ایمانیه افزود: طی این سالها 300 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی پیشرفته برای خدمات بهداشتی و درمانی استان خریداری شد ، چرا که فارس از جذابیت های پزشکی بالایی در منطقه برخوردار است و تنها در دو ماه 6000 بیمار از مسقط به شیراز ارجاع داده شدند.
وی انتشار پیوندهای کبدی در آن سالها را با پیگیری های دکتر لنکرانی و دکتر ملک حسینی از دیگر دستاوردهای حوزه سلامت در آن سالها عنوان کرد و اذعان داشت: مردم را به فکر آرامش بیماران بیندازید.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شیراز اجرای برنامه پزشک خانواده شهری را یکی از سخت ترین و دشوارترین اقدامات در این سالها عنوان کرد که با بدجنسی های زیادی همراه بود و خاطرنشان کرد: ما به کاستی های این برنامه اعتراف می کنیم. ، اما آنها را حذف کنید طرف دانشگاه نمی تواند انجام دهد. از سوی دیگر ، کسانی که باید همکاری می کردند ، عقب نشینی کردند.
ایمانیه همچنین با اشاره به اینکه فارس رتبه اول را از نظر تعداد تلفات رانندگی در کشور دارد ، تصریح کرد: مشخص شد.
وی با اشاره به تلاش برای کاهش بار بیماریهای غیرواگیر در استان ، ایجاد مرکز نظارت مراقبت های پزشکی (MCMC) و مرکز نظارت مراقبت های بهداشتی (HMC) ، مانند سایر اقدامات ابتکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دوران تصدی وی ، خودش به این دانشگاه
ایران خود را برای دوران پس از کرونا آماده می کند
با رای اعتماد شورای وزیران در 7 اکتبر 1400 ، ایمانیه ، این بار به عنوان استاندار فارس ، فصل دیگری از خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را آغاز می کند.
ایمانیه در شرایطی سکاندار استان فارس می شود که با تجربه گذشته و دانش و تخصص خود در زمینه سلامت ، مسیری را که طی کرده و مسیری را که در استان فارس طی کرده است ، آزمایش می کند. کنترل گسترش تاج
ایمانیه در دوران تصدی خود به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، راه را برای انتقال 6000 بیمار از مسقط عمان برای درمان در استان فارس هموار کرد و ظرفیت خود را در زمینه گردشگری به ویژه برای جذب گردشگری سلامت نشان داد.
پیش از این ، ایمانیه یکی از گزینه های جدی دولت سیزدهم برای تصدی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بود. آیت الله دکتر سید ابراهیم رییسی ، رئیس جمهور 30 اوت 1400 ، با ارائه گزینه پیشنهادی خود برای تصدی وزیر بهداشت ، در سخنرانی خود در مجلس شورای اسلامی ، از ایمانیه به عنوان یکی از گزینه های این مسئولیت نام برد ، اما در در پایان ، بهرام عین الهی به عنوان وزیر بهداشت معرفی شد.
رئیس جمهور در صحن علنی پارلمان در این باره اعلام کرد: ما شخصیت های دیگری در این زمینه داشتیم که ارائه نکردیم و نمی توانیم به او خدمت کنیم.
نگاهی به کارنامه استاندار جدید فارس
ایمانیه از سال 2005 تا 2017 به مدت 12 سال رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود. قبل از آن معاون پزشکی و درمانی و معاون پشتیبانی این دانشگاه بود و در سالهای 1375 تا 1378 وی مدیر بیمارستان نمازی به عنوان یکی از مراکز مهم درمان و آموزش پزشکی در جنوب بود. از کشور
ایمانیه همچنین در سال 2001 عضو کمیته آموزش پزشکی جامعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، رئیس بخش درمان کمیته تامین اجتماعی استان فارس از سال 1378 تا 1377 و رئیس بیمارستان شهید بود. بهشتی شیراز در سال 1373.
مدیریت اسلامی و نکات مشترک با شعارهای دولت سیزدهم
مدیریت اسلامی یکی از مهمترین اجزای ایمانیه در دوران تصدی وی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود. همانطور که پیشتر اشاره کرد: من سعی کردم آن را بر اساس شعارهای انقلاب اسلامی و آموزه های دین که با پاکی ، دقت ، کوشش ، مهربانی و دلسوزی نسبت به مردم و نیازمندان و بدون تبعیض و اطرافیان انجام می شود ، اثبات کنم. او و عزیزانشان ، من همچنین می خواستم که آنها خود را وقف نیازمندان کنند.
وقتی نام ایمانیه به عنوان یکی از گزینه های ارائه شده برای تصدی استانداری فارس مطرح شد ، سخنان وی در سال های اخیر نشان داد که وی با برنامه های دولت سیزدهم مرتبط است.
وی دانشکده علوم و فناوریهای نوین پزشکی را تأسیس کرد ، واحد بین المللی دانشگاه را تأسیس کرد ، معاون بین المللی را ایجاد و تقویت کرد ، کلینیک امام رضا را خریداری کرد ، فعالیتهای کمیته عفاف و حجاب دانشگاه را تقویت کرد و فرهنگ نماز را ترویج کرد. با هدف ترویج اخلاق Orbite در جامعه پزشکی آینده ؛ وی از جمله فعالیتهایی که در این سالها انجام شد ، ادامه داد: احترام به جانبازان شما نیز می تواند به فعالیتها اضافه شود و در این راستا ، تأسیس عمارت ، برگزاری مراسم تجلیل از معلمان. جانبازان و فعال سازی انجمن بازنشستگان می تواند انجام شود. “قابل شمارش است.
وی در ادامه مشارکت خیرین در توسعه خدمات بهداشتی و درمانی را یکی از فعالیتهای مهم این سالها عنوان کرد و گفت: “ما باید از نیکوکارانی که در برخی موارد با کمک نهادها ثمره زندگی خود را به ما داده اند قدردانی کنیم. “مانند کرسی اجرایی امام خمینی (ره) ، بنیاد 15 خرداد ، خاتم الانبیاء (ص) ، سپاه فجر استان فارس ، دانشگاه آزاد اسلامی و شهرداری شیراز ؛ ما تلاش کرده ایم خدمات بهداشتی را توسعه دهیم.
روایت ایمانیه از دستاوردهای 12 سال ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز
در دوره 12 ساله دکتر ایمانیه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، خدمات مهمی در استان فارس با حمایت و پیگیری مجدانه وی ارائه شده است. برخی از این اهداف و خدمات توسط دکتر ایمانیه در مراسم تجلیل از 12 سال خدمت وی به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، به قول خودش بیان شد.
ایمانیه در این دین با اشاره به پیگیری چهار هدف اصلی در این سالها ، مدیریت اسلامی را اولین مورد مدیریتی خود ذکر کرد و افزود: «سعی کردم بر اساس شعارهای انقلاب اسلامی و آموزه های دین در عمل این کار را انجام دهم. با خلوص ، دقت و دقت. من سعی می کردم با مردم و فقرا کوشا ، مهربان و دلسوز باشم و از تبعیض اجتناب کنم و همچنین از اطرافیانم و نزدیکانم خواستم که به نیازمندان وقف شوند.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز آموزش نسل جوان را هدف دوم خود دانست و ادامه داد: هدف دوم من تربیت نسل جوان بود تا پزشکان ، مدیران و امدادگران برای آینده اخلاقی ، متدین و پاکدامن باشند.
ایمانیه تامین نیازهای بهداشتی ، به ویژه در مناطق محروم را از دیگر اهداف این سال ها عنوان کرد و گفت: روسای سابق دانشگاه خدمات و کار زیادی انجام داده اند ، اما هنوز کارهای زیادی برای خدمت به مردم باید انجام دهند.
وی با ارائه بخشی از سوابق خدمات خود گفت: استان فارس با کمبود عظیم تخت های بیمارستانی روبرو بود و با بهره برداری از بیمارستان های در حال ساخت تعداد تخت های بیمارستانی را دو برابر می کنیم.
ایمانیه در سال 1341 در شیراز متولد شد. وی پزشک و سیاستمدار استان فارس است. او فارغ التحصیل رشته اطفال از دانشگاه کینگ لندن است.
اعتماد دولت به فارس
طی یک ماه گذشته ، با انتصابات و گزینه هایی برای تصدی استانداری فارس ، نام ایمانیه از سایر چهره های برجسته ای که به مجلس داده شده است ، برجسته تر است.
در برهه ای ، برخی از نامزدهای محلی برای تصدی استانداری فارس معرفی شدند و برخی از فعالان سیاسی ، به ویژه در میزگرد ای بی اس نیوز شیراز ، خواستار تعیین استاندار محلی شدند. این خواسته ها توسط شورای وزیران و در نهایت رای اعتماد دولت به گزینه بومی استان فارس پاسخ داده شد.
در روزهای آینده ایمانیه به صورت رسمی به عنوان استاندار فارس معرفی می شود و بر اساس تجربیات گذشته و دانش استان فارس ، دستگاه های اجرایی استان را در مسیر توسعه راهنمایی می کند.