10:33 – 17 نوامبر 1403
جلسه رسیدگی به مراکز غیرمجاز استخراج کد دارایی در توانیر با حضور مدیر عامل شرکت توانیر و به منظور بررسی عملکرد و برنامه های آتی شرکت های توزیع برق خوزستان، اهواز، استان تهران، تهران بزرگ و البرز در زمینه برخورد برگزار شد. با مراکز استخراج کد دارایی غیرمجاز در توانیر.
مصطفی رجبی مشهدی در این جلسه با بیان اینکه هدف قرار دادن تونر از محل درگیری و جمع آوری مراکز ارزهای دیجیتال غیرمجاز و تولید برق غیرمجاز، 2 هزار مگاوات مصرف غیرمجاز شبکه را کاهش داد که موثرتر از احداث شبکه نیروگاهی است و در بالاترین استانداردهای صنعت برق
مدیرعامل توانیر با تاکید بر انهدام کامل تجهیزات تولید ارزهای دیجیتال غیرمجاز، جلوگیری از بازگشت ماینرهای کشف شده به چرخه بهره برداری غیرمجاز را مهم دانست و از شرکت های انرژی خواست از ابزارهای تشویقی و بسیج نیروی انسانی برای کشف این مراکز استفاده کنند. قاطعانه عمل کن
اتخاذ سیاست های مناسب اطلاع رسانی و آگاهی عمومی در خصوص پیامدهای استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال و نقش آن در کاهش این پدیده از دیگر نکات مورد تاکید مدیرعامل توانیر در این جلسه بود که توسط مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل در خصوص عملکرد ارائه شد. و افزایش آگاهی در این زمینه.
در زیر محمد الداد معاون انتقال و تجارت خارجی و مجری طرح مبارزه با ارزهای رمزنگاری شده بدون مجوز، محسن ذبیحی معاون هماهنگی توزیع و مدیران کل دفاتر امنیتی و حقوقی شرکت التونیر توضیحاتی را ارائه می دهند. آخرین تحولات گزارشهایی از مراکز استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال در کشور، تشریح برنامهها و انتظارات التنور و ارائه راهکار برای مقابله با این مراکز.
این جلسه با بررسی وضعیت برخورد با مراکز کد دارایی غیرمجاز در شرکت های توزیع برق خوزستان، اهواز، استان تهران، تهران بزرگ و البرز همراه بود.
گزارش مدیر عامل این حوزه در توزیع نیروی برق خوزستان حاکی از آن است که در نیمه نخست امسال 65 مرکز با 523 معدنکار و مصرف یک مگاوات انرژی توسط این شرکت کشف و جمع آوری شده است.
همچنین از مجموع 643 مرکز غیرمجاز کشف شده تا پایان سال 1402 (شامل 7457 دستگاه معدنی با ظرفیت مصرف بیش از 15 مگاوات) در خوزستان، 1800 دستگاه توسط این شرکت منهدم شد و رتبه نخست کشفیات در 5 ماه گذشته متعلق به این شرکت می باشد.
گزارش توزیع برق اهواز از جمع آوری 27 مرکز غیرمجاز با 271 دستگاه معدن و 678 کیلووات مصرف انرژی در نیمه نخست امسال می گوید.
در توزیع برق به استان تهران تا پایان سال 1402 هجری شمسی، 109 مرکز ارزهای دیجیتال غیرمجاز حاوی 30360 ماینر و 48576 کیلووات انرژی مصرفی کشف و جمع آوری شد کاربران غیرمجاز مصرف برق را 436.8 کیلووات گزارش کردند.
شرکت توزیع برق تهران بزرگ تا پایان سال 1402، 340 مرکز با 23 هزار معدنکار غیرمجاز شناسایی و جمع آوری کرد و در نیمه اول امسال 12 مرکز با 119 معدنکار غیرمجاز و 238 کیلووات مصرف انرژی شناسایی شد.
همچنین در گزارش قوه مجریه علیه قانون دارایی های غیرقانونی توزیع برق البرز در این جلسه عنوان شد که این شرکت تا پایان سال 338 مرکز غیرمجاز با 13 هزار و 449 دستگاه معدن و 33 مگاوات انرژی مصرفی جمع آوری کرد. سال 1402 هجری شمسی و عملکرد شرکت در نیمه اول سال جاری حکایت از تجمع 28 مرکز غیرمجاز متشکل از 149 معدنچی غیرمجاز با مصرف 373 کیلووات انرژی دارد.
منبع: برق نیوز