مذکور در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت و دبیرخانه شورای عالی نظارت است و اتاق اصناف ایران در جلسات و مکاتبات با این نهادها پیگیر رفع نواقص این سامانه است.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خانه اصناف ایران، قاسم نوده فراهانی درباره عملکرد نظام صنفی ایران و محدودیت های پیش روی خدمت گزاران این سامانه اظهار کرد: بر اساس گزارش های دریافتی از اتحادیه ها و اتاق های کشور. اصناف شهرستانی به خانه اصناف ایران، نظام اصناف ایران در طول یک سال گذشته با مشکلات متعدد فنی، اطلاعاتی و عملیاتی از جمله تاخیرهای مفرط، وقفه های مکرر و به تبع آن از دسترس خارج شدن در برخی ساعات کاری روز مواجه بوده است. اتحادیه ها و اتاق ها
رئیس خانه اصناف ایران از ناکارآمدی نظام صنفی ایران خبر داد.