هدف این مذاکرات این است که ایران و ایالات متحده به توافق هسته ای که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در سال 2018 از آن خارج شد و تحریم های قبلی علیه آن را دوباره برقرار کرد ، پایبند باشند. یک سال و نیم پس از اعمال تحریم ها و تأخیر ایران در اجرای تعهدات خود برای یافتن راه های عملی برای کاهش تأثیر تحریم ها و عادی سازی روابط اقتصادی با ایران ، ایران برخی اقدامات را علیه تعهدات داوطلبانه خود در توافق هسته ای انجام داده است. خودش
انتهای پیام
نتایج نظرسنجی گروه اوراسیا درباره سیاست خارجی آمریکا نشان می دهد که اکثریت آمریکایی ها از از سرگیری مذاکرات درباره احیای توافق هسته ای در وین حمایت می کنند.
نظرسنجی سیاست خارجی دولت آمریکا در مورد توافق هسته ای پس از آن صورت می گیرد که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در مبارزات انتخاباتی خود قول داد که توافق هسته ای را معکوس کند.
دور هفتم این مذاکرات تا بعد از تشکیل دولت رئیس جمهور ما سید ابراهیم رئیسی به تعویق افتاد. زمان دقیق از سرگیری مذاکرات مشخص نیست ، اما ایران اخیراً گفته است که مذاکرات می تواند در هفته های آینده از سر گرفته شود.
بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط بنیاد اوراسیا از 27 آگوست تا 1 سپتامبر ، اکثریت آمریکایی ها خواهان تعامل دیپلماتیک بیشتر ایالات متحده با جهان هستند ، در حالی که دیگران مایلند نیروهای آمریکایی کمتری در خارج از کشور مستقر شوند.
این نظرسنجی که در یک نظرسنجی انجام شد ، نشان داد که 58.3 درصد از آمریکایی ها معتقدند که این کشور باید در مورد مسائلی مانند تغییرات آب و هوا ، حقوق بشر و مهاجرت بیشتر مذاکره کند. 21.6٪ معتقد بودند که ایالات متحده باید کمتر در این مذاکرات شرکت کند و 20.1٪ هیچ نظری ندارند.
از 2 هزار و 168 نفر مورد س ،ال ، 42.3 درصد معتقدند که ایالات متحده باید حضور نظامی خود را در اروپا ، آسیا و خاورمیانه کاهش دهد ، تعهد خود را برای دفاع از کشورهای منطقه کاهش دهد و به تدریج مسئولیت خود را در این زمینه کاهش دهد. امنیت منطقه ای.
در بخش دیگری از نظرسنجی مشخص شد که 62.6 درصد از آمریکایی ها از احیای پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) و تلاش برای دستیابی به توافقی که مانع از تولید سلاح های هسته ای شود ، حمایت می کنند. با این حال ، 37.4 درصد مخالف مذاکرات هستند و می گویند که آنها از طریق تحریم های اقتصادی به ایران فشار می آورند تا از دستیابی به چنین سلاح هایی جلوگیری کند.
قدرتهای جهانی تاکنون شش دور مذاکرات احیای توافق هسته ای را در وین برگزار کرده اند. این مذاکرات بین ایران و دیگر اعضای کمیسیون مشترک شورای امنیت سازمان ملل متحد با حضور ایالات متحده انجام شد. البته ایران و آمریکا و ایران مذاکره مستقیم نداشتند و فقط از طریق نمایندگان دیگر کشورهای حاضر در مذاکرات مواضع خود را به یکدیگر اطلاع دادند.