یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

توکلی: برگزاری مسابقات کشوری سلیقه‌ای است

وی راه حل برون رفت از این وضعیت را الگوبرداری از چند کشور پیشرفته در عرصه ورزش دانست و تاکید کرد: هر ورزشکاری که به اردوی تیم ملی دعوت می شود باید در کنار مربی خود حضور داشته باشد. با این وضعیت هم ورزشکار تشویق می شود و هم چارچوبی وجود دارد. در ورزش ما به نظر می رسد وقتی یک ورزشکار به تیم ملی می رسد باید آنقدر در تیم ملی حضور داشته باشد تا حذف شود و این موضوع قهرمانی کشور را تحت الشعاع قرار می دهد.


کد خبر: 1827194 |
11 ژوئن 1401 ساعت 10:09 |
1 نتیجه |

0نظرات

پیشکسوت وزنه برداری کشورمان گفت: از طرفی برگزار نشدن مسابقات قهرمانی کشور آرام آرام وزنه برداری را در بسیاری از استان ها کم رنگ می کند و انگیزه ای ندارد. فردی که در شهرستان تمرین می کند مسابقات قهرمانی کشور را تماشا می کند و بعد از آن وقتی در این مسابقات تمام می شود به تماشای تیم ملی می نشیند. متأسفانه ما علاوه بر سرجای خود، کاملاً سنتی و بدون برنامه حرکت می کنیم. ما تیمی داریم که چهار قهرمان دارد و می توانیم آن تیم را شکست دهیم تا خلاء ایجاد کنیم.

قهرمان اسبق جهان و قهرمان وزنه برداری المپیک گفت: باید بستری را فراهم کنیم که مهاجرت و پناهندگی اتفاق نیفتد و فضایی ایجاد کنیم که رفتگان نیز از کار خود پشیمان شوند.

توکلی در پایان خاطرنشان کرد: من جای قضاوت نیستم اما در کل فکر نمی کنم کار درستی باشد چون فکر می کنم باید بمانیم و راه را پیش ببریم. البته هر کس افکار و عقاید خود را دارد. امیدوارم به وزنه برداری بانوان اینطور نگاه نشود که اگر یک نفر کار درست یا غلط انجام داد به همه خیره شویم و مسیر تمام شود. باید بستری فراهم کنیم تا دیگر این اتفاق نیفتد و فضایی ایجاد شود که رفتگان نیز از کار خود پشیمان شوند.

قهرمان اسبق وزنه برداری جهان و المپیک افزود: نمی توانم همه جزئیات را به فدراسیون بدهم زیرا قوانین گاهی برای فدراسیون الزام آور است. وقتی یک ورزشکار باید در یک یا دو سال در شش مسابقه شرکت کند تا بتواند به المپیک راه پیدا کند، به سختی کسی که بیاید و در پنج مسابقه پیروز شود بتواند به المپیک برسد. در صورت تامین منابع مالی باز هم می توانیم با داشتن تیم های دوم و سوم در رده های سنی مختلف حمایت خوبی داشته باشیم.

به گزارش ” ای بی اس نیوز ورزشی” به نقل از ای بی اس نیوز، حسین توکلی در خصوص عدم برگزاری مسابقات وزنه برداری قهرمانی کشور، اظهار داشت: مسابقات وزنه برداری قهرمانی کشور باید نتیجه داشته باشد. فقط نگه داشتنش فایده ای نداره زمانی که بسیاری از افراد نمی توانند در سلامت رقابت کنند، این کار را دشوار می کند. در بحث سلامت بحث دوپینگ داریم و اگر کنترل نشود شرایط سخت می شود.

وی افزود: بالابرها و قهرمانان ما برای رسیدن به هدفی تلاش می کنند و آن باید رویکرد قهرمانی کشور باشد. متأسفانه این موضوع وجود ندارد و مسابقات قهرمانی کشور ضعیف شده و روندی برای این امر وجود ندارد، در این شرایط خود فدراسیون باید دلیل قانع کننده ای برای برگزاری مسابقات داشته باشد. وقتی کسی خارج از جعبه دعوت نمی شود، دلیلی وجود ندارد که او را متوقف کنید.

وی در خصوص وزنه برداری بانوان و مهاجرت و خروج وزنه برداران زن از کشورمان گفت: یکی از مشکلات ما در جامعه این است که فضای مجازی تاثیر زیادی دارد و مدام آن را با کشورهای دیگر مقایسه می کنیم. ما باید امکانات خود را در نظر بگیریم. وزنه برداری برای زنان در حال شکل گیری است، آمادگی می خواهد، پر از آزمون و خطا است، زمان می برد. شاید کم کار شده و امکانات همه چیز نیست و نمی توان ایراد گرفت، اما موتور یک ورزش نوپا در ایران با این مشکلات متوقف شده و اردوها کمتر و روال ها کم می شود. اولش چیز بدی بود

توکلی با اشاره به تاثیر انگیزشی مسابقات قهرمانی کشور گفت: روزی روزگاری قهرمانی کشور هدف و آرزوی بسیاری از جوانان مدال آوری و رفتن به تیم ملی بود اما وقتی این اتفاق نمی افتد. و اینکه سلیقه ها در شکل و نوع برگزاری دخیل است، حضور از بین می رود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فکر می کنید برگزاری فعلی مسابقات قهرمانی کشور توسط فدراسیون سلیقه ای است، پاسخ داد: سلیقه یعنی وقتی تیم خوبی دارید چند سال قهرمانی کشور را برگزار می کنید و ما مسابقات را برگزار می کنیم. فقط برای انجام تکالیف ما در آستانه شروع کنفرانسی هستیم که مسابقات باید برگزار شود. این چرخه هنوز وجود دارد.

درباره رضا ورزشکار

پیشنهاد ما به شما

پیراهن مالدینی باعث بازداشت هوادار میلان شد!

کد خبر : 2128950 | 04 خرداد 1404 ساعت 01:53 | 187 بازدید | 1 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *