وی ادامه داد: علی رغم ارائه امکانات لازم به مصدومان حادثه ، بسیاری از آنها غذا و چادرهای مورد نیاز خود را در زمان بازدید دریافت نکردند و برخی از ناهماهنگی در توزیع امکانات ابراز نارضایتی کردند. همچنین از تاریخ مکاتبات کمیسیون ، هیچ گزارش کتبی از سوی استانداری برای ارائه آمار کمی و کیفی ارائه نشده است.
وی گفت: در این زمین لرزه تلفات جانی گزارش نشده است. در میان آنها ، 20 نفر آزاد شدند و تنها 7 نفر در بیمارستان بستری و تحت درمان پزشکان قرار گرفتند و در مجموع این زلزله جمعیتی در حدود 14000 نفر را تحت تأثیر قرار داد.
بر اساس گزارش کمیسیون عمران مجلس ، استانداران کهگیلویه و بویراحمد علی رغم اعلام کتبی و مصاحبه تلفنی با دفتر و دستیارانشان از همراهی اعضای کمیسیون به منطقه و ارائه گزارش بعنوان عالی ترین مقام استان خودداری کردند. به
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس افزود: “با توجه به بزرگی زلزله و دور بودن مراکز جمعیتی اطراف ، 19 شهر با جمعیت 257،661 نفر و 11144 روستا با جمعیت” حدود 332،967 نفر (آمار 2016) ” تحت تاثیر “این زلزله ها محلی شده اند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز ، روز دوشنبه در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی ، “عبدالجلال اری” گزارش کمیسیون عمران در مورد زلزله سی سخت را خواند که در متن این گزارش آمده است: 1399 ساعت 22 دقیقه و 34 دقیقه ثانیه ، زمین لرزه ای به بزرگی 5.6 ریشتر در کهگیلویه و استان بویراحمد ، در عمق 10 کیلومتری و 11 کیلومتری شهر سی سخت و 19 کیلومتری شهر مادوان (استان کهگیلویه و بویراحمد) و 20 کیلومتر از شهر کامه (اصفهان) و در فاصله مستقیم 534 کیلومتری تهران رخ داده است.
اری در مورد نقاط ضعف ستاد مدیریت بحران در زمان زلزله سی سخت گفت: عدم تشکیل جلسات شورای عالی ستاد مدیریت بحران از ابتدای سال 1399 برای اقدامات پیشگیرانه زمان مورد نیاز برای اجرای محل استقرار دو کمپ اسکان اضطراری ، قطع طولانی مدت برق و گاز در فصول سرد و بارانی ، عدم برنامه ریزی برای ایجاد سیستم توزیع مناسب و عادلانه اقلام امدادی و عدم تحویل به موقع اقلام امدادی به دلیل سرمای هوا ، تعطیلی نهایی گاز و صنف از جمله نقاط ضعف مدیریت بحران است. دفتر مرکزی در زلزله سی سخت.
متن کامل گزارش اینجا دیدن.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز