محمد وحیدی در گفت وگو با ای بی اس نیوز ، درباره لایحه طبقه بندی شخصیت های فرهنگی گفت: “من و سایر اعضای کمیسیون سعی کردیم این لایحه را از دستور دولت در طول این مدت خارج نکنیم و به دلیل آنها این تصور را داشتند که معادل 80 درصد از اعضای هیات علمی در لایحه تغییر کرده است ، اما به طور کلی اینطور نیست ، بلکه به این معنا است که آموزش و پرورش با رتبه های برابر برای هر فرد دارای تحصیلات عالی رتبه دارد ( که در وزارت علوم اندازه گیری می شود) ، باید 80٪ باشد که حداقل چند معلم در رتبه های مربوطه داشته باشند.
انتهای پیام
وی افزود: برخی تصور می کنند که هر فرد در هر سال خدمت با معلم و بر اساس حداقل حقوق معلم سنجیده می شود ، در حالی که در آیین نامه های مربوطه معلمان بر اساس امتیازات کسب شده سنجیده می شوند. براساس اصول اولیه اساتید دانشگاه ، معلم و استادیار ” مراحل خود را دارد ، برخی از آنها 30 سال در کالج خدمت کرده اند و همان استادیار باقی مانده اند ، اما این بدان معنا نیست که مبنای آنها تغییر نمی کند ، اما آنها پایه های خود را در سالهای خدمت خود دریافت می کنند ، ما فقط پایه نمره نمره نمی دانیم ، ممکن است خود نمره مبنایی داشته باشد ، این موضوع و مبنا در مقررات وزارت تعیین می شود.
وحیدی در پایان تاکید کرد: چشم انداز جامعه فرهنگی نسبت به این لایحه باید با امید همراه باشد ، با اجرای این لایحه به حقوق جامعه فرهنگی توجه لازم را خواهم کرد.
یکی از اعضای کمیته آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه دیدگاه جامعه فرهنگی نسبت به لایحه طبقه بندی شخصیت های فرهنگی دلگرم کننده است ، افزود: بررسی این لایحه.
نماینده مردم بجنورد در مجلس گفت: اراده ای وجود دارد که هنگام بررسی لایحه در مجلس ، نمایندگان مجموعه پیشنهادهایی را که از سراسر کشور دریافت کرده اند به عنوان پیشنهاد خود برای بحث و ارائه مفاهیم ارائه دهند. برای اصلاح ، این لایحه هنوز تصویب نشده است ، مشکل اصلی بارگیری این لایحه و حذف کلمه 80 was نبود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز