استاندار سابق لرستان ادامه داد: “تلاش ما بهبود فرصت های تجاری در استان بود. ما استان را از این نظر 22 تا 13 رتبه بندی کردیم.
وی افزود: “وزارت کشور همیشه به طور مستقیم انتخابات را در شهر کوهدشت سازماندهی کرده است ، اما ما انتخابات را در سالهای 1994 ، 1998 و 1400 بدون هیچ مشکلی و باطل شدن صندوق رای برگزار کردیم.
استاندار سابق لرستان تاکید کرد: فرماندار مرکز و فرستنده التهاب نباید بیرون باشد که در انتخابات و ناآرامی ها این کار را کردیم.
استاندار سابق لرستان ادامه داد: بهترین بازسازی پس از بحران در لرستان انجام شد ، بعد از سیل و بازسازی مشکلی نداریم اما در برخی استانها هنوز کلیپ هایی در فضای مجازی وجود دارد که خسارت آنها جبران نشد.
استاندار سابق لرستان با اشاره به لزوم رعایت روشهای غیرمتنوع در اعطای اعتبار ، گفت: بیش از 32 درصد اعتبارات کشور غیر متنوع است ، برای جذب آنها باید از سیستم معاملاتی استفاده کنیم ، سقفی برای ادارات
خادمی افزود: “با ایجاد ماهیگیری و پمپاژ ، روشی را ایجاد کرده ایم که در سایر استانها در حال اجرا است. دولت نمی تواند ایستگاه های پمپاژ را تأمین کند. الگویی برای پروژه “.
وی ادامه داد: استاندار یک دستگاه اجرایی یا یک وزارتخانه نیست ، اما این بدان معناست که هر کاری که دولت و نظام انجام داده است ، فرماندار در آن دخیل است یا باید در انجام این کار کمک کند یا مانعی را برای آنها برطرف کند. به
خادمی افزود: ما معتقدیم استانداری باید در هر فعالیتی جنبش های مدنی و اقتصادی را راه اندازی کند و التهابات و مشکلات را در هر شرایطی خاموش کند.
وی ادامه داد: وظیفه دیگر ما ادامه جذب منابع با روشهای غیر متعارف بود. سیستم برنامه ریزی و حسابداری کشور بی نظم است و روشهای سنتی تامین مالی دیگر در دسترس نیست.
خادمی افزود: یکی از مشکلات ما این است که سیستم مالی و حسابداری کشور در بالا فرو ریخته است ، اما در پایین فروپاشیده نشده است. این سیستم باید اصلاح شود. ما آن سیستم را پشت سر گذاشتیم ، بنابراین به سراغ روشهای جدید تامین مالی رفتیم. “
خادمی گفت: اولین راهی که کارم را پذیرفتم این بود که به دنبال تعامل و صلح در استان باشم ، لرستان یک استان ملتهب ذات است که التهابات داخلی خود را دارد ، در انتخابات و نامزدها آنها التهابات و مشکلات خاص خود را دارند. هنگامی که التهاب به فرماندار می رسد ، باید در آن غوطه ور شود.
خادمی گفت: دوره مدیریت چهار ساله یکی از بدترین و سخت ترین دوره های مدیریتی در جمهوری اسلامی بوده است که امیدواریم دیگر تکرار نشود.
ای بی اس نیوز / لرستان استاندار سابق لرستان گفت: تمام تلاش ما این نبود که فرماندار مرکز و فرستنده التهاب باشیم که در انتخابات و ناآرامی ها انجام داده ایم.
خادمی افزود: “در بخش خصوصی و سرمایه گذاری ، این موضوع متفاوت است و یک کلنگ وجود داشت.
خادمی افزود: در جاده سیلاب ، 870 روستا ، برق 11 شهر و هزار و 135 روستا ، آب 11 شهر و 796 روستا ، تلفن 10 شهر و 360 روستا قطع شد. پس از 10 روز ، این ارتباطات برقرار شد. جهان بی سابقه است.
وی ادامه داد: “ما بخش 56 را دوباره در استان راه اندازی کردیم و یکی از اولین استانهایی بودیم که این کار را انجام داد. بنابراین ما 700 میلیارد تومان اعتبار در سال 1999 اعطا کردیم. استان. “
وی افزود: در بهار سال 1400 ، نرخ رشد بیکاری در استان 11.8 درصد بود ، در حالی که نرخ رشد بیکاری به طور معمول 3 درصد است ، به این معنی که ما در حال حاضر سه برابر نرخ رشد عادی بیکاری داریم.
وی گفت: تمرکز بر انجام پروژه های نیمه تمام و ترجیح قیچی به کلنگ شعار من بود که به خوبی اجرا شد. آمار افتتاحیه و کلنگ در مناسبت هایی مانند دهه فجر و هفته دولت ، شاهد افتتاح بسیاری از پروژه ها بودیم.
وی افزود: یکی از بحران هایی که ما پشت سر گذاشتیم سیل سال 1998 بود که 500 سال به طول انجامید و در 100 سال گذشته بی سابقه بود. این سه بحران به این معنا نیست که کارهای بزرگی در استان انجام نشده است.
استاندار سابق لرستان گفت: بحران جهانی کرونا مشکلاتی را برای کشور ایجاد کرده است ، بحران تحریم های ملی نیز مشکلاتی را برای کشور به وجود آورده است ، بسیاری از پروژه های مهم به دلیل افزایش قیمت و کمبود منابع و بسیاری از برنامه ها تحت تأثیر قرار گرفته است. اجرا نشده اند. و سیستم مدیریت کشور با مشکل روبرو بود.
موسی خادمی ، امروز دوشنبه 12 مهر ، در مراسم تودیع و معارفه استاندار لرستان که با حضور وزیر کشور در اتاق جلسات استاندار لرستان برگزار شد ، اعلام کرد:
خادمی با تأکید بر اینکه روند ما در حال بهبود است ، گفت: بزرگترین کاری که ما در سیل سال 1998 انجام دادیم ، پیشگیری بود ، در این سیل بزرگ هیچ گونه تلفات جانی نداشتیم ، خانه ها را زودتر از همه استانها به پایان رساندیم ، اما تبلیغاتی که ما به دنبال آن نبودیم. آن را و ما آن را جستجو نکردیم.
استاندار سابق لرستان گفت: ما تاکنون 600 میلیارد تومان را از بین برده ایم ، یعنی از مطالبات دولت از بانک ها یا بدهی های بخش خصوصی به مالیات و به دولت وارد استان شدیم.
وی گفت: “ما 12000 خانه ساخته ایم ، در 40 هکتار زمین ساختمان ها و روستاهای جدید ساخته ایم ، زمین و زیرساخت های جدیدی ایجاد کرده ایم ، زیرساخت های زیادی آسیب دیده ایم ، در آن زمان کارهایی انجام شده است ، اما ما هنوز به اعتبار نیاز داریم ، جاده های ما آسیب دیده و پل ها در بسیاری از نقاط خراب شده است.
انتهای پیام
استاندار سابق لرستان گفت: نکته دوم تاکید بر برنامه ریزی و برنامه ریزی است ، ما زندگی روزمره نداشتیم ، از روز اول که به جلسات آمدیم دو برنامه مهم برای استان داشتیم ، اولین برنامه مهم و کلیدی و 60 پروژه عمرانی و 60 پروژه اقتصادی را به عنوان اولویت اصلی انتخاب کردیم و این موقعیت اصلی کار ما شد ، همچنین برنامه چهارساله استان را بر اساس شاخص های توسعه داشتیم ، که در آن 730 شاخص را تعریف کردیم ، که هنوز هم اکنون قابل اجرا هستند به
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز