به گزارش ای بی اس نیوز، این برآورد بر اساس آمار تجارت جهانی و حکایت از مشکلات روزافزون زیست محیطی زباله های الکترونیکی دارد. تحقیقات نشان می دهد که بسیاری از مردم به جای بازیافت گوشی های قدیمی خود را نگه می دارند. مواد معدنی با ارزشی مانند مس در سیم یا کبالت در باتری های قابل شارژ که قابل بازیافت از زباله های الکترونیکی نیستند باید استخراج شوند.
پاسکال لوروی، مدیر اجرایی WEEE، گفت که مردم به طور کلی از اینکه این مواد ناچیز دارای ارزش زیادی هستند و حجم عظیمی را در مقیاس جهانی تشکیل می دهند، بی اطلاع هستند.
انجمن بینالمللی زبالههای تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی (WEEE) اعلام کرده است که در سال جاری 5.3 میلیارد تلفن همراه دور ریخته میشود.
انجمن WEEE اعلام کرده است که تحقیقات آن نشان می دهد که انباشت زباله های الکتریکی و الکترونیکی، از ماشین لباسشویی و تستر گرفته تا تبلت و دستگاه های GPS، تا سال 2030 به 74 میلیون تن در سال خواهد رسید.
به گزارش بی بی سی نیوز، تنها بیش از 17 درصد زباله های الکترونیکی جهان به درستی بازیافت می شوند، اما اتحادیه جهانی ارتباطات هدفی را برای افزایش این رقم تا سال آینده به 30 درصد تعیین کرده است. زبالههای الکترونیکی که با سریعترین سرعت و پیچیدگی در حال رشد هستند، تأثیر منفی بر سلامت انسان و محیطزیست دارند و ممکن است حاوی مواد مضر باشند.
تخمین زده می شود که 16 میلیارد تلفن همراه در جهان وجود دارد و در اروپا تقریباً یک سوم تلفن های همراه دیگر استفاده نمی شوند.
Magdalena Cheri Tanovic از انجمن WEEE گفت: این دستگاه ها منابع بسیار مهمی هستند که می توانند در تولید وسایل الکترونیکی یا سایر تجهیزات مانند توربین های بادی، باتری ماشین های الکتریکی یا پنل های خورشیدی استفاده شوند که همگی برای دیجیتال و محیط زیست مهم هستند. . انتقال به جوامع کم کربن
انتهای پیام