شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

شهرداری ها در نوسازی بافت های فرسوده همکاری بیشتری داشته باشند

آیینی با اشاره به اینکه در حوزه بافت های فرسوده 2 میلیون و 700 هزار ساختمان ناپایدار فاقد اسکلت فلزی و بتنی داریم و حدود 10 میلیون نفر در این ساختمان ها زندگی می کنند، گفت: یکی از عوامل شکل گیری حاشیه نشینی و محله های کم بهره برداری در کلانشهرها عدم طراحی و ساخت مسکن برای افراد کم درآمد جامعه مقرون به صرفه است.

absnews

مدیرعامل جامعه نوسازی شهری ایران با بیان اینکه شهرداری‌ها باید نقش موثرتری در نوسازی بافت‌های فرسوده داشته باشند از سازندگان، سازندگان و انبوه سازان خواست به مردم و ساکنانی که زیر سقف‌های شکننده زندگی می‌کنند کمک کنند و روند نوسازی را در اولویت قرار دهند. قرار دادن

معاون وزیر راه و شهرسازی به تشریح برنامه تشویقی شهرسازی پرداخت و با اشاره به اینکه این برنامه برای 4 گروه تدوین و ابلاغ شد، خاطرنشان کرد: اولین برنامه برای کسانی است که در مقیاس یک محله و یک بلوک شهری به بازآفرینی شهری مشغول هستند. ، و دولت بیشتر بر این تاکید دارد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: به‌طور میانگین پنج واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده تهران تخریب و حدود سه واحد در کشور ایجاد شد. و به تراکم ساختمان تخفیف بدهید و پیش بینی می شود که تخفیف تا 100 درصد افزایش یابد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از جامعه نوسازی شهری ایران، محمد آیینی در جلسه مرکز فنی و مهندسی استان البرز که به همت وی ​​ائتلاف برگزار شد. شورای نیروهای انقلابی فعال در این استان تاکید کرد: نوسازی مسکن در بافت فرسوده یک ضرورت در جامعه است. گفت: برای تسریع در نوسازی بافت های فرسوده و شکننده و به دلیل اینکه اکثر مالکان و ساکنان مناطق ناکارآمد شهری توان مالی لازم برای نوسازی بافت های فرسوده خود را ندارند، باید سازندگان، سازندگان و سرمایه گذاران را تشویق و ترغیب به مشارکت در این مناطق کرد. با ورود مردم و بازسازی خانه های فرسوده.

معاون وزیر راه و شهرسازی:

آیینی با اشاره به زلزله 14 دی ماه 1396 بم گفت: این زلزله در یک شب جان 35 هزار نفر از هموطنانمان را گرفت، ما معتقدیم اگر ساختمان های این شهر مقاومت لازم را داشتند این آمار به شدت کاهش می یافت.

دبیر ستاد ملی نوسازی شهری ایران گفت: شهرداری ها باید زمان صدور پروانه ساخت و ساز را کاهش دهند، این روند در حال حاضر به طور متوسط ​​بیش از 8 ماه زمان می برد که باید به یک ماه کاهش یابد، این امر باعث ایجاد انگیزه و تشویق سرمایه گذاران و مروجین در این حوزه ها خواهد شد. بودن

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گروه سوم را نوسازی کامل برای دستیابی به حداقل تفکیک در عمق بافت فرسوده دانست و گفت: اعطای حداکثر کف تشویقی از تراکم مجاز طرح مصوب، کاهش نسبت پارکینگ. 0.75 برای هر واحد مورد نیاز است و عدم احتساب سطح بالکن و تراس در محاسبه تراکم ساخت از جمله اقدامات تشویقی پیش بینی شده برای این گروه است.

لازم به ذکر است مشاور استاندار البرز، برخی از اعضای شورای شهر کرج و تعدادی از سازندگان و مشاوران و اعضای سازمان نظام مهندسی استان به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

مدیرعامل جامعه نوسازی شهری ایران با تاکید بر اینکه شهرداری ها باید نقش فعالتر و موثرتری در نوسازی بافت های فرسوده ایفا کنند، از انبوه سازان، سازندگان و سازندگان استان خواست به مردم و ساکنان ساکن در پشت بام های ناپایدار کمک کنند. فرآیند نوسازی به عنوان اولویت برای مشارکت

دبیر ستاد ملی نوسازی شهری پایدار افزود: بر اساس آمارهای موجود بیش از 60 هزار هکتار بافت حاشیه ای در 1153 محله در سراسر کشور شناسایی شده است.

به گفته عینی، گروه چهارم شامل نوسازی قطعات مونتاژ نشده است. پلاک های مسکونی با متراژ کمتر از حد نصاب تفکیک و با حداقل متراژ 50 متر مربع (پس از اصلاح) و غیر تجمیعی (همجوار با معابر یا کاربری های عمومی و ساختمان های نوساز) شامل شرایط گروه چهارم می باشد. .

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری، گروه دوم را نوسازی در مقیاس محورهای اصلی بافت های فرسوده برشمرد و تصریح کرد: نامزدهای این گروه با توجه به شرایط موجود باید حد نصاب تفکیک (موجود یا برآمده از تجمیع) را داشته باشند. طرح مصوب و در خط اول از محورهای اصلی منطقه (بر اساس طرح های عمرانی و عمرانی شهری) استقرار یابد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *