به گزارش خبرنگار ای بی اس نیوز، در ادامه برگزاری ده همایش سالانه اقتصاد مقاومتی،یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتیبا موضوع“امنیت غذایی؛ کشاورزی مولد و تجارت غیرمجاز”امسال برگزار خواهد شد. این همایش سالانه توسط اندیشکده اقتصاد مقاومتی و با همکاری سایر نهادها و دستگاه های اجرایی و تصمیم گیری برگزار می شود..
همایش سالانه اقتصاد مقاومتیهر ساله با هدف «ارتقای کیفیت تصمیم گیری در کشور» و در همین راستا رصد و رصد مسائل اصلی اقتصاد کشور، تقویت مبانی سیاسی مبتنی بر الگوی اقتصاد مقاومتی برگزار می شود. و ارائه خدمات عملیاتی پیشنهادهایی با هدف تقویت اقتصاد، در یک حوزه موضوعی خاص و با حضور کارشناسان.
در این همایش جزییات بحث ها و نتایج بحث ها و بررسی ها از طریق رسانه ها منتشر شد تا شرایط فعالیت، مشارکت و اظهار نظر برای همه عموم مردم و فعالان فضای سیاسی کشور فراهم شود.
رویکرد این رویداد سالانه سیاسی و عملیاتی است و نتایج آن به نهادهای مسئول ارائه شده و توسط اندیشکده اقتصاد مقاومتی رصد می شود. از این رو، این رویداد فرصتی است تا مسئولان، کارشناسان، سیاستمداران و فعالان حوزه حکمرانی کشور، دیدگاههای مختلفی را که برای رفع چالشهای اقتصادی کشور در تعاملی چند جانبه ارائه شده است، به صورت انتقادی مورد بحث و بررسی قرار دهند. کیفیت تصمیم گیری و تقویت اقتصاد کشور تاثیر مضاعف خواهد داشت. با توجه به رویکرد همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، شرکت در این رویداد به جای مقالات متعارف، ارائه «برنامه سیاسی» که به بررسی مشکلات واقعی کشور در حوزه مربوطه می پردازد و نتیجه آن تصمیمی خاص است. و سیاست، قانون یا اجرا در سطح کلان برای استفاده توسط تصمیم گیرندگان طراحی شده است.
برنامه یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی و محورهای موضوعی
کنفرانس سالانه اقتصاد مقاومتی یک رویداد مداوم و چند ماهه است. بر این اساس در یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی افتتاحیه در آبان ماه، نشست های تخصصی آذر و آذر و اختتامیه در 8 بهمن همزمان با سالروز ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی شد. همچنین در این همایش «برنامه های سیاستی» توسط فعالان حوزه حکمرانی و سیاست گذاری کشور ارائه و داوری می شود.
این همایش در 5 محور و 22 محور فرعی برگزار می شود:
منابع و ورودی ها
– تولید مرتع و تالاب
– تغییر کاربری و مقیاس زمین کشاورزی
– حفظ و بهبود عملکرد دانه ها، کودها و منابع ژنتیکی حیوانی
– تنوع بخشی به خوراک دام و طیور
– مدیریت تامین و مصرف آب
سیاست های تولید
– مدل تولید پایدار بسته به شرایط آب و هوایی
– روش های حفاظت و پوشش ریسک
– گسترش ابزارهای تامین مالی
– بهبود بهره وری و تولید دانش پایه
– توسعه و نظامبندی تولید قراردادی
مدیریت بازار
– سیاست های اجتماعی همسو با تولید
– سیستم های کسب و کار و سیستم های بازاریابی
– کارایی زنجیره تامین و مدیریت ذخایر استراتژیک
– تأثیر متغیرهای کلان بر بازار محصولات کشاورزی
تجارت و بازرگانی
– تغییر ساختار و تنوع بخشیدن به واردات کالا
– توسعه صنایع غذایی و تبدیلی کشاورزی با محوریت ارز
– تبدیل ایران به قطب غذایی منطقه ای
– قراردادها و اتحادیه های بین المللی
نهادها و بازیگران
– مدیریت یکپارچه تولید، تجارت و تنظیم بازار
– جایگاه مردان، روستاییان و عشایر در سیستم عامل ها
– الگوی ایفای نقش مؤسسات و اتحادیه های عمومی
– سیستم سازی مراکز تحقیقاتی و تولید آمار
کمیته علمی یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی
آقایان پیمان فلسفی عضو کمیسیون کشاورزی شورای اسلامی، مجتبی پلوج معاون پژوهشکده برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی، حامد رفیعی عضو هیأت علمی دانشگاه از تهران، ارژنگ جوادی، معاون خواربار و کشاورزی ستاد دانش بنیان، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان نهاد ریاست جمهوری، صدرالله دولت، مدیرعامل سابق شرکت پشتیبانی امور دام و حامد نجفی، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس. .،کمیته علمی یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی.
پوستر این همایش در زیر قابل مشاهده است:
بررسی دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی
قبل از آندهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتیاز نوامبر تا مارس 1402 با موضوع “حاکمیت پولی؛ ثبات و رونق اقتصادی» کمیته علمی این همایش را آقایان سید علی روحانی معاون سیاستگذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، علی حسین نبی زاده مشاور رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مجید شاکری تشکیل می دهند. استاد دانشگاه و کارشناس مالیبین الملل، یونس سلمانی، مشاور اقتصادی وزیر صنعت، معدن و تجارت و محمد سلیمانی، عضودانشکده دانشگاه امام صادق علیه السلامتشکیل شد در این کنفرانس 8 نشست تخصصی برگزار و 27 طرح سیاستی به مرحله نهایی داوری رسید. همچنین سند راهبردهای حکمرانی ارزی کشور نیز از نتایج این همایش ارائه شد..
absnews