بر اساس این گزارش، عربستان سعودی با فروش 73.76 میلیون تن سوخت به چین در فاصله ژانویه تا اکتبر به قیمت 55.5 میلیارد دلار همچنان در صدر قرار دارد.
این آمار نشان می دهد که روسیه پس از ترکمنستان (8.23 میلیارد دلار) دومین صادرکننده خط لوله گاز به این کشور آسیایی بوده است.
بر اساس دادههای این دفتر، واردات گاز طبیعی مایع (LNG) چین نسبت به مدت مشابه سال قبل 32 درصد افزایش یافت و به 4.98 میلیون تن رسید. به دلار، این افزایش 157 درصد بوده و از 5.3 میلیارد دلار فراتر رفته است.
چین واردات انرژی خود از روسیه را با استفاده از تخفیف هایی که مسکو در اوایل سال جاری برای تامین امنیت خریداران نفت و گاز ارائه کرد، افزایش داده است.
همانطور که داده های منتشر شده نشان می دهد، روسیه دومین تامین کننده بزرگ نفت چین در ماه های اکتبر و سپتامبر بود.
روسیه در حال حاضر چهارمین تامین کننده LNG چین پس از استرالیا، قطر و مالزی است. در حالی که داده ها نشان می دهد واردات سوخت چین از قطر نیز در 10 ماه اول سال جاری افزایش یافته است، محموله ها از استرالیا و مالزی کاهش یافته است.
absnews
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از راشاتودی، اداره کل گمرک چین روز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد که محموله های گاز و نفت روسیه به چین طی ماه های ژانویه تا اکتبر سال جاری افزایش قابل توجهی داشته و نسبت به مدت مشابه افزایش یافته است. در سال 2021
این در حالی رخ داد که بسیاری از واردکنندگان سنتی روسیه از واردات کالا از آن کشور در بحبوحه تحریم های غرب امتناع کردند.
واردات نفت چین از روسیه نیز در این مدت افزایش یافت و با حدود 9.5 درصد افزایش به 71.97 میلیون تن رسید. این واردات به دلار با 53 درصد افزایش به 49.19 میلیارد دلار رسید.
اگرچه اداره گمرک چین در حال حاضر حجم فیزیکی واردات گاز از خط لوله را فهرست نمی کند، اما داده های آن نشان می دهد که ارزش جریان گاز وارد شده از طریق خطوط لوله روسیه 182 درصد سال به سال از ژانویه تا اکتبر 2022 افزایش یافته است. سال 2021 به 3.1 میلیارد دلار رسید.