هنگامی که ما برق و ارز نداریم ، چرا در وزارت بهداشت و صنعت کمبود دارو می گیرید؟

سالم: رئیس اتحادیه صنعت داروهای انسانی ، می گوید: “هر بار که کمبود مواد مخدر وجود دارد ، انگشت اتهام به صنعت داروسازی و وزارت بهداشت است.” با این حال ، نه عرضه ارز و نه زیرساخت هایی مانند برق و انرژی تحت کنترل وزارت بهداشت است. تولید داروها به هزار عامل خارجی بستگی دارد که بسیاری از آنها متعلق به سایر نهادها است.
طبق گزارش سالم ؛ در مراسم تحلیف کارخانه شیمی آوان ، محمد عبدالضزاده نیز افزود: “با این وجود ، در بین این همه فشارها ، مشکلات ، نوسانات و بی ثباتی ، کشور ، کشور ایستاده و نقش مهمی در ارتقاء تولید ملی دارد.
بیایید به نکات باشکوه کشور اشاره کنیم ، بدون شک صنعت پزشکی ایران نمونه ای درخشان است.
همچنین ادامه داد: در چنین شرایطی ، مجمع مشورتی اسلامی ، به ویژه نمایندگان محترم ، انتظار می رود از این صنعت حمایت کند ، نه اینکه از تولید کنندگان و نخبگان علمی در کشور جلوگیری کند و قوانینی را در مورد قوانین محدود کننده اتخاذ کند. نباید به مکانی برای تضعیف صنعت داروسازی تبدیل شد ، نه تنها وابستگی کشور به واردات را کاهش می دهد ، بلکه در بسیاری از مناطق ، منطقه ای و بین المللی نیز کاهش می یابد.
عبدازاده همچنین اضافه کرد: انتظار می رود یک سرمایه گذاری مؤثر در صنعت
داروخانه باید تشکیل شود در حالی که سرمایه گذار با هزینه های فعلی خود و در عین حال برای تسهیلات بانکی با سرعت 5 ٪ ، درصدی که دیگر در هر زمان در جهان قابل قبول برای صنعت داروسازی نیست.
وی گفت: “از طرف دیگر ، روند تعیین قیمت دارو نیز پیچیده ، آهسته و فرسایش است.” برای دریافت قیمت ، شرکت ها باید ماه ها در کمیته قیمت گذاری باقی بمانند تا ثابت کنند که قیمت ارائه شده سود نیست بلکه برای انطباق با تورم ، افزایش هزینه های تولید و مصوبات رسمی پارلمان است.
عبدالزاد گفت که چگونه می توان در چنین شرایطی یک شرکت دارویی را انتظار داشت.
شما دارید؟ این تعداد با هر منطق مالی و اقتصادی سازگار نیست و می گوید صنعت داروسازی این کشور نه تنها یک بخش اقتصادی بلکه بخشی از امنیت ملی و بهداشت عمومی است. امروز ، این صنعت تحت ویرانه سیاست های فرسوده و راه حل های پراکنده از بین می رود. متأسفانه ، رفتار برخی از نمایندگان قلب تولید کنندگان واقعی را می شکند ، نه پشتیبانی.
وی همچنین گفت که وزارت بهداشت ، مواد غذایی و داروی و صنعت داروسازی این کشور بارها تحت فشار قرار گرفته است که توسط برخی نمایندگان یا موسسات متخصص نیست. و این فشار سرانجام منجر به تضعیف صنعت دارو و محرومیت از دسترسی مردم به داروهای با کیفیت و به موقع می شود.