یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

همکاری مشترک وزارت نفت و ISC در سامانه «نان».

وی ادامه داد: گروه وزارت نفت آمادگی خود را برای همکاری و تعامل بیشتر با ISC برای پیشبرد اهداف سامانه «نان» اعلام می کند تا با همفکری بیشتر بتوان بسیاری از مشکلات جامعه و کشور را حل کرد.

انتهای پیام

در ادامه این جلسه، دکتر نایبی، معاون تحقیقات و فناوری ISC گزارشی آماری از سامانه «نان» و همچنین فعالیت های انجام شده برای ارائه پورتال ویژه وزارت علوم ارائه کرد. نفت از جمله بررسی طرح های مفهومی سیستم های تحقیقاتی، فناوری و بازاریابی کلی، بررسی فرآیندهای ثبت عرضه و تقاضا در وزارت نفت، ارائه مدل مفهومی ارتباطی، طراحی و اجرای پورتال ویژه وزارت نفت. و نمایه سازی 139 درخواست از وزارت نفت.

به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر سید احمد فاضل زاده در نشستی با حضور مسئولان وزارت نفت و اعضای هیات امنای ISC در پژوهشگاه استناد و پایش علم و فناوری (ISC) ضمن خیرمقدم به مدعوین، تاریخچه ایجاد را تشریح کرد. ISC، ماموریت ها و وظایف این موسسه است.

دکتر محمد عنایت زاده معاون نظارت و ارزیابی عملکرد پژوهشی وزارت نفت نیز به تشریح سامانه وزارت نفت برای فرآیند عرضه و تقاضا پرداخت و گفت: نیازهای صنعت باید در یک سیستم واحد جمع شود. و تشخیص این نیازها از سفارشات بالادستی… و صنعت و چشم انداز اجتماعی باید توضیح داده شود.

به گزارش روابط عمومی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری (ISC)؛ در پایان با توجه به نقش ISC در موضوعات بسیار حساس و مأموریت های ملی و بین المللی و بسترهای ملی فناوری و نوآوری، پیشنهاداتی از جمله در دسترس قرار دادن پورتال ویژه وزارت نفت (mop.nan.ac) در اطلاعات کامل سامانه فناوری وزارت نفت (portal.nioc.ir) به منظور تکمیل زیرسامانه عرضه و تقاضا، ایجاد شرایط همکاری مؤثر بین ISC و وزارت نفت در جهت پیشبرد اهداف و همچنین تأمین حمایت مالی و معنوی از دبیرخانه نظام ایده‌ها و نیازهای وزارت نفت.

در ادامه دکتر محمد چهاردولی مدیرکل امور پژوهشی وزارت نفت گفت: فناوری حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه است و امید است با برگزاری چنین جلساتی بهترین اتفاق ممکن برای جامعه رقم بخورد. و هم افزایی که برقرار است.

رئیس ISC با توجه به جایگاه نظام ایده‌ها و نیازها (NAN) در آیین‌نامه حمایت از «تولید، دانش و اشتغال‌زایی» در حوزه‌های علمی، تحقیقاتی و فناوری، گفت: سامانه NAN مبتنی بر ایجاد است. ارتباط مستقیم بین نیازهای جامعه، صنایع خصوصی و دولتی، پژوهشگران، بنگاه های دانش بنیان، پارک های علم و فناوری و همچنین بستری برای ارتباط بین ظرفیت های علمی و پژوهشی کشور با نیازها و مشکلات بخش دولتی و خصوصی. .

دکتر ربیعی، رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه شیراز، به توضیح مختصری از تاریخچه تاسیس این دانشکده پرداخت و گفت: این دانشکده با قدمت 60 ساله خود، 2 شخصیت پایداری را در جامعه علمی کشور معرفی کرده است. “

رئیس موسسه استناد و پایش علم و فناوری (ISC) با ابراز امیدواری از همکاری ISC و وزارت نفت برای جلوگیری از موازی کاری، گفت: نظام نان مبتنی بر ایجاد ارتباط مستقیم بین جهانی است. نیازها، صنایع خصوصی و دولتی، پژوهشگران، بنگاه های دانش بنیان، پارک های علم و فناوری نیز بستری برای ارتباط بین ظرفیت ها و نیازهای علمی و پژوهشی کشور با مسائل بخش دولتی و خصوصی هستند.

وی افزود: پیوند علم و فناوری توسط دانشگاه قابل تکمیل است. قرار است دانشگاه ها در حل مشکلات کشور پیشگام باشند و این دانشکده نیز با توجه به توانمندی های بالای خود آماده همکاری و نقش آفرینی در صنعت است.

وی گفت: امید است با همکاری دوجانبه ISC و وزارت نفت از موازی کاری و تکراری شدن فعالیت ها جلوگیری شود.

فاضل زاده افزود: با ماموریت های جدیدی که به ISC محول شده است شاهد بلوغ فناوری خواهیم بود که نسل های آینده از مزایای آن بهره مند شوند.

وی سپس به تشریح مدیریت دانش و مشکلات و موضوعات مرتبط در وزارت نفت پرداخت تا با توجه به تجربیات موجود بتوان از آنها برای پیشبرد اهداف و ماموریت های ISC در «نان» استفاده کرد.

فاضل زاده در ادامه به یکی دیگر از فعالیت های ISC، استخراج و پالایش فهرست پژوهشگران پراستناد از یک درصد ثروتمند ایران پرداخت و گفت: پژوهشگران پراستناد به گروهی از محققان در حوزه های مختلف علمی که توانسته اند دریافت کنند. بیشترین تعداد استناد در دهه گذشته با انتشار مقالات خود. شناسایی این نخبگان و تلاش برای افزایش آنها که استوانه اصلی اقتدار در کشور هستند بسیار مهم است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *