در این دوران ، هنگامی که امام موسی صدر وظیفه رهبری دینی و سیاسی را از شیعیان لبنان پذیرفته بود و بیشتر وقت خود را صرف حل چالش های مادی و معنوی مردم ، مانند سنگ صبر می کرد ، آنها پایه و اساس آن را بنا نهادند. خدمات. مهتاب آن را در سرودی توصیف می کند که در یکی از ابیات خود به صراحت به این نکته اشاره کرده است: یادآوری مهر حیات بخش “من” این جنازه را زنده می کند.
نویسنده: حسین اجرلو
یکی دیگر از ویژگیهای بارز این بانوی بزرگوار ، تحصیلات خوب فرزندانش بود که امروزه همه منبع خدمات بشردوستانه و فرهنگی هستند و اخلاق و اخلاق نیک آنها شناخته شده است. به نظر می رسد که نگاه دقیق و عاقلانه به زندگی و مبارزات زنان نجیب و صبور مانند پروین خلیلی می تواند چراغی برای زنانی باشد که در عین ایجاد آرامش در خانواده های خود ، منبعی برای خدمات م effectiveثر برای شوهران خود هستند و فرزندان خوبی تربیت می کنند. for Her کار محققان و نویسندگان در این زمینه را دشوارتر می کند.
این بانوی بزرگوار ، که خود از خانواده ای محترم و اهل دین و علم بودند ، در اواسط دهه سی ، با امام موسی صدر ، که در آن زمان طلبه عالی ترین سطوح حوزه علمیه نجف بود ، ازدواج کرد. اشرف. وی با شخصیت و صبر خوب ، توانست زندگی شخصی امام موسی صدر را راضی کند تا پایه و اساس فعالیتهای م hisثر وی در جامعه را پایه ریزی کند. کمتر از پنج سال بعد ، امام موسی صدر به توصیه مراجع تقلید و علمای لبنان به لبنان مهاجرت کرد. گرچه دور شدن از خانواده برای زن جوان دشوار است ، اما مرحوم خلیلی امام موسی صدر را با درک وظایف دینی و اجتماعی وی همراهی کرد.
در این میان ، آنچه کمتر مورد بحث قرار گرفته است ، نقش خانواده ، به ویژه همسر محترم وی است. با نگاهی به زندگی پربرکت مرحوم پروین خلیلی ، یاد این جمله معروف افتادیم که مردان موفق مدیون زنان شایسته خود هستند.
اما با شروع جنگ داخلی لبنان ، شرایط بسیار دشوار شد زیرا علاوه بر مشکلات عادی زندگی خانوادگی یک رهبر مذهبی و سیاسی ، تهدیدهای امنیتی دیگری نیز وجود داشت. همانطور که برخی در اطراف جنگ داخلی برای تأثیرگذاری بر مبارزات امام موسی صدر خانه او را تهدید کردند و در این شرایط متوفی یاوران امام موسی صدر برای ادامه جستجوی خود بودند. اما شاید سخت ترین دوران زندگی این بانوی بزرگوار ، آدم ربایی و اسارت امام موسی صدر و ادامه این شرایط به مدت چهل و سه سال بود. در این مدت ، علی رغم اخبار ضد و نقیض ، بانوی خلیلی همیشه منتظر و منتظر بازگشت همسرش ، امام موسی صدر بود.
پنجشنبه 8 اکتبر 1400 ، خبر کوتاهی درگذشت “پروین خلیلی” همسر محترم “امام موسی صدر” منتشر شد. در این سالها بارها مطالب گوناگونی در مورد ایده ها ، مبارزات و اقدامات تأثیرگذار امام موسی صدر در لبنان و جهان اسلام گفته و نوشته شده است که نشان از جایگاه والای این رهبر و انقلابی بزرگ جهان دارد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز