به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز، 18 مرداد ماه سال جاری بود که دکتر مسعود بیزیکیان پس از انتخاب از سوی مردم به عنوان نماینده مردم در سالن اجتماعات و در مراسم تحلیف خود را برای ادای سوگند در مقابل نمایندگان ملت به شورای اسلامی شهر معرفی کرد. رئیس جمهور نهمین رئیس جمهور جمهوری اسلامی.
پزشکان در سخنان خود در مراسم تحلیف، شرایط وخیم کشور و مشکلات زندگی مردم، فرصت شنیدن صدای همه آحاد ملت و تمایل آنها به تحول و تغییر را برجسته کردند و راه حل را برشمردند. به همه این مشکلات به عنوان وحدت ملی.
رئیسجمهور در ادامه سخنان خود تأکید کرد که رعایت قانون اساسی، سند چشمانداز و سیاستهای کلی مصوب مقام معظم رهبری در راستای تحقق چشماندازها مورد توافق همه ارکان نظام است و شاه بیت آن را در «ملی» بیان کرد. اجماع» او می دانست که منظور از تفاوت ها چیست.
دکتر تاکید کرد: امروز فرصت تغییر، اصلاح و پاسخگویی به نیازهای جدید فراهم شده است و باید بر اساس این اصل در راستای اراده ملت پیش برویم و اصلاحات رویکردی، ساختاری و رفتاری را انجام دهیم که یقینا به نفع همه باشد
این در حالی است که پس از پایان مراسم تحلیف، دکتر نسبت به تعیین کابینه و معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس اقدام کرد تا اینکه 7 مردادماه در صحن علنی شورای اسلامی که 19 روز از تحلیف وی می گذشت. در این مراسم نمایندگان با همراهی دولت چهاردهم باید به تمامی 19 وزیر پیشنهادی رئیس جمهور رای دهند.
مرحوم علی اکبر هاشمی رفسنجانی در سال ۱۳۶۸ و سید محمد خاتمی در سال ۱۳۷۶ تنها روسای جمهور ایران در دوره های گذشته بودند که توانستند رای اعتماد نمایندگان مجلس را برای همه وزرای پیشنهادی مانند مسعود البادیشیان به دست آورند.
نگاه پزشكان به شرايط كنوني كشور و جهان و تاكيد بر تفاهم مشترك، عزم ملي و اقدام هماهنگ كه راه را براي حل مشكلات هموار مي كند، نمايندگان مجلس را به اين بينش و اين انديشه آرماني اميدوار كرد. نسخه شفابخش رئیس جمهور اجرایی کشور تبدیل شد.
نمایندگان مجلس با مشاهده مصائب و مشکلات شهروندان در حوزه های انتخابیه خود در شهرهای مختلف، با چشمان خود مردی را در رأس قوه مجریه کشور دیدند که وظیفه تامین منافع ملی، حفظ امنیت، توسعه اقتصادی کشور و بهبود اوضاع را بر عهده داشت. کیفیت زندگی مردم بر اساس سه اصل شرافت، خرد و فرصت.
امروز نمایندگان مجلس با چشم و گوش خود می بینند و می شنوند که با ایجاد تعادل بین روابط خارجی، منافع ملی و نیازهای صلح و امنیت در منطقه و جهان می توان به همه خواسته های مردم جامه عمل پوشاند. . نمایندگان مجلس می بینند که دولت چهاردهم گفت وگو با زبان تکریم و عزت برای رفع موانع و مشکلات و مدیریت تنش ها را سرلوحه کار خود قرار داده و عادی سازی روابط اقتصادی و تجاری ایران با کشورهای مختلف جهان را مد نظر قرار داده است. به عنوان حق مسلم ایران و هر ایرانی.
زمانی که برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی، فردی از اهل سنت معاون روستایی و عشایری رئیس جمهور می شود و فرد تحصیلکرده دیگری از اهل سنت استاندار کردستان می شود که یک کارشناس اداری با الاصل عرب است. استاندار خوزستان می شود، جایی که دولت چهاردهم تلاش می کند از بومی ها و متخصصان و کارشناسان همان نهاد برای تصدی پست های رهبری در دستگاه های اجرایی، وزارتخانه ها، استانداری ها، استانداری ها و سایر دستگاه ها استفاده کند، همه این نشانه ها گواه بر تاکید و عملی بودن است. شعار وحدت ملی در دولت چهاردهم
رئیس جمهور در 27 شهریور همزمان با میلاد پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت در راستای تاکید بر سخنان خود و لزوم همکاری و همکاری مجلس دوازدهم با دولت چهاردهم به شورای اسلامی شهر رفت. به نگرانی ها و نظرات نمایندگان گوش فرا دهید. نظرات و تذکرات ایشان را در مورد مسائل اقتصادی، معیشتی، بازنشستگان، کارمندان و کارگران و چالش های سیاسی و اجتماعی حوزه های انتخابیه نمایندگان ملت بشنوید، سپس یک بار. بار دیگر به نمایندگان مردم تاکید کنیم که راه حل همه این مشکلات پرهیز از آنهاست. این باعث ایجاد اختلاف می شود و نامی شبانه به نام آشتی ملی دارد.
دکتر مزیکیان یکم آبان ماه برای چهارمین بار از زمان تحلیف خود به عنوان رئیس جمهور، با حضور در شورای اسلامی، بخش اول لایحه بودجه 1404 را به هیأت رئیسه تقدیم کرد و در آن زمان تاکید کرد که هرگونه اصلاح اقتصادی فقط انجام خواهد شد. با همفکری انجام شد و در این خصوص در لایحه بودجه سال آینده همه گروه ها و همه اقشار دیده شده اند.
رئیس جمهور برای تحقق شعار اصلی خود یعنی وحدت ملی، حمایت از مستضعفان، تقویت بنیه دفاعی، رشد اقتصادی، کاهش فاصله طبقاتی و کاهش تورم را از اولویت های مصوبات بودجه سال آینده برشمرد. وی در خصوص اصلاحات ساختار بودجه، بر ذینفع نهایی از طریق بهبود بودجه دولت تاکید کرد.
رئیس جمهور در 17 آبان برای پنجمین بار برای دفاع از کلیت لایحه بودجه 1404 در خانه ملت حاضر شد. بودجه ای که به گفته رئیس جمهور و نمایندگان مجلس برای اولین بار در جلسه تعیین شده به کمیسیون ریاست جمهوری تقدیم شد. زمان و همه مسائل به شکلی بی سابقه روشن شد و به گفته رئیس جمهور ثبات، رشد اقتصادی، اشتغال و عدالت در بودجه لحاظ شده است.
افزایش معافیت مالیاتی کارکنان از 12 به 24 میلیون با احتساب 200 هزار میلیارد تومان کاهش بدهی بانکی، معافیت مالیاتی شرکت های زیر 24 میلیون تومان، معافیت مالیاتی سرمایه گذاران، انجام سازوکار اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات تولیدکنندگان گندم، 84 هزار میلیارد تومان برای پرداخت پاداش بازنشستگان، افزایش حقوق بین 20 تا 28 درصدی کارکنان و توجه به رفع بی تعادلی انرژی از جمله موارد مهمی بود که رئیس جمهور در دفاع از بودجه سال آینده به آن اشاره کرد. صورت حساب
رئیس دولت چهاردهم با پیروی از شعار محوری وحدت ملی، ثابت کرد که وحدت و اتحاد به دور از دعواهای قومی و جناحی، زمینه ساز تقویت اقتدار و همبستگی ملی در کشور است. چون فرقی بین عرب، غیر عجم، کرد و بلوچ نیست، اما با کنار هم بودن می توانیم به قدرت و هماهنگی ملی دست پیدا کنیم تا جایی که اجازه ندهیم خارجی ها دید بدی نسبت به کشور ما داشته باشند.