رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ۱۰ هزار مگاوات را هدف گذاری کرده ایم تا بتوانیم با نیروهای بومی کار کنیم و کار را به جایی برسانیم که خود جمهوری اسلامی ایران طراح و سازنده نیروگاه های هسته ای باشد.
اسلامی با اشاره به اینکه اکنون نتایج تحقیقات پلاسما را به سیستم تبدیل کرده و پلاسما درمانی را برای درمان سرطان راه اندازی کرده ایم، گفت: این سامانه برای اخذ مجوز اخلاقی این فناوری و چند روز پیش برای اولین بار اعمال شده است. اسلامی گفت: برخی از زنان تحت پلاسماتراپی به ویژه سرطان سینه زنان قرار گرفته اند که یکی از آزاردهنده ترین مشکلات زنان است و عوارض جانبی زیادی دارد. با چند جلسه بدون عارضه درمان شد. درمان برای اولین بار شروع شد.
اسلامی گفت: برای سامانه گاما که مرکز بار و تولید است 12 بندر شناسایی کرده ایم و در لرستان نیز حرفی نداریم، در حال مذاکره با استاندار و دانشگاه های لرستان در این زمینه هستیم.
اسلامی گفت: سریع ترین دستاوردی که داشتیم و کارخانه را چند ماه پیش افتتاح کردیم، قطعه غربالگری نوزادان است که کیت آن با قیمت 1600 دلار خریداری می شود و اگر شرکت های خصوصی می خواستند این قطعه را خریداری کنند، تعداد آن محدود بود.
محمد اسلامی در دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: فعالیت های گسترده ای را در حوزه آب و خاک، کشاورزی و بهداشت راه اندازی کرده ایم.
وی بیان کرد: معتقدیم اگر جاذبه های علم و فناوری را در استان هایی مانند لرستان افزایش دهیم، توسعه اشتغال در آنجا اتفاق می افتد.
وی بیان کرد: هم از نظر اقتصادی و هم از نظر فناوری در حال رونق است چرا که انرژی زا و جزء انرژی است و کشورهای دیگر نمی خواهند ما داشته باشیم و ما از این مرز عبور کرده ایم و توان خود را گسترش داده ایم.
انتهای پیام
رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: زمانی که تنها با یک قطعه میتوان یک قطره خون نوزاد سه تا هفت روزه را با این کیت آنالیز کرد و 56 بیماری مانند بیماریهای متابولیک را تشخیص داد که با تغذیه و تغذیه درمان میشوند. مراقبت در همان سن، یک عمر می ماند، بیماری را به خود و خانواده تحمیل نمی کند و برای جامعه هیچ هزینه ای ندارد، که تحقق این حوزه از فناوری هسته ای است که در بخش صنعت دارد. .
اسلامی با اشاره به اینکه برق مهمترین چیز است، گفت: فرانسوی ها که در طول تاریخ بیشترین ظلم را به ما در موضوع اتمی داشته اند و در مذاکرات چرخه هسته ای بیش از همه ما را آشفته کرده اند، 74 درصد سوخت هسته ای خود را تامین می کنند. برق آنها هسته ای تولید می کنند و بعد از این همه سال ما فقط یک نیروگاه هسته ای داریم که برق تولید می کند.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: احتمالاً لرستان در حوزه تولید انار با آفت گلوگاهی مواجه است و در این زمینه کارهایی انجام شده است و اگر مگس مدیترانه ای به اینجا آمد می توانیم در آن حوزه هم کمک کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در زمینه پلاسمای سرد که دستاورد بزرگی است و ابررساناها که حوزه آینده انرژی است دستاوردهایی داریم، گفت: سال هاست که پلاسما برای تغییرات در مدار ماهواره ها استفاده می شود. مثلاً ماهواره های سنجش را در ارتفاع 300 کیلومتری تنظیم می کنند و با موشک A به فضا فرستاده می شود و انتقال مداری آن توسط رانشگر پلاسما انجام می شود که کار بسیار متفاوتی است.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: علاوه بر این در زمینه پلاسما مشکل پسته را داریم که از پارازیت رنج می برد، سیستم را ساخته ایم و صنعتی می کنیم.
ای بی اس نیوز/لرستان رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در حال حاضر نتایج تحقیقات پلاسما را به سیستم تبدیل کرده و پلاسماتراپی را برای درمان سرطان راه اندازی کرده ایم.
اسلامی افزود: در حوزه درختان بلوط نیز در حال رایزنی با استانداری هستیم تا به این حوزه نیز ورود کنیم، اما در حوزه آفات انار می توانیم به سرعت وارد شویم.
وی با اشاره به اینکه در حوزه آب سنگین و ترکیبات دوتریوم مهمترین تحول بنیادی و تحول آفرین نظام دارویی در جهان است، افزود: یعنی سیستم داروهای شیمیایی که اقتصاد و تجارت بزرگی را نیز ایجاد کرد. در خانواده دوتریوم، که متعلق به خانواده آب سنگین است، ایجاد شد.
وی خاطرنشان کرد: بخش هسته ای از نظر استاندارد بالاترین رتبه اعتباری را دارد و کشوری که این رتبه اعتباری را کسب کند به معنای برخورداری از صنعت با عملکرد بالا است.