سایر موضوعات

با حذف ارزهای ترجیحی ۲ میلیارد دلار در واردات صرفه جویی کنید

مصطفی قمری وفا افزود: با سیاست حذف ارز ترجیحی نه تنها شاهد افزایش تقاضا نبودیم، بلکه کاهش تقاضا نیز داشتیم. در عین حال افزایش قیمت نفت و فرآورده های نفتی باعث افزایش درآمدهای صادراتی کشور و افزایش عرضه ارز در بازار شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد و کارآفرینی خبرگزاری آنا، سخنگوی بانک مرکزی در حساب کاربری خود در فضای مجازی نوشت: تحلیل آمار عرضه ارز کالاهای اساسی در 6 ماهه اول سال سال گذشته نشان می‌دهد که تقاضای ارز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود 2 میلیارد دلار کاهش داشته است و این در شرایطی است که تورم جهانی و افزایش قیمت کالاهای اساسی در نتیجه تحولات بحران بین‌المللی از جمله جنگ روسیه و اوکراین، تقاضای ارز برای واردات این اقلام را در همه کشورها افزایش داده است.

absnews

آمارهای بانک مرکزی حاکی از آن است که در نیمه نخست امسال با برداشت ارز 4200 تومانی، 2 میلیارد دلار صرفه جویی در تامین ارز واردات کالا از مبنا صورت گرفته است.

سخنگوی بانک مرکزی در پایان گفت: در نتیجه این اقدامات شاهد رقابت بین صادرکنندگان برای فروش ارز در بازار نیما هستیم به طوری که عرضه ارز در بازار نیما از حدود 11 میلیارد در بازار نیما کاهش یافته است. 6 ماهه اول 1400 تقریبا 20 میلیارد در سال جاری رسیده است.

سخنگوی بانک مرکزی اعلام کرد؛

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا