مبارزه با آفلاتوکسین در پسته با فناوری پلاسما

اسلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر در سازمان انرژی اتمی تلاش می کنیم موضوعات مغفول مانده یا کم کار را تسریع کنیم، ادامه داد: نتایج تحقیقات را به سمت صنعتی شدن و عملیاتی شدن و در حوزه کشاورزی، آب، خاک و محیط زیست و پسماند سوق داده ایم. -موضوعات مرتبط، اتفاقات خوبی افتاده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه آمادگی داریم اقدامات انجام شده با مشارکت وزارت جهاد کشاورزی و باغداران را در تمامی حوزه های دارای ظرفیت و پتانسیل تولید گسترش دهیم، گفت: همچنین دو اقدام موازی در حوزه انجام داده ایم. باغات پسته و راه اندازی پایلوت ما که در حال صنعتی شدن است و مراحل ساخت دستگاه های لازم نیز در حال انجام است.
انتهای پیام
با تاکید بر اینکه در کشاورزی اولویت فوری ما مبارزه با آفت باغ مرکبات موسوم به مگس میوه مدیترانه ای بوده است، گفت: در صورت شیوع و تهاجمی آفت مگس میوه مدیترانه ای، تمامی باغات و محصولات آن از بین می رود. ما توانستیم اقدامات خود را در چند پایلوت اجرا کنیم که بزرگترین آنها 40 هکتار بود که بالای 97 درصد موفقیت داشت.
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه مطالعاتی در سطح کشور انجام داده ایم و خوشه های کشاورزی را شناسایی کرده ایم، گفت: سازمان انرژی با تمام اعتقاد و ظرفیت خود آمادگی دارد از حداکثر ظرفیت فناوری هسته ای استفاده کند و داریم. ما در حال گسترش اقدامات خود هستیم تا جایی که درخواست، پشتیبانی و همراهی در دسترس باشد.
با تاکید بر اینکه مبارزه با آفت پسیل امروز در دستور کار سازمان انرژی اتمی قرار گرفته است به طوری که با مشارکت بخش خصوصی آن را به صورت گسترده در باغات پسته پیگیری می کنیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: به لطف فناوری پلاسما توانستیم وجود آفلاتوکسین در محموله های پسته را کنترل کنیم که کاملا موثر و بدون عوارض است.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه با استفاده از فناوری پلاسما توانستیم با وجود آفلاتوکسین در محمولههای پسته که کاملاً بدون عارضه مؤثر است، مقابله کنیم، تصریح کرد: با فناوری پلاسما و استفاده از آب فعال، توانستیم با این روش مقابله کنیم. قادر به کنترل آفت پسیل در مزرعه ای در بوئین است. با زهرا روبرو شویم و نتیجه عملیاتی بگیریم.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشور امروز (سه شنبه 19 مهرماه) در نشست کمیته کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه فناوری هسته ای دامنه وسیعی دارد، گفت: از و جهان ده ها سال است که از این قابلیت و این فناوری بهره برده است. متاسفانه در کشور به دلایل مختلف آن طور که باید در بسیاری از عناوین استفاده نکردیم.
اسلامی با اشاره به اینکه وجود آفلاتوکسین متأسفانه منجر به بازگشت محموله های صادراتی پسته می شود، ادامه داد: در صورت مشاهده پسته آلوده در محموله پسته و در کنترل ورودی مرزی کشورهایی که سیستم پیشرفته تری دارند، کل محموله ارسال می شود. بازگشت.
اسلامی با بیان اینکه مبارزه با کرم بریده انار یکی از معضلاتی است که نتایج تحقیقاتی و عملیاتی ما در پایلوت نتایج خوبی را نشان داده و آمادگی گسترش آن را داریم، تصریح کرد: مشکل هر چه جامع تر، پرتودهی به محصولات باغی و کشاورزی است. با توجه به ظرفیتی که از تابش استفاده نمی شود، دارای مقاومت آفات بالا و ماندگاری پایینی هستند. پرتودهی یک اقدام علمی است که به نوع بذر و رقم نیز مربوط می شود و باید برای هر محصول در هر اقلیمی آن را طراحی کنیم، به همین دلیل یک پیوست علمی، تحقیقاتی و صنعتی را با هم ترکیب کرده ایم.