اشاره به “اقدامات عملی” در این قطعنامه به معنای درخواست لغو تحریم های یکجانبه است. از آنجا که قطعنامه 2585 نتیجه یک مصالحه است ، از جمله کشورهای عمده ای که چنین تحریم هایی را اعمال می کنند ، ما از آنها می خواهیم که به وعده های خود عمل کنند ، تعهدات خود را بر اساس آن قطعنامه جدی بگیرند و به همه تحریم های غیرقانونی علیه سوریه که از مهمترین آنها هستند پایان دهند. علت وضعیت انسانی فعلی آن است. کشورها هستند ، لغو کنید.
در پایان ، من حمایت جمهوری اسلامی ایران از مردم و دولت سوریه را برای احیای وحدت و تمامیت ارضی کشورشان تأکید می کنم.
علاوه بر این ، شورای امنیت باید مسئولانه عمل کند و رژیم اسرائیل را مجبور کند تا به تجاوز خود علیه حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه فوراً پایان دهد. چنین اقدامات ماجراجویانه ای که ما به شدت آن را محکوم می کنیم ، نقض فاحش حقوق بین الملل و تهدیدی برای صلح و امنیت بین المللی و منطقه محسوب می شود.
بنابراین بازسازی سوریه و بازگشت پناهندگان و آوارگان باید به طور موازی ادامه یابد. اینها اقدامات مرتبط و تقویت کننده متقابل هستند.
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در شورای امنیت سازمان ملل متحد در زمینه تحولات سیاسی و امنیتی در سوریه گفت: «به لطف تلاش های نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه و با همکاری دولت سوریه ، اقدام بعدی نشست کمیسیون قانون اساسی به زودی پیش بینی می شود. دلگرم کننده است.
ما باید اطمینان حاصل کنیم که این یک فرایند سیاسی واقعاً تحت رهبری سوریه ، تحت مالکیت سوریه و سازمان ملل است.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز ، متن سخنرانی مجید تخت روانچی به شرح زیر است:
ما فعالیت های جدایی طلبانه یا ابتکارات نامشروع تشکیلات خودگردان فلسطین در سوریه را رد می کنیم و هرگونه تلاش برای حمایت از آنها را محکوم می کنیم. حاکمیت ، وحدت و تمامیت ارضی سوریه باید توسط همه احترام گذاشته شود.
در کنار کار کمیته ، باید تلاش های جدی در زمینه های دیگر نیز انجام شود. اول از همه ، اشغال بخش هایی از سوریه باید پایان یابد و بنابراین همه نیروهای خارجی ناخوانده باید این کشور را بدون هیچ پیش شرط یا تاخیری دیگر ترک کنند.
علاوه بر این ، مبارزه با همه گروه های تروریستی باید بدون وقفه ادامه یابد زیرا حضور و فعالیت های جنایتکارانه آنها امنیت و تمامیت ارضی سوریه و همچنین صلح و امنیت منطقه را تهدید می کند.
این امر مستلزم سیاست زدایی از کمک های بشردوستانه و بازگشت پناهندگان و آوارگان است ، زیرا سیاسی شدن این مسائل تنها بحران سوریه و رنج مردم آن را که نتیجه بیش از 10 سال درگیری است ، طولانی می کند.
ما حمایت خود را از تلاشهای فرستاده ویژه دبیرکل در امور سوریه و مشارکت سازنده دولت سوریه در تسهیل کار این کمیته مجدداً تأکید می کنیم. ما همچنین روسای کمیته را تشویق می کنیم تا با روحیه انعطاف پذیری و سازش ، سازنده کار کنند.
ما بر موضع اصولی خود تأکید می کنیم که بحران سوریه باید به صورت مسالمت آمیز و مطابق با اصول حقوق بین الملل ، به ویژه احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی کشورها ، عدم دخالت در امور داخلی یا خارجی آنها و حل مسالمت آمیز مسائل بین المللی حل و فصل شود. اختلافات
کمیته باید بدون دخالت یا فشار خارجی به کار خود ادامه دهد. تعیین مهلت ساختگی برای توقف فعالیت های آن یا سایر شرایط و الزامات مشابه ، تأثیر منفی بر فعالیت های کمیته خواهد داشت.
در این رابطه ، یادآوری مفاد قطعنامه 2585 ضروری می دانیم که در آن شورای امنیت از همه کشورهای عضو می خواهد اقدامات مشخصی را برای رفع نیازهای فوری مردم سوریه انجام دهند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز