نماینده مردم رباط کریم، بهارستان و پرند در شورای اسلامی گفت: با صدای بلند می گویم مشکلات کنونی کشور راه حل های روشن و صریحی دارد و از چالش های موجود نمی توان با موفقیت عبور کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، حسن قشقاوی امروز در جلسه علنی تالار شورای اسلامی گفت: من به عنوان فردی که چهار دهه در سمت های مختلف اجرایی و مقننه در داخل و خارج از کشور فعالیت داشته ام این صدای بلند را می گویم. مشکلات کنونی کشور راه حل های روشن و صریحی دارد و این گونه نیست که نتوان با موفقیت بر چالش های موجود فائق آمد.
وی گفت: آنچه متأسفانه در برخی از مسئولان دخیل است، انفعال و بی جسارتی در اتخاذ تصمیمات اساسی و فوری است به گونه ای که شبیه اجرای نادرست برخی تصمیمات گذشته و در نتیجه اجرای نادرست و پر خطا باشد. برخی نهادها و نهادهای نظارتی تصمیم گیری و مدیریت ریسک های احتمالی جسارت تصمیم گیران کشور را می طلبید. از رئیس جمهور محترم و همکاران جراح ایشان که در گذشته دهها عمل جراحی موفقیت آمیز انجام داده اند می پرسم آیا می توان بیمار نیازمند جراحی را از ترس تنها گذاشت؟ جراحی های ضروری و بزرگ را نمی توان با کلمات ترسناک به تعویق انداخت. این راه خوب مانند شهدای عزیزمان ایثار در راه خدا می طلبد.
این نماینده شورای اسلامی با اشاره به آغاز همزمان کار مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم، فرافکنی بین قوای سه گانه را برای مردم معنا ندارد و گفت: مشکلات پیچیده را با ساده و غیرعلمی نمی توان حل کرد. به معنی. راه حل ها در شرایطی که میلیاردها دلار سرمایه کشور به دلیل شکاف قیمتی زیاد و سودهای کلان قاچاقچیان تنها در حوزه انرژی به صورت قاچاق از مرزها خارج می شود یا در توزیع و توزیع رسمی و غیررسمی و هک شده و بی اثر هدر می رود. شبکه های مصرف در شرایطی که سرمایه گذاری در انرژی برای بخش خصوصی صرفه اقتصادی ندارد، در شرایطی که بخش مولد اقتصاد به ویژه در صنایع کوچک و متوسط به دلیل کمبود در آستانه بسته شدن است. انرژی و اثرات تورمی آن قطعا در سال آینده دردسرساز خواهد بود. جامعه چه خواهد کرد، آیا راه حلی جز اصلاح قیمت ها و ایجاد انگیزه اقتصادی جدی برای صرفه جویی در سرمایه گذاری در تولید انرژی به ویژه انرژی های نو و تجدیدپذیر وجود دارد؟
قشقاوی افزود: جمهوری اسلامی ایران در گذشته تجربیات نسبتا موفقی در زمینه جراحی های اقتصادی داشته است. تجربه موفق کاهش ضریب جینی پس از هدفمندی یارانه ها در دهه 80 نمونه ای از کاهش بی عدالتی و شکاف درآمدی پس از عمل جراحی در اقتصاد انرژی ایران است.
وی گفت: متأسفانه بسیاری از سیاست ها و تصمیمات اقتصادی کشور در دهه های گذشته از جمله تعیین قیمت اجباری، ایجاد انواع انحصارها و رانت ها، تعرفه های پلکانی، دخالت دولت و نهادهای نظارتی در جزئی ترین فعالیت های اقتصادی کشور است. ، مردم گاه با آموزه های فقهی و مبانی اقتصاد اسلامی مخالفت کرده اند. »
این نماینده شورای اسلامی در نهایت خطاب به دولتمردان و نمایندگان تاکید کرد: با شجاعت به میدان بیایید و پای مافیای خودرو را از زندگی مردم کوتاه کنید و علاوه بر حکمرانی هوشمندانه و مسئولانه نسبت به فضای مجازی، گسترش VPN اینترنت گران و بی کیفیت، جمع آوری و رعایت قانون، افزایش حقوق کارگران و کارمندان متناسب با تورم، تلاش برای رفع نوسانات ارزی و در نظر گرفتن تامین مسکن و سرپناه برای جمعیت به عنوان اولویت اصلی. زندگی مردم
انتهای پیام