چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

زمینه های همکاری علمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و پژوه در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس بررسی شده است.

سرلشکر صفوی در جمع بندی سخنان خود گفت: طی روزهای گذشته امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی دریایی ارتش، دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران سردار سرتیپ شهید سلیمانی فرمانده نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: هدف پژوهشگاه برگزاری نشست های علمی با حضور فرماندهان نیروهای مسلح، همفکری و ایجاد بستر برای همکاری ها و تعاملات سازنده علمی و پژوهشی است. و به خواست خداوند برگزاری این جلسات در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی در پایان بر تمایل سازمان بسیج برای همکاری علمی با موسسه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سلیمانی برای تحقق سند ده ساله مصوب اعتلای بسیج تاکید کرد.

سردار سلیمانی با اشاره به ماموریت های بسیج در راهیان نور تصریح کرد: پیش از کرونا سالانه 6 میلیون نفر در راهیان نور غرب و جنوب غرب کشور شرکت می کردند و در نوروز امسال پذیرای میلیون ها نفر بودند.

سردار صفوی به تشریح ماموریت های پژوهشکده علمی و آموزشی دفاع مقدس پرداخت و خاطرنشان کرد: این پژوهشکده تنها پژوهشکده مورد تایید وزارت علوم است که مأموریت انجام کارهای علمی و پژوهشی برای جبهه مقاومت را بر عهده دارد.

سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا فلاح زاده جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جلسه دیگری گفت: در حوزه ثبت و ضبط عملکرد جبهه مقاومت کارهای خوبی انجام شده است اما هنوز جای کار وجود دارد. انجام می شود، به خصوص روی زمین. مکتب پژوهش و نظریه پردازی مقاومت که می توانیم از توان خود در انجام آن استفاده کنیم پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس شهید سلیمانی.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جلسات جداگانه ای در پژوهشگاه علوم پدافند و آموزش شرکت کردند.

ضمن تقدیر از ظرفیت علمی و اقدامات پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس بر آمادگی سپاه برای همکاری با این پژوهشکده در تدوین پروژه «نقش فرماندهی معظم کل قوا در تحول، ارتقا و مدیریت دفاعی» ، امنیت و جبهه مقاومت اسلامی تاکید کرد.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا خاطرنشان کرد: این پژوهشکده در راستای تحقق اهداف و ماموریت های خود دارای چهار پژوهشکده به نام های پژوهشکده دفاع مقدس، پژوهشکده جبهه مقاومت، امنیت وطن است. پژوهشکده (امنیت غیرمسلح)، پژوهشکده جنگ‌های نامنظم و توسعه دفاع میهن (امنیت مسلحانه) و مرکز دایره‌المعارف دفاعی و امنیتی انقلاب اسلامی تأسیس شد.

سردار سلیمانی ادامه داد: یکی دیگر از مبانی همکاری دو مجموعه، شیوه های اجرای الگوی دفاع مقدس است. ما می خواهیم مردم در صحنه باشند، وقتی می گوییم حضور بسیج به معنای حضور ملت ایران است نه سازمان بسیج، تا مردم در مرحله دوم انقلاب اسلامی با یک تحول در صحنه باشند. نزدیک شدن

انتهای پیام

در بخشی دیگر از این دیدار سرلشکر صفوی با اشاره به ظرفیت علمی پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس خاطرنشان کرد:

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سلیمانی در ادامه به تشریح ماموریت های این پژوهشگاه پرداخت و گفت: اقتدار علمی، مشارکت در نظریه پردازی و انجام پژوهش در سطح راهبردی برای روشن شدن حقایق و رفع شبهات و راهبردی است. ابهامات ابعاد مختلف هشت سال دفاع مقدس. نقش آفرینی در جبهه مقاومت، مقابله با تهدیدات امنیتی مسلحانه و غیرمسلحانه و آمار دستاوردها و تجربیات راهبردی در عرصه های مختلف امنیتی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی دفاعی در سطح ملی و ارتش بخشی از ماموریت های کشور است. این پژوهشکده با پشتیبانی ستاد کل ارتش مورد تایید قرار گرفته است.

سردار سلیمانی با اشاره به اقدامات سازمان بسیج مستضعفین در عرصه دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در تولید فیلم و انیمیشن و تدوین تاریخ شفاهی فرماندهان و یگان های استان و اطلس دفاع مقدس. استان ها، گرامیداشت مناسبت های دفاع مقدس، بازسازی عملیات به مناسبت و… سازمان بسیح فعالیت های خوبی انجام داده است.

سرلشکر صفوی گفت: هیأت امنای مؤسسه علوم و معارف دفاع مقدس به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و با حضور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرمانده معظم کل قوا تشکیل می شود. از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزیر دفاع، فرمانده کل نیروی انتظامی، وزیر علوم و برخی معاونان. ستاد کل تشکیل شده است و این پژوهشکده از نظر سلسله مراتب مستقیماً زیر نظر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح فعالیت می کند و دارای ردیف بودجه مستقل از شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه کشور است.

وی افزود: بی شک یکی از مولفه های پیروزی ما در دفاع مقدس علم و دانش برتر و استفاده از ظرفیت و توانمندی های کشور در دفاع مقدس بود که امید است به سایت paydari.ir ارسال شود. از طریق وب سایت کنفرانس و همچنین جلسات تخصصی که برگزار خواهد شد به این مهم می پردازد.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) کاری کردند که هر کدام از مردم با هر شغل و شایستگی جایگاه خود را در دفاع مقدس پیدا کردند و در صحنه های مورد نیاز شرکت کردند و تدبیر حضرت آقا این است که باید انجام دهیم. مردم ایران همانند دوران دفاع مقدس به راحتی جایگاه خود را در بسیج پیدا می کنند و در این قسمت پژوهشکده علمی آموزشی دفاع مقدس شهید سلیمانی می تواند به سازمان بسیج مستضعفین کمک کند.

رئیس پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس تهیه و تدوین دانشنامه دفاعی امنیتی انقلاب اسلامی را از مأموریت های این پژوهشکده عنوان کرد و افزود: تدوین دانشنامه دفاع و امنیت انقلاب اسلامی یکی از مأموریت های این پژوهشکده است. از دیگر ماموریت های این پژوهشکده که در رابطه با سه حوزه دفاع مقدس، امنیت و جبهه مقاومت تدوین شده و پس از تدوین، این کتاب ها به عنوان اسناد مرجع برای دهه ها و نسل های آینده خواهد بود و به زبان فارسی ترجمه می شود. زبان های عربی، انگلیسی و فرانسوی.

وی تاکید کرد: جبهه مقاومت مهمترین اهرم قدرت جمهوری اسلامی ایران در برابر سلطه آمریکایی ها، اروپایی ها و صهیونیست هاست.

به گزارش ای بی اس نیوز، سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین و سردار فلاح زاده جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مراسم حضور یافتند. در نشست های جداگانه با ماموریت ها و ظرفیت علمی پژوهشکده علمی و آموزشی دفاع مقدس آشنا شد و زمینه های همکاری علمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و پژوهشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سردار فدوی خاطرنشان کرد: همچنین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در زمینه تدوین دانشنامه امنیتی انقلاب اسلامی که یکی از مأموریت های اصلی موسسه علوم و معارف دفاع مقدس است و همچنین در برگزاری ملی، همکاری تنگاتنگی با این پژوهشکده خواهد داشت. همایش نقش علم و فناوری در دفاع مقدس

رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز با حضور در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، به تبیین نقش بسیج در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی پرداخت و تعامل علمی پژوهشگاه و سازمان بسیج مستضعفین در راستای اجرای این مأموریت ها را مورد تاکید قرار داد.

سردار صفوی با اشاره به برگزاری همایش ملی نقش علم و فناوری در دفاع مقدس افزود: یکی از برنامه های این موسسه در سال جاری برگزاری همایش ملی نقش علم و فناوری در دفاع مقدس است که پیش بینی شده بود. توسط مقام معظم رهبری و ابلاغ ستاد کل ارتش، توسط پژوهشکده با مشارکت وزارت دفاع و پشتیبانی ارتش در تاریخ 24 دی ماه 1301 برگزار می شود.

این مرکز تحقیقاتی پشتیبان علمی و راهبردی کلیه مسائل فعلی و آتی نیروهای مسلح در سطح راهبردی است.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …