انتهای پیام
صدور ویزای توریستی ایران در آوریل 2016 با دستور ستاد ملی در کرونا متوقف شد. ضرغامی هفته گذشته اعلام کرد که رئیس جمهور با پس گرفتن ویزا موافقت کرده است. در هشتاد و ششمین جلسه ستاد ملی کرونا ، تصویب شد که صدور ویزای توریستی توسط وزارت امور خارجه از اول اکتبر بلامانع است.
در تبصره 1 این بند قانونی آمده است: این فرمان شامل سفرهای مستقیم و غیر مستقیم از / به کشورهای پرخطر که توسط سازمان بهداشت جهانی توسط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی اعلام شده است ، نخواهد شد.
تبصره 5 همچنین معتقد است که تردد وسایل نقلیه عمومی و خصوصی مطابق پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تا تاریخ اعلام شده از این مرزها مانع نخواهد شد.
به گزارش ای بی اس نیوز ، وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «از سرگیری صدور ویزای توریستی آخرین مراحل مربوط به نحوه انجام کار در کمیسیون تخصصی را طی می کند.
عزت الله ضرغامی گفت: ازسرگیری صدور ویزای توریستی ایران مراحل پایانی مراحل را طی می کند. ”
تبصره 2 همچنین تاکید می کند: اگر تغییری در روند بیماری در کشورهای همسایه ایجاد شود که مستلزم محدودیت یا ممنوعیت تردد مسافران باشد ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به عنوان یک مرجع تخصصی سطح و مراحل بعدی را از سوی سازمان امنیتی اعلام می کند. ، اقدامات اجتماعی و انتظامی انجام می شود.
ما زیر میز ایرانیان وحشت می کنیم. “
طبق تبصره 3 این مصوبه ، به منظور مدیریت روند بیماری در داخل ، تردد مسافران (فردی-گروهی) با اولویت مرزهای زمینی با امکانات و زیرساخت های لازم از تاریخ مذکور (اول آبان) آغاز می شود: شلمچه در خوزستان استان (عراق) ، مهران در استان ایلام (عراق) ، پلدشت در استان آذربایجان غربی (نخجوان) ، پرویز خان در استان کرمانشاه (عراق / منطقه کردستان) ، تمرچین در استان آذربایجان غربی (عراق) ، بازرگان در استان آذربایجان غربی (ترکیه) ، سرو در استان آذربایجان غربی (ترکیه) ، باشماق در استان کردستان (عراق / منطقه کردستان) ، جلفا در استان آذربایجان شرقی (نخجچوان) ، نوردوز در استان آذربایجان شرقی ( ارمنستان) ، بیله سوار در استان اردبیل (جمهوری آذربایجان) ، آستارا در استان گیلان (جمهوری چک) منطقه آذربایجان) ، دوغارون در استان خراسان رضوی (افغانستان) ، شیر در استان سیستان و بلوچستان (افغانستان) و میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان (پاکستان).
بند ج این فرمان تأکید می کند که ورود و خروج مستقیم و غیر مستقیم (گروهی-فردی) اتباع ایرانی و خارجی از / به مرزهای زمینی مانند مرزهای هوایی با ارائه کارت واکسیناسیون ، آزمایش PCR منفی و پیروی از پروتکل ها و دستورالعمل های تأیید شده توسط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از اول اکتبر سال جاری نامحدود است.
آمارها نشان می دهد بیش از 95 درصد گردشگران خارجی از سفر خود به ایران رضایت دارند.
تبصره 4 بند ج این فرمان که توسط غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهور امضا شد و به کلیه دستگاهها از جمله وزارت امور خارجه ، وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی و در مرز ابلاغ شد. گذرنامه ها: صدور روادید توریستی برای مرزهای بین المللی تردیدکننده تحت دستورالعمل های مربوط به تردد مسافران وزارت امور خارجه مسدود نمی شود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز